ACCRAPLY EUROPE LTD

Regatul Unit

Factory icon Fabricant/ producator

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Regatul Unit

Verificat de Europages

Seria DF de la Graham & Sleevit este o linie de aplicatoare de etichete inviolabile durabile, potrivite pentru o gamă largă de aplicații. De peste o jumătate de secol, Accraply este principalul furnizor de echipamente de etichetare din Marea Britanie. Aceste mașini de etichetare pot fi personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile dumneavoastră exacte. Ele au fost proiectate pentru o instalare și întreținere ușoară, permițându-vă să vă atingeți cu ușurință obiectivele de producție. Linia Accraply de mașini de etichetare inviolabilă Graham & Sleevit poate atinge viteze de producție de până la 300 de produse pe minut. Acestea pot gestiona multe materiale, dovedindu-se a fi cele mai potrivite pentru PVC, rPET/PETG, OPS și PLA. Aceste mașini sunt potrivite pentru a manșona produse cu un diametru de 20 mm până la 195 mm, la lungimi de manșon de 20 mm până la 50 mm. Servoalimentarea de ultimă generație a filmului facilitează o configurare ușoară, oferind o plasare precisă a manșonului. Filozofia de proiectare utilizată pentru gama noastră de aplicatoare cu protecție împotriva manipulării este adaptată la aplicatoarele noastre de manșoane cu corp complet/parțial.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Viteze de până la 600 de containere pe minut. Sistemul de înfășurare Trine Model 4800 cu alimentare prin rolă se bazează pe standardul industrial Trine Model 4500. Proiectat cu aceeași amprentă mică, modelul 4800 oferă viteze de etichetare de până la 600 cpm (36.000 cph). Echipat cu piese avansate cu schimbare rapidă și indicatori de poziționare pentru componentele cheie, o schimbare de produs poate fi realizată în mai puțin de 20 de minute. Modelul 4800 încorporează cel mai recent sistem de control al etichetării, precum și un design extins al șurubului de alimentare și un stabilizator de descărcare cu control al stabilității produsului. Cu schimbări mai rapide și piese de schimb accesibile, modelul 4800 este ideal pentru maximizarea rentabilității investiției în medii solicitante.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Modelele Accraply Shrink Sleeve RF150 și RF250 sunt aplicatoare de manșoane contractabile compacte, ușor de utilizat și ușor de întreținut, care pot fi folosite pentru a aplica benzi de protecție sau benzi de siguranță la o varietate de forme și dimensiuni de recipiente. Materialul retractabil este tăiat la lungime și aplicat sincronizat la viteze de transport pentru cea mai bună precizie posibilă de plasare a materialului în recipient. Recipientele ovale, rotunde și pătrate din plastic, sticlă sau metal pot fi manipulate la viteze de până la 150 (RF150) sau 250 (RF250) pe minut la o lungime de tăiere de 30 mm. Materialele pentru manșoane realizate din PVC, PET/PETG, OPS sau PLA pot fi rulate la grosimi cuprinse între 40 și 70 de microni. Aplicatoarele din seria RF pot fi ușor personalizate pentru a se potrivi cerințelor exacte ale unui proiect folosind module standard, compatibile. Piesele de schimb pentru aplicatoarele din seria RF sunt elemente cu costuri reduse care pot fi montate în câteva minute fără a fi nevoie de unelte, menținând la minimum timpii morți.

Solicitați o ofertă

Regatul Unit

Verificat de Europages

Îmbunătățiți producția, reduceți timpii morți și sporiți productivitatea cu soluția de cusut de ultimă generație de la Accraply - Accraply Revolve. Revolve are un design intuitiv care reduce dependența operatorului și vă permite să vă eficientizați și să vă îmbunătățiți operațiunile. Soluția de îmbinare modulară și configurabilă a Accraply și designul ușor de utilizat de către operator oferă flexibilitate, personalizare și scalabilitate de neegalat.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 6 de produse Deutsch Vezi cele 6 de produse Български Vezi cele 6 de produse Čeština Vezi cele 6 de produse Dansk Vezi cele 6 de produse Español Vezi cele 6 de produse Suomi Vezi cele 6 de produse Français Vezi cele 6 de produse Eλληνική Vezi cele 6 de produse Magyar Vezi cele 6 de produse Italiano Vezi cele 6 de produse Lietuvių Vezi cele 6 de produse Nederlands Vezi cele 6 de produse Norsk Vezi cele 6 de produse Polski Vezi cele 6 de produse Português Vezi cele 6 de produse Svenska Vezi cele 6 de produse Slovenščina Vezi cele 6 de produse Türkçe Vezi cele 6 de produse

No matter how your product is packaged – bottles, cans, boxes, flexible packaging and others – Accraply has an industrial labelling machine for you. We are a Barry-Wehmiller Packaging Systems company providing labelling and shrink sleeve converting equipment, specialising in pressure sensitive labellers, roll-fed labelling systems and shrink sleeve label application technology. Our trusted brands of labelling machines – Accraply, Harland, Trine and Graham & Sleevit – serve a wide variety of industries, including food and drinks, pharmaceutical, household and consumer goods, health and beauty and others. Our Stanford shrink sleeve converting equipment gives us the ability to guide our customers confidently throughout all aspects of shrink sleeve labelling technology. Accraply solutions are designed to meet the specific needs of the different markets by delivering URS Compliance, Serialisation capability, Validation/ Documentation, CFR21 compliance and are Track and eject/trace compatible solutions. Our global expertise and support, delivered locally, allows us to be a focused and responsive partner that supports all your labeling needs. Don't hesitate to contact us for more information !

Documente

Packaging platform

Domain icon Fabricant/ producator

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Regatul Unit

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  201 – 500
 • Comercianti
  11 – 50

Organizare

 • Anul crearii
  1970
 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Amandoua
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon International

Modalitati de plata

 • Card de credit - Lichid - Cec
 • Virare Telex
 • Virare Swift
 • Credit de documente

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
 • Cumpărător
 • Partajat
 • Vânzător

Activități ale ACCRAPLY EUROPE LTD

 • Ambalare si protectie - utilaje si materiale
 • Marcare si etichetare - utilaje
 • Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare
 • Masini de lipit etichete
 • Tipografie
 • ovens
 • heat-shrink sleeves
 • labellers
 • packaging machinery
 • PS Labelling Machine