SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Germania

Factory icon Fabricant/ producator

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Germania

Verificat de Europages

În 1999, Schöpp-Sportboden GmbH a lansat Slide quality, prima podea de tenis din material textil cu o structură cu bucle, o inovație absolută pe piață. Avantajul revoluționar al acestei generații de suprafețe a fost acela că cantitatea mai mare de granule necesară pentru jocul cu pantofi de tenis profilați este reținută mult mai bine datorită structurii pronunțate în buclă. Structura distinctivă de cauciuc asigură un comportament de alunecare uniformă atunci când se joacă cu pantofi profilați! În 2010, am dezvoltat în continuare structura suprafeței noastre cu granule cu buclă structurată. Noua structură în formă de spini de hering Winner se caracterizează printr-o structură deosebit de grosieră pentru o distribuție și mai durabilă și uniformă a granulelor și proprietăți de ricoșeu a mingii foarte asemănătoare cu nisipul. Cu un număr de fire de 1.000 g/mp și 256.000 N/mp, dovedite pe aproximativ 1.000 de terenuri Slide și Winner, SCHÖPP® Winner are o construcție de tușe de o calitate extrem de ridicată.

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Pardoseala clasică din velur netedă a dominat piața suprafețelor de tenis orientate spre performanță până în anii 1990. Acesta era fabricat dintr-un fir special pentru tenis cu grosimi de filament de 30-40 dtex (secțiunea transversală a fibrelor). Dezvoltarea ulterioară a rachetelor de tenis din ultimii 20 de ani a schimbat în mod fundamental jocul de tenis. Dezvoltarea rachetelor a făcut posibilă accelerarea considerabilă a mingii de către jucătorii de agrement. Astăzi, suprafața de tenis trebuie să încetinească mai mult mingea și să îi permită să ricoșeze mai sus. Catifeaua clasică foarte rapidă a dispărut aproape complet de pe piață în majoritatea țărilor, ca urmare a modificării cerințelor pentru suprafețele de tenis. Pe de altă parte, suprafața fără structură și fără umplutură este preferată de jucătorii de tenis orientați spre performanță. Ținând cont de această clientelă, cea mai recentă dezvoltare de la Schöpp este o pardoseală din velur cu fibre foarte grosiere, cu o grosime a unui singur filament de 200 dtex!

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Din 1994, am instalat catifeaua structurată SCHÖPP® Allround pe aproximativ 2000 de terenuri. Se poate juca atât cu cât și fără granulele noastre extrudate Perfect Glide, recomandate cu pantofi de tenis fără bandă de rulare. Datorită versatilității sale și a caracteristicilor sale foarte "oneste" de săritură a mingii, este apreciat în egală măsură de toate clasele de jucători. Din 1994 până în 1998, acest produs a fost fabricat cu 750 g/mp. De atunci, o greutate a grămezii de 1.000 g/mp și-a dovedit valoarea. Cu toate acestea, greutatea firului poate fi mărită la 1.250 sau 1.400 g/mp la cerere. Acest lucru face ca suprafața țesăturii să fie și mai compactă și mai durabilă. Ceea ce este deosebit de important aici este faptul că greutatea mai mare a inserției de fire duce la o densitate mai mare a gramponului de până la 300.000 de coșuri/mp și doar marginal la o înălțime mai mare a gramponului, ceea ce ar avea un impact negativ asupra comportamentului de ricoșeu al mingii! O greutate mai mare a firelor nu este în niciun caz un substitut echivalent pentru acoperirea noastră polimerică foarte elastică, fără umplutură!

Solicitați o ofertă

Germania

Verificat de Europages

Suprafețele de alunecare utilizate în trecut aveau o serie de puncte slabe, care pot fi atribuite granulelor utilizate: Nisipul de cuarț este prea dur și distruge foarte repede straturile de bază, în timp ce diversele granule de cauciuc sunt prea moi și de formă prea neuniformă, astfel încât acestea sunt, la rândul lor, măcinate relativ repede. Ambele medii de alunecare sunt controversate din cauza prafului pe care îl generează și aduc cu ele efecte secundare neplăcute, cum ar fi dificultăți de respirație, decolorarea hainelor și o mare cantitate de muncă de curățare în sala de tenis și în zonele sociale. Un nou proces de fabricație a făcut posibil un progres semnificativ: granulele de tenis Perfect-Glide nu sunt măcinate dintr-un bloc de cauciuc, precum granulele convenționale, ci sunt filate în fire cu ajutorul unui extruder și apoi tăiate la o lungime definită într-o baie de răcire. Acest proces permite producerea de microgranule extrudate fine, fără praf, într-o nouă formă de lentilă optimizată.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 10 de produse Deutsch Vezi cele 10 de produse Български Vezi cele 10 de produse Čeština Vezi cele 10 de produse Dansk Vezi cele 10 de produse Español Vezi cele 10 de produse Suomi Vezi cele 10 de produse Français Vezi cele 10 de produse Eλληνική Vezi cele 10 de produse Magyar Vezi cele 10 de produse Italiano Vezi cele 10 de produse Lietuvių Vezi cele 10 de produse Nederlands Vezi cele 10 de produse Polski Vezi cele 10 de produse Português Vezi cele 10 de produse Svenska Vezi cele 10 de produse Slovenščina Vezi cele 10 de produse Türkçe Vezi cele 10 de produse

Schöpp-Sportboden GmbH is known for the production, supply and laying/installation of tennis floors, mobile and permanent badminton courts, artificial grass for agility sports, as well as ball stopping curtains and granulates. Over the years, we have claimed an excellent reputation for ourselves as an innovative manufacturer and supplier of tennis floor coverings in all matters concerning indoor tennis court refurbishment. In addition to our many years of experience, our company group is particularly characterised by our flexibility, high quality-awareness and innovative product development. In contrast to other manufacturers of tennis coverings, we choose to sell directly to hall owners, thus providing everything – from development right up to the installed covering – FROM A SINGLE SOURCE.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Germania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Anul crearii
    1994
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon European

Activități ale SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  • Tenis - instalatii
  • Instalatii sportive
  • Sali de gimnastica si stadioane - instalatii sportive
  • sports facilities equipment
  • Sports floors
  • Sports floor coverings for tennis
  • Tennis court surround net
  • tennis courts
  • Curtain separation for sports halls
  • Indoor sports floors