ACCRAPLY EUROPE LTD

Regatul Unit

Factory icon Fabricant/ producator

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon
6 Produse

Regatul Unit

Verificat de Europages

Seria DF de la Graham & Sleevit este o linie de aplicatoare de etichete inviolabile durabile, potrivite pentru o gamă largă de aplicații. De peste o jumătate de secol, Accraply este principalul furnizor de echipamente de etichetare din Marea Britanie. Aceste mașini de etichetare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile dumneavoastră exacte. Ele au fost proiectate pentru o instalare și întreținere ușoară, permițându-vă să vă atingeți cu ușurință obiectivele de producție. Linia Accraply de mașini de etichetare inviolabilă Graham & Sleevit poate atinge viteze de producție de până la 300 de produse pe minut. Acestea pot gestiona multe materiale, dovedindu-se a fi cele mai potrivite pentru PVC, rPET/PETG, OPS și PLA. Aceste mașini sunt potrivite pentru a manșona produse cu un diametru de 20 mm până la 195 mm, la lungimi de manșon de 20 mm până la 50 mm. Servoalimentarea de ultimă generație a filmului facilitează o configurare ușoară, oferind o plasare precisă a manșonului. Filozofia de proiectare utilizată pentru gama noastră de aplicatoare cu protecție împotriva manipulării este adaptată la aplicatoarele noastre de manșoane cu corp complet/parțial.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Viteze de până la 600 de containere pe minut. Sistemul de înfășurare Trine Model 4800 cu alimentare prin rolă se bazează pe standardul industrial Trine Model 4500. Proiectat cu aceeași amprentă mică, modelul 4800 oferă viteze de etichetare de până la 600 cpm (36.000 cph). Echipat cu piese avansate cu schimbare rapidă și indicatori de poziționare pentru componentele cheie, o schimbare de produs poate fi realizată în mai puțin de 20 de minute. Modelul 4800 încorporează cel mai recent sistem de control al etichetării, precum și un design extins al șurubului de alimentare și un stabilizator de descărcare cu control al stabilității produsului. Cu schimbări mai rapide și piese de schimb accesibile, modelul 4800 este ideal pentru maximizarea rentabilității investiției în medii solicitante.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Modelele Accraply Shrink Sleeve RF150 și RF250 sunt aplicatoare de manșoane contractabile compacte, ușor de utilizat și ușor de întreținut, care pot fi folosite pentru a aplica benzi de protecție sau benzi de siguranță la o varietate de forme și dimensiuni de recipiente. Materialul retractabil este tăiat la lungime și aplicat sincronizat la viteze de transport pentru cea mai bună precizie posibilă de plasare a materialului în recipient. Recipientele ovale, rotunde și pătrate din plastic, sticlă sau metal pot fi manipulate la viteze de până la 150 (RF150) sau 250 (RF250) pe minut la o lungime de tăiere de 30 mm. Materialele pentru manșoane realizate din PVC, PET/PETG, OPS sau PLA pot fi rulate la grosimi cuprinse între 40 și 70 de microni. Aplicatoarele din seria RF pot fi ușor personalizate pentru a se potrivi cerințelor exacte ale unui proiect folosind module standard, compatibile. Piesele de schimb pentru aplicatoarele din seria RF sunt elemente cu costuri reduse care pot fi montate în câteva minute fără a fi nevoie de unelte, menținând la minimum timpii morți.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Îmbunătățiți producția, reduceți timpii morți și sporiți productivitatea cu soluția de cusut de ultimă generație de la Accraply - Accraply Revolve. Revolve are un design intuitiv care reduce dependența operatorului și vă permite să vă eficientizați și să vă îmbunătățiți operațiunile. Soluția de îmbinare modulară și configurabilă a Accraply și designul ușor de utilizat de către operator oferă flexibilitate, personalizare și scalabilitate de neegalat.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Noua gamă Sirius 100 de sisteme de etichetare este special concepută pentru a răspunde cerințelor moderne ale liniilor de producție de astăzi, care se mișcă rapid și sunt foarte flexibile. Accraply a transformat etichetarea liniară bazată pe tehnologie a sistemelor sale de mare viteză într-o soluție de etichetare cu un singur cap și cu două capete extrem de rentabilă. Acest sistem de etichetare ușor de utilizat, cu schimbare rapidă, poate servi industriilor de ambalaje contractuale, alimentare și auto și vă poate transforma linia de producție cu opțiunile și comenzile sale extrem de flexibile de manipulare a produselor. Această mașină de etichetare sensibilă la presiune Sirius are opțiuni superioare de manipulare a produselor și controale care permit o gamă largă de aplicații datorită axelor sale servo. Sincronizată pentru o potrivire perfectă a vitezei la aplicațiile de etichetare, este o mașină extrem de flexibilă și raționalizată pe care o puteți adăuga la linia dvs. de producție. Aflați mai multe despre avantajele sistemului de etichetare sensibilă la presiune Sirius 100 mai jos.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Mașina de etichetat Sirius MK6 este un sistem precis și fiabil, fabricat pentru aplicații de etichetare de mare viteză. Cu o viteză maximă de producție de 300 de produse pe minut, Sirius MK6 crește viteza și eficiența liniei dvs. de producție. Construită cu un transportor robust și un cadru de bază din oțel inoxidabil, această mașină de aplicat etichete este făcută să dureze. Procesul său inovator de reglare "fără scule" permite utilizatorului să efectueze fără efort schimbări de produse. Sistemul de operare este eficient din punct de vedere al costurilor, permițând o utilizare, configurare și întreținere ușoară. De asemenea, include tutoriale video privind întreținerea, schimbările și alarmele de sistem. Acest sistem nu este doar ușor de utilizat, ci poate ține pasul cu cerințele avansate ale industriei privind capacitatea mașinilor. Sirius MK6 este o mașină de etichetare de calitate farmaceutică.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Regatul Unit

Contact