• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tenis - instalatii

Rezultate pentru

Tenis - instalatii - Import export

 1. SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge
 2. SPIELPLATZMOBIL GMBH

  Germania

  Compania SPIELPLATZMOBIL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Ingelheim, Germania.

 3. KOMPAN GMBH

  Germania

  Compania KOMPAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Flensburg, Germania.

 4. RICHTER SPIELGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania RICHTER SPIELGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Frasdorf, Germania.

 5. IBERPADEL

  Spania

  Compania IBERPADEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Valencia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPORTS CONCEPT

  Belgia

  Compania SPORTS CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Piscine - instalatii si echipamente, sports field construction, football fields with artificial turf, Instalatii sportive, și Piscine - instalatii si echipamente. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. TENNISBRICK

  Belgia

  Compania TENNISBRICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile red earth for sports grounds. Are sediul în Niel, Belgia.

 3. SOVEREIGN SPORTS

  Regatul Unit

  Compania SOVEREIGN SPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Rochester, Regatul Unit.

 4. PLATT CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

  Compania PLATT CONSTRUCTION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile synthetic grass for sports facilities. Are sediul în Deeside, Regatul Unit.

 5. KRINKELS

  Olanda

  Compania KRINKELS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - instalatii, football pitches, Tenis - instalatii, street furniture, și road and motorway signalling devices. Are sediul în Breda, Olanda.

 1. KTK TENNIS KLUB

  Danemarca

  Compania KTK TENNIS KLUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Københaven, Danemarca.

 2. JAMIOULX TENNIS CLUB ASBL

  Belgia

  Compania JAMIOULX TENNIS CLUB ASBL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports club. Are sediul în Jamioulx, Belgia.

 1. PORTICO SPORT

  Spania

  Compania PORTICO SPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Merida, Spania.

 2. BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO

  Germania

  Compania BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Jocuri pentru gradina, Tenis - instalatii, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Plantatii, Jocuri pentru gradina, Tenis - instalatii, și Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. TENNIS 2000 LTD

  Regatul Unit

  Compania TENNIS 2000 LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 4. OTTO ALFRED ELLWANGER

  Germania

  Compania OTTO ALFRED ELLWANGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Lucrari publice - antreprenori, Cai ferate - lucrari si intretinere, Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Lucrari publice - antreprenori, și Cai ferate - lucrari si intretinere. Are sediul în Oberschleißheim, Germania.

 5. HELD GMBH

  Germania

  Compania HELD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, și Tenis - instalatii. Are sediul în Markt Rettenbach, Germania.

 6. ADN-SOL

  Franta

  Compania ADN-SOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - instalatii, Sali de gimnastica si stadioane - instalatii sportive, grass for sports facilities, Tenis - instalatii, și Sali de gimnastica si stadioane - instalatii sportive. Are sediul în Blois, Franta.

 7. BTS SPORTSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania BTS SPORTSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, și Tenis - instalatii. Are sediul în Besigheim, Germania.

 8. CHRISTIAN FETZ | NETZWERK FÜR MARKENKOMMUNIKATION

  Austria

  Compania CHRISTIAN FETZ | NETZWERK FÜR MARKENKOMMUNIKATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Lucrari publice - antreprenori, Papetarie - articole, Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Lucrari publice - antreprenori, și Papetarie - articole. Are sediul în Andelsbuch, Austria.

 1. CENTRO DI AGGREGAZIONE SOCIALE LABRONICO

  Italia

  Compania CENTRO DI AGGREGAZIONE SOCIALE LABRONICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports field construction, și building. Are sediul în Livorno, Italia.

 2. FOSSE CONTRACTS LTD

  Regatul Unit

  Compania FOSSE CONTRACTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports facilities. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. DNS SPORTS

  Belgia

  Compania DNS SPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grass for sports facilities. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. FLOORTEC SPORT- UND BODENBELAGSSYSTEME AG

  Elvetia

  Compania FLOORTEC SPORT- UND BODENBELAGSSYSTEME AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, Tenis - instalatii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Parchet, Instalatii sportive, și Tenis - instalatii. Are sediul în Kriens, Elvetia.

 5. IMPRESA EDILE DI TREVISAN GRAZIANO

  Italia

  Compania IMPRESA EDILE DI TREVISAN GRAZIANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of apartment blocks and private villas, și construction of blocks of flats and public housing. Are sediul în Venezia, Italia.

 6. L.A. COSTRUZIONI SRLS

  Italia

  Compania L.A. COSTRUZIONI SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. TECNICA SPORT DI LUCON ROBERTO

  Italia

  Compania TECNICA SPORT DI LUCON ROBERTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Arona, Italia.

 8. PRO SPORT SURFACES

  Regatul Unit

  Compania PRO SPORT SURFACES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Bexhill-On-Sea, Regatul Unit.

 9. PISTAS PADEL : INSTALGREEN

  Spania

  Compania PISTAS PADEL : INSTALGREEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis - instalatii. Are sediul în Sabadell, Spania.

 10. HEMET SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania HEMET SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis - instalatii, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Tenis - instalatii, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit