SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Germania

Factory icon Fabricant/ producator

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon
10 Produse

Germania

Verificat de Europages

În 1999, Schöpp-Sportboden GmbH a lansat Slide quality, prima podea de tenis din material textil cu o structură cu bucle, o inovație absolută pe piață. Avantajul revoluționar al acestei generații de suprafețe a fost acela că cantitatea mai mare de granule necesară pentru jocul cu pantofi de tenis profilați este reținută mult mai bine datorită structurii pronunțate în buclă. Structura distinctivă de cauciuc asigură un comportament de alunecare uniformă atunci când se joacă cu pantofi profilați! În 2010, am dezvoltat în continuare structura suprafeței noastre cu granule cu buclă structurată. Noua structură în formă de spini de hering Winner se caracterizează printr-o structură deosebit de grosieră pentru o distribuție și mai durabilă și uniformă a granulelor și proprietăți de ricoșeu a mingii foarte asemănătoare cu nisipul. Cu un număr de fire de 1.000 g/mp și 256.000 N/mp, dovedite pe aproximativ 1.000 de terenuri Slide și Winner, SCHÖPP® Winner are o construcție de tușe de o calitate extrem de ridicată.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Pardoseala clasică din velur netedă a dominat piața suprafețelor de tenis orientate spre performanță până în anii 1990. Acesta era fabricat dintr-un fir special pentru tenis cu grosimi de filament de 30-40 dtex (secțiunea transversală a fibrelor). Dezvoltarea ulterioară a rachetelor de tenis din ultimii 20 de ani a schimbat în mod fundamental jocul de tenis. Dezvoltarea rachetelor a făcut posibilă accelerarea considerabilă a mingii de către jucătorii de agrement. Astăzi, suprafața de tenis trebuie să încetinească mai mult mingea și să îi permită să ricoșeze mai sus. Catifeaua clasică foarte rapidă a dispărut aproape complet de pe piață în majoritatea țărilor, ca urmare a modificării cerințelor pentru suprafețele de tenis. Pe de altă parte, suprafața fără structură și fără umplutură este preferată de jucătorii de tenis orientați spre performanță. Ținând cont de această clientelă, cea mai recentă dezvoltare de la Schöpp este o pardoseală din velur cu fibre foarte grosiere, cu o grosime a unui singur filament de 200 dtex!

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Din 1994, am instalat catifeaua structurată SCHÖPP® Allround pe aproximativ 2000 de terenuri. Se poate juca atât cu cât și fără granulele noastre extrudate Perfect Glide, recomandate cu pantofi de tenis fără bandă de rulare. Datorită versatilității sale și a caracteristicilor sale foarte "oneste" de săritură a mingii, este apreciat în egală măsură de toate clasele de jucători. Din 1994 până în 1998, acest produs a fost fabricat cu 750 g/mp. De atunci, o greutate a grămezii de 1.000 g/mp și-a dovedit valoarea. Cu toate acestea, greutatea firului poate fi mărită la 1.250 sau 1.400 g/mp la cerere. Acest lucru face ca suprafața țesăturii să fie și mai compactă și mai durabilă. Ceea ce este deosebit de important aici este faptul că greutatea mai mare a inserției de fire duce la o densitate mai mare a gramponului de până la 300.000 de coșuri/mp și doar marginal la o înălțime mai mare a gramponului, ceea ce ar avea un impact negativ asupra comportamentului de ricoșeu al mingii! O greutate mai mare a firelor nu este în niciun caz un substitut echivalent pentru acoperirea noastră polimerică foarte elastică, fără umplutură!

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Suprafețele de alunecare utilizate în trecut aveau o serie de puncte slabe, care pot fi atribuite granulelor utilizate: Nisipul de cuarț este prea dur și distruge foarte repede straturile de bază, în timp ce diversele granule de cauciuc sunt prea moi și de formă prea neuniformă, astfel încât acestea sunt, la rândul lor, măcinate relativ repede. Ambele medii de alunecare sunt controversate din cauza prafului pe care îl generează și aduc cu ele efecte secundare neplăcute, cum ar fi dificultăți de respirație, decolorarea hainelor și o mare cantitate de muncă de curățare în sala de tenis și în zonele sociale. Un nou proces de fabricație a făcut posibil un progres semnificativ: granulele de tenis Perfect-Glide nu sunt măcinate dintr-un bloc de cauciuc, precum granulele convenționale, ci sunt filate în fire cu ajutorul unui extruder și apoi tăiate la o lungime definită într-o baie de răcire. Acest proces permite producerea de microgranule extrudate fine, fără praf, într-o nouă formă de lentilă optimizată.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Ca și SCHÖPP®Pro-Bounce, SCHÖPP®-Champion este produs dintr-un fir de poliamidă deosebit de grosier și robust, cu o grosime a filamentului unic de 200 dtex. Datorită înălțimii mai mari a grămezii, de 6 mm, și a densității mai mici a filamentelor, suprafața este mai puțin agresivă decât cea a "terenului dur textil". Prin urmare, confortabilul SCHÖPP® Champion se adresează în primul rând jucătorilor amatori și de club. Săritura sa cu mingea este lentă, similară cu cea a unui teren de nisip. Topspin-ul și slice-ul sunt ușor atenuate. Datorită construcției foarte robuste a suprafeței, pe această suprafață se poate juca și cu pantofi de tenis profilați fără granule. Cu umplutura opțională de granule de 400 g/mp Perfect Glide extrudate Perfect Glide, SCHÖPP® Champion amintește de un velur nețesut cu ace. Timp de câteva decenii, acoperitoarele de podea din velur acicular cu umplutură de granule și-au dovedit valoarea ca acoperitoare de podea pentru tenis. Aceste suprafețe au fost realizate din fibre de polipropilenă 100 %.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

În 1978, Ralph Schöpp KG a fost primul producător care a produs o suprafață netedă de velur pentru un teren de tenis de interior - de atunci, au fost instalate peste 2000 de terenuri de velur. Experiența pe care am dobândit-o în această perioadă ne permite să vă oferim astăzi un produs cu adevărat perfect - SCHÖPP®-Classic. O greutate a firului de 1000 g/mp și o densitate a firului de 244.000 de coșuri/mp garantează o calitate a suprafeței care nu mai poate fi depășită în ceea ce privește funcționalitatea și durabilitatea sportivă. sportivitate, săritură rapidă a mingii în varianta confort, elasticitate ridicată a cauciucului cu un confort de rating bun speranță de viață de aprox. 15 ani, în funcție de intensitatea de utilizare aspect elegant, confortabil din catifea

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Din 1999, producem în cadrul companiei noastre și perdele de prindere a mingii, care se potrivesc perfect cu culorile suprafeței de tenis în două tonuri și dau un nou aspect unei săli de tenis vechi. Perdelele prinzătoare de mingi sunt personalizate în fabrica noastră din țesătură de poliester de înaltă calitate (clasa de foc B1). Ele sunt agățate cu cârlige cu clichet pe un cablu de oțel. Reamenajarea sălii dumneavoastră de tenis cu o suprafață de tenis bicoloră și perdele de prindere a mingii pe pereții din spate ai streașinii - și pe pereții frontonului, dacă este necesar - vă oferă posibilitatea de a implementa concepte cromatice complet noi și de a vă face clienții conștienți de măsurile de reamenajare prin intermediul unui nou aspect al sălii cu un efect de atracție. Pe lângă funcționalitatea și aspectul lor plăcut, perdelele de prindere a bilelor oferă, de asemenea, avantaje în ceea ce privește acustica și izolarea termică.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Combinația dintre suprafețele noastre de tenis foarte confortabile (elasticitatea punctelor) cu o substructură de podea cu arcuri (elasticitatea suprafeței) oferă cu siguranță o reducere maximă a forței! Operatorii de săli pot anunța că alegerea lor de pardoseli sportive oferă maximum în ceea ce privește protecția articulațiilor și reducerea forței! Pe de altă parte, o pardoseală elastică își dezvoltă confortul doar atunci când există multă mișcare. Prin urmare, jucătorii care se mișcă puțin nu simt niciun confort suplimentar! În ceea ce privește săriturile mingii (mai plate) și comportamentul general de joc (de exemplu, acustica), pardoselile elastice sunt o chestiune de gust. De regulă, însă, jucătorii se obișnuiesc rapid cu condițiile de joc modificate. O pardoseală elastică compactă poate fi instalată deasupra acoperirii existente a podelei de tenis, cu condiția ca suprafața să fie plană. Nu este nevoie să îndepărtați și să aruncați vechea acoperire de podea! În cazul în care suprafața trebuie recondiționată, podeaua de tenis lipită poate fi îndepărtată.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Acoperirea cu polimeri - o tehnologie de acoperire de pionierat Versiunea de confort a pardoselilor noastre de tenis oferă o elasticitate maximă datorită unui strat de polimer cu un fleece elastic PES de 400 g. Stratul de vată elastică de 2 mm grosime oferă un confort suplimentar de joc - mergeți ca pe nori! Cu toate acestea, ceea ce este special la acoperirea polimerică cu fleece elastic pe care o folosim din 2011 nu este însă nici măcar fleece-ul elastic, pe care îl oferim ca suport de confort încă din 1994, ci tehnologia complet nouă de acoperire a acoperirii noastre polimerice introdusă în 2011.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Noua generație de suporturi pentru țesături După ce materia primă a covorului a fost tufuit și vopsit în culoarea dorită de client, podeaua de tenis primește prin intermediul învelișului de spate legătura și stabilitatea necesare. În cazul acoperirii clasice cu latex, legarea firelor și acoperirea cu un suport secundar textil (action back) se realizează cu ajutorul unei dispersii de latex cu un grad ridicat de umplere cu cretă. Acest lucru face ca mocheta să fie relativ grea și rigidă. Cu această tehnologie de acoperire, elasticitatea provine doar din stratul de fire, care este și stratul de uzură. Acest lucru înseamnă că pardoselile de tenis cu un suport clasic țesut devin mai dure de la an la an, în special în zonele principale de alergare, care sunt supuse celei mai mari uzuri. Nu există un strat elastic durabil.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Germania

Nr. de TVA
Contact