BERTAZZON 3B SRL

Italia

Factory icon Fabricant/ producator

BERTAZZON 3B SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Italia

Verificat de Europages

Go-karturile sunt printre cele mai potrivite distracții pentru tineri, bărbați și femei, cărora le place să concureze în timp ce conduc vehicule cu un singur loc, fără a avea abilități speciale de conducere. Vehiculele produse de Bertazzon au fost proiectate pentru a fi ușor de manevrat, atât pe piste fixe (beton sau asfalt), cât și pe cele mobile. Aceste vehicule sunt echipate cu o bară de protecție perimetrală din cauciuc umflat, special concepută pentru a reduce impactul între vehicule și cu parapetul de protecție. Disponibile atât în versiunea "Bare body", cât și cu caroserie din fibră de sticlă (Sport, Buggy, ...).

Solicitați o ofertă

Italia

Verificat de Europages

Waltzerul constă într-o pistă circulară ondulatorie. Șina este susținută de o structură de cai din oțel, conectată la corpul central prin bare lungi și tiranți radiali. Întreaga structură metalică este galvanizată la cald. Podeaua este formată dintr-o placă de aluminiu și are 7 gondole independente care se rotesc pe ele însele folosind rotația ondulatorie a întregii podele în timpul cursei. Toate gondolele sunt echipate cu o frână pneumatică pentru a permite pasagerilor să urce și să coboare în siguranță. Toate echipamentele electrice și pneumatice sunt asamblate în centrul atracției, unde este fixat rotorul central. Centrul atracției este format dintr-o structură pătrată care trebuie fixată cu șuruburi la fundație. Caroseria mașinilor este realizată din fibră de sticlă. Cursa se deplasează cu ajutorul a 7 motoreductoare de curent alternativ cu autofrânare, controlate de un sistem de acționare cu frecvență.

Solicitați o ofertă

Italia

Verificat de Europages

Cursa Galleon Race constă într-o pistă de dezvoltare circulară cu depresiuni și două "cat's back". Șina este susținută de o structură de cai din oțel, conectată la corpul central prin lonjeroane radiale și tiranți. Întreaga structură metalică este galvanizată la cald. Douăsprezece vagoane circulă de-a lungul șinei, conectate la un rotor central prin brațe radiale (sweep-uri). Picioarele de apropiere a vagoanelor sunt formate dintr-o placă de rulare din aluminiu. Toate echipamentele electrice și pneumatice sunt montate în interiorul corpului central, pe care este fixat rotorul central. Cursa se deplasează cu ajutorul unui motor cu angrenaj de curent alternativ cu autofrânare, fixat pe rotorul central și controlat de un sistem de acționare cu frecvență.

Solicitați o ofertă

Italia

Verificat de Europages

Cursa Matterhorn constă într-o pistă de dezvoltare circulară cu depresiuni și două "spate de pisică". Șina este susținută de o structură de cai din oțel, conectată la corpul central prin lonjeroane radiale și tiranți. Întreaga structură metalică este galvanizată la cald. Douăzeci de vagoane circulă de-a lungul șinei, conectate la un rotor central prin brațe radiale (sweep-uri). Vagoanele se balansează datorită forței centrifuge în timpul rotirii atracției. Treptele de la picioarele care se apropie de vagoane sunt formate dintr-o placă de aluminiu. Toate echipamentele electrice și pneumatice sunt montate în interiorul corpului central, pe care este fixat rotorul central Iluminatul acționat electronic este compus din caboșoane. Pânza de acoperire este confecționată din material ignifugat (clasa 2), iar panourile vagoanelor sunt realizate din fibră de sticlă. Călătoria se deplasează cu ajutorul unui motor cu angrenaj de curent alternativ cu autofrânare, fixat pe rotorul central și controlat de un sistem de acționare cu frecvență.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 38 de produse Deutsch Vezi cele 38 de produse Български Vezi cele 38 de produse Čeština Vezi cele 38 de produse Dansk Vezi cele 38 de produse Español Vezi cele 38 de produse Suomi Vezi cele 38 de produse Français Vezi cele 38 de produse Eλληνική Vezi cele 38 de produse Magyar Vezi cele 38 de produse Italiano Vezi cele 38 de produse Lietuvių Vezi cele 38 de produse Nederlands Vezi cele 38 de produse Polski Vezi cele 38 de produse Português Vezi cele 38 de produse Svenska Vezi cele 38 de produse Slovenščina Vezi cele 38 de produse Türkçe Vezi cele 38 de produse

Bertazzon 3B is one of the leading equipment manufacturers for amusement parks. Projects may be standard or bespoke, designed for fixed amusement parks, or wheeled for mobile parks. All products are manufactured in-house by certified specialist staff, thus guaranteeing quality and safety. The after-sales service is adapted and tailored to the customer and is guaranteed throughout the world. The MADE IN ITALY touch of genius and imagination.

Documente

Bertazzon - New Space Flyer

https://youtu.be/pxG7v63rg_o

Domain icon Fabricant/ producator

BERTAZZON 3B SRL

VIA TREVIGIANA 178

31020 Sernaglia Della Battaglia - Italia

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Organizare

 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Firma principala
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Modalitati de plata

 • Necunoscut

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
 • Cumpărător
 • Partajat
 • Vânzător

Activități ale BERTAZZON 3B SRL

 • Parcuri de distractii - instalatii
 • Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie
 • fairground rides and games
 • DODGEMS
 • boats on water for amusement parks
 • children's games
 • garden toys
 • attractions on mobile tracks
 • panoramic wheels
 • amusement park attractions