• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ecrane de protectie

Rezultate pentru

Ecrane de protectie - Import export

 1. ADVANCED ENGINEERING WEDGE WIRE

  Turcia

  Verified by europages badge

  ADENWEDGEWIRE funcționează în Technopark Istanbul, cel mai mare centru de dezvoltare tehnologică din Turcia. Desfășurăm activități de cercetare și dezvoltare cu o echipă de ingineri foarte calificată care s-a specializat în proiectarea și producerea de produse specifice clienților din sârmă în formă de pană, în funcție de cerințe. Ecranele noastre din sârmă în formă de pană se concentrează pe satisfacția totală a clienților în ceea ce privește costul competitiv, timpul scurt de expediere și proprietățile mecanice înalte. Produse cu oțel inoxidabil 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 sau, în funcție de cererea dvs., cu diferite tipuri de tratamente și acoperiri de suprafață bazate pe aplicație. CAPABILITĂȚILE • Proiectare & fabricație de ecrane unicat și personalizate din sârmă în formă de pană • Proiectare și furnizare de Ecrane de Introducere Coanda • Fabricație de ecrane bi-cilindrice speciale pentru o gamă largă de industrii • Tratamente de suprafață specifice în funcție de aplicație pentru o durată de viață mai lungă • Construcție specializată cu sârmă înclinată pentru a oferi o performanță înaltă de filtrare VALORILE • Ecrane eficiente și accesibile: Performanță ridicată, durabilitate și cost redus per unitate. • Dimensiuni personalizate: Fabricate în funcție de cererea și necesitatea dvs. • Timp de livrare provocator: Expediere rapidă pentru rezolvarea imediată a problemelor • Asistență pentru clienți: Suport pentru proiectare și aplicații de teren

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turcia

  Compania ACARMAKSAN LTD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Ecrane de protectie, Instalatii de aspersoare, Filtrare - aparate si materiale, hydrocyclones, Ecrane de protectie, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Mersin Tarsus, Turcia.

 3. SHOPLET.PL

  Polonia

  Compania SHOPLET.PL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Monitoare pentru calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimante pentru computere, Ecrane de protectie, Imprimante pentru computere, Ecrane de protectie, și second-hand portable pc. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 4. CLEAR DIAMOND LTD

  Regatul Unit

  Compania CLEAR DIAMOND LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Corby, Regatul Unit.

 5. FREE S.SPEED INTERNATIONAL CO,. LTD .

  Taiwan (ROC)

  Compania FREE S.SPEED INTERNATIONAL CO,. LTD ., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHANGHAI HOBILL AUTOMATION CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI HOBILL AUTOMATION CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Shanghai, China.

 2. HEBEI PENGDA SHALE SHAKER SCREEN FACTORY

  China

  Compania HEBEI PENGDA SHALE SHAKER SCREEN FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Hengshui, China.

 3. FILTERNOX-ANTEL

  Turcia

  Compania FILTERNOX-ANTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water filters, și industrial filters. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 4. GALAXY SIVTEK PVT. LTD

  India

  Compania GALAXY SIVTEK PVT. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sieving and screening - vibratory, și Screening machines, screening plants and screening equipment. Are sediul în Mumbai, India.

 5. ANPING GLORY WIRE MESH PRODUCTS FACTORY

  China

  Compania ANPING GLORY WIRE MESH PRODUCTS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filter cartridge, și metal meshing. Are sediul în Anping, China.

 1. CP SCREENS PTE LTD

  Singapore

  Compania CP SCREENS PTE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Singapore, Singapore.

 2. SHENZHEN WANYISHUN TECHNOLOGY CO. LTD

  China

  Compania SHENZHEN WANYISHUN TECHNOLOGY CO. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în shenzhen, China.

 1. GUANGZHOU MAIDA TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU MAIDA TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Guangzhou City, China.

 2. HANS FILTER CO.,LTD

  China

  Compania HANS FILTER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Xinxiang, China.

 3. SHIJIAZHUNG RENCHUN WIRE MESH EQUIPMENT CO,.LTD

  China

  Compania SHIJIAZHUNG RENCHUN WIRE MESH EQUIPMENT CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 4. CONNETMAX CO.,LTD

  China

  Compania CONNETMAX CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. SKC EUROPE GMBH

  Germania

  Compania SKC EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme si folii de material plastic, și Filme si folii de material plastic. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. COHERENT SOLUTIONS

  Bulgaria

  Compania COHERENT SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 7. ANPING SINTER FILTERS TECHNIC CO.,LTD

  China

  Compania ANPING SINTER FILTERS TECHNIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sintered metal products. Are sediul în Hengshui, China.

 8. MOFFATTS PRODUCTS COMPANY

  Statele Unite ale Americii

  Compania MOFFATTS PRODUCTS COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie. Are sediul în Chesnee, Statele Unite ale Americii.

 1. RK ROSE+KRIEGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Founded in 1972, RK Rose+Krieger GmbH is now a subsidiary of internationally operating Phoenix Mecano AG and is a full-service provider offering a range of products that is unique to the market, in the areas of linear technology, profile assembly technology, connection technology and modular technology. The range includes catalogue products, as well as custom solutions, system solutions and special developments. RK Rose+Krieger employs more than 500 members of staff worldwide, around 210 of which are based at headquarters in Minden. Find out more at www.rk-rose-krieger.com. Our product areas include: Linear technology: We can move products up to 3 tons and 12 m accurately, dynamically and reliably. Pipe connecting technology: Reliable clamping of square or round pipes, maximum variety (8-80 mm) on the market. Profile technology: The tried-and-tested BLOCAN® profile system, aluminium profiles in the cross section of 20-360 mm. Modular technology

 2. PRIVATE ENTERPRISE "NIKOL VIVA"

  Ucraina

  Compania PRIVATE ENTERPRISE "NIKOL VIVA", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 3. MÖLLERWERKE GMBH

  Germania

  Compania MÖLLERWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 4. REIKU GMBH KABELSCHUTZSYSTEME

  Germania

  Compania REIKU GMBH KABELSCHUTZSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere pentru roti, Cable conduit accessories, Cable protection sheaths, Camere pentru roti, și Robot automation. Are sediul în Wiehl, Germania.

 5. TECNOBETA SRL

  Italia

  Compania TECNOBETA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3D Design. Are sediul în Zanè, Italia.

 6. FERAX

  Spania

  Compania FERAX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Securitate la locul de munca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de protectie pentru aparate, Controlul securitatii in industrie, Ecrane de protectie pentru aparate, Controlul securitatii in industrie, și industrial supplies. Are sediul în Les Franqueses del Vallès, Spania.

 7. HANS HESS + CO AG

  Elvetia

  Compania HANS HESS + CO AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de protectie pentru aparate, Cauciuc - produse, Camere pentru roti, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Ecrane de protectie pentru aparate, Cauciuc - produse, Camere pentru roti, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Thalwil, Elvetia.

 8. ARCOTECH S.R.L.

  Italia

  Compania ARCOTECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bumpers. Are sediul în Monza, Italia.

 9. DERSTRONG ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania DERSTRONG ENTERPRISE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de protectie pentru aparate. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 10. COMAGIL S.R.L.

  Italia

  Compania COMAGIL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Securitatea muncii - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de protectie pentru aparate, Materiale neinflamabile, Ecrane de protectie pentru aparate, și Materiale neinflamabile. Are sediul în Villafalletto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit