• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bare de protectie

Rezultate pentru

Bare de protectie - Import export

 1. BERTAZZON 3B SRL

  Italia

  Verified by europages badge
 2. SOUEI DEPANNAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOUEI DEPANNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, Repararea vehiculelor, Anvelope, Ambreiaje, Bare de protectie, și Repararea vehiculelor. Are sediul în Chevilly-Larue, Franta.

 3. DRS GROUP AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania DRS GROUP AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare de protectie, Bare de protectie, metal, sheet metal, și Plastic. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. T-PARTS AUTOMOTIVE

  Olanda

  Compania T-PARTS AUTOMOTIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bodywork shop, și Car parts. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 5. H D B BUFFER SALES

  Regatul Unit

  Compania H D B BUFFER SALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trolley. Are sediul în Winchester, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KONSIM ENGINEERING INH. ANTE SIMIC

  Germania

  Compania KONSIM ENGINEERING INH. ANTE SIMIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. Are sediul în Bergkirchen, Germania.

 2. KOLAYLI SPIDER AUTO ACCESSORIES

  Turcia

  Compania KOLAYLI SPIDER AUTO ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cromarea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portbagaje atasate si incorporate pentru vehicule, Bare de protectie, spoilers, vehicle wings and bumpers, Portbagaje atasate si incorporate pentru vehicule, și Bare de protectie. Are sediul în Izmit, Turcia.

 3. ARP OTOMOBIL AKSESUARLARI

  Turcia

  Compania ARP OTOMOBIL AKSESUARLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. Are sediul în Izmit, Turcia.

 4. PPHU MULTI-PLAST EDYTA JĘDRZEJEWSKA

  Polonia

  Compania PPHU MULTI-PLAST EDYTA JĘDRZEJEWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, spoilers, vehicle wings and bumpers, fairing guard, și Camioane. Are sediul în Antoniew K/sochaczewa, Polonia.

 5. GI.ANSO 4X4 CLUB LTD

  Grecia

  Compania GI.ANSO 4X4 CLUB LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicle bumpers, și handrails. Are sediul în Elefsis, Grecia.

 1. AUTOANKAUF MENDEN

  Germania

  Compania AUTOANKAUF MENDEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. Are sediul în Menden, Germania.

 2. JINAN RUNWO EXPORT AND IMPORT TRADE CO.,LTD

  China

  Compania JINAN RUNWO EXPORT AND IMPORT TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. Are sediul în Jinan, China.

 1. KOVOS SLOVAKIA,S. R. O

  Slovacia

  Compania KOVOS SLOVAKIA,S. R. O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aluminiu si aliaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare de protectie, Oteluri si metale - prelucrare, Turnatoriii de otel, Bare de protectie, Oteluri si metale - prelucrare, și Turnatoriii de otel. Are sediul în Povazská Bystrica, Slovacia.

 2. S.O.R. AUTOMOBIL-ZUBEHÖR-KONZEPTE INH. BERNHARD SCHULZ

  Germania

  Compania S.O.R. AUTOMOBIL-ZUBEHÖR-KONZEPTE INH. BERNHARD SCHULZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare de protectie, și Bare de protectie. Are sediul în Leopoldshöhe, Germania.

 3. CZ PLAST S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CZ PLAST S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare de protectie, și Bare de protectie. Are sediul în Pardubice, Republica Ceha.

 4. O.R.C. S.R.O.

  Slovacia

  Compania O.R.C. S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. Are sediul în Bratislava 5 , Slovacia.

 5. BAZ - INALFA, A.S.MATADOR AUTOMOTIVE GROUP

  Slovacia

 6. AUTO STANGL

  Republica Ceha

 7. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  No matter how your product is packaged – bottles, cans, boxes, flexible packaging and others – Accraply has an industrial labelling machine for you. We are a Barry-Wehmiller Packaging Systems company providing labelling and shrink sleeve converting equipment, specialising in pressure sensitive labellers, roll-fed labelling systems and shrink sleeve label application technology. Our trusted brands of labelling machines – Accraply, Harland, Trine and Graham & Sleevit – serve a wide variety of industries, including food and drinks, pharmaceutical, household and consumer goods, health and beauty and others. Our Stanford shrink sleeve converting equipment gives us the ability to guide our customers confidently throughout all aspects of shrink sleeve labelling technology. Accraply solutions are designed to meet the specific needs of the different markets by delivering URS Compliance, Serialisation capability, Validation/ Documentation, CFR21 compliance and are Track and eject/trace compatible solutions. Our global expertise and support, delivered locally, allows us to be a focused and responsive partner that supports all your labeling needs. Don't hesitate to contact us for more information !

 8. LABELIDENT GMBH

  Germania

  Compania LABELIDENT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etichete - papetarie, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Masti de protectie, Manusi, Etichete - papetarie, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Masti de protectie, și Manusi. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 1. DIERRE MACAP GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania DIERRE MACAP GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Protectie solara interioara si exterioara, Constructii metalice usoare, și Protectie solara interioara si exterioara. Are sediul în Fiorano Modenese, Italia.

 2. METALPROFIL S.R.L.

  Italia

 3. GALTAROSSALLUMINIO S.R.L.

  Italia

  Compania GALTAROSSALLUMINIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Profile din metale neferoase, Protectie solara interioara si exterioara, și Profile din metale neferoase. Are sediul în Montegrotto Terme, Italia.

 4. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.