CHR ELECTRONICS SRL

Romania

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

CHR ELECTRONICS SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

CHR electronics înseamnă 15 ani de expertiză în furnizarea de soluții în calitate de integrator de sisteme de securitate. Experiența acumulată și consecvența manifestată în asigurarea parametrilor optimi de funcționare a sistemelor implementate sunt elementele care contribuie la reușita proiectelor abordate. Sistemele de securitate din portofoliul de soluții CHR electronics sunt: supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, detecție și alarmare incendiu, sisteme de evacuare vocală, bariere auto și sisteme de parcare și triaj epidemiologic. Serviciile asigurate pentru aceste sisteme de securitate sunt: consultanță de specialitate, proiectare sistem, execuție la cheie, mentenanță, service și reparații.

Solicitați o ofertă

Romania

Închiriați imprimanta prin CHR electronics și printr-o SINGURĂ PLATĂ LUNARĂ beneficiați de un pachet integrat de avantaje constând în: alegerea optimă a echipamentului, transport, instalare rapidă, training, consumabile, asistență, mentenanță, service, înlocuirea multifuncționalei în caz de defecțiune, colaborare fără perioadă minima contractuală. Beneficiile economice suplimentare ale serviciului de închiriere a echipamentului sunt : optimizarea cash-flow-ului, avantajele fiscale, alocarea pe proiecte cu durată determinată, bugetare facilă.

Solicitați o ofertă

Romania

Sistemele de videoconferință și instruire audio-video facilitează comunicarea vizuală și auditivă și permit realizarea unor activități în condiții comparabile cu cele dintr-o sală de curs sau de ședință. Acțiunile de promovare a afacerilor, întâlnirile între parteneri și colaboratori, trainingul personalului precum și cursurile susținute în unitățile de învățământ pot fi atractive și mai productive cu o logistică puternică susținută de echipamente profesionale. CHR electronics vă oferă soluții end-to-end optime de echipare a sălilor dumneavoastră. Oferim servicii de consultanță, proiectare, instalare, punere în funcțiune, mentenanță pentru mai multe tipuri de echipamente: sisteme de sonorizare, videoproiectoare și table interactive, ecrane de proiectie, pupitre conferinta, sisteme de traducere simultană, sisteme de videoconferință, monitoare și display-uri, videowall, sisteme de discuții sau sisteme de room management.

Solicitați o ofertă

Romania

Soluțiile noastre de calcul, scanare și imprimare mobilă oferă beneficii reale în domenii diverse de activitate, de la producție, transport, logistică, la medicină sau horeca.Cu ajutorul lor, aveți vizibilitate și control asupra bunurilor, activelor, angajaților și tranzacțiilor în compania dumneavoastră. Specialistii nostri asigură configurarea sistemului, instalarea şi punerea în funcțiune, programarea echipamentelor, asistenţa tehnică şi întreţinerea sistemului în garanție și post garanție. Necesarul de consumabile este analizat și stabilit împreună cu responsabilii companiei dumneavoastră pentru identificarea variantei optime. CHR electronics oferă și serviciul de tipărire a etichetelor cu coduri de bare, în condiții avantajoase, prin utilizarea echipamentelor proprii. Beneficiile principale aduse de tehnologia codurilor de bare sunt: 1.reducerea erorilor de introducere a datelor; 2.reducerea timpului de culegere a datelor; 3.trasabilitatea sporită.

Solicitați o ofertă

Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

Documente

Domain icon Prestatar de servicii

CHR ELECTRONICS SRL

Str. Nicolae Titulescu 2

500010 Brasov - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    11 – 50

Organizare

  • Anul crearii
    1993
  • Natura intreprinderii
    Sediu social – Firma principala
  • Activitate principala
    Prestatar de servicii

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon National

Activități ale CHR ELECTRONICS SRL

  • Securitate - servicii
  • Copiatoare offset de birou
  • Coduri de bare - tehnologie
  • Audio si video - materiale profesionale
  • Editare de brosuri
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit