• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sondaj - instalatii

Rezultate pentru

Sondaj - instalatii - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de forare de puţuri, Sondaj - instalatii, Servicii de forare de puţuri, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania SKC MÜHENDISLIK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric pumps. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS

  Germania

  Compania TDS TUNNEL DRILLING SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, Adaposturi antiatomice - constructie, Tunele - lucrari, reamers, și Adaposturi antiatomice - constructie. Are sediul în Hainichen, Germania.

 5. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, drills, boring machines, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Meinersen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHEFFIELD DEEP BORE

  Regatul Unit

  Compania SHEFFIELD DEEP BORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, mechanical engineering, boring, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 2. SAS GUILMAN

  Franta

  Compania SAS GUILMAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aer comprimat - instalatii si utilaje, Sondaj - instalatii, Intretinere industriala, Aer comprimat - instalatii si utilaje, Sondaj - instalatii, pneumatic mail systems, și Intretinere industriala. Are sediul în Saint-Herblain, Franta.

 3. STOCKHOLM PRECISION TOOLS

  Suedia

  Compania STOCKHOLM PRECISION TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. Are sediul în Sollentuna, Suedia.

 4. DIGGA EUROPE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DIGGA EUROPE LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal attachment anchors, și augers. Are sediul în Hungerford, Regatul Unit.

 5. NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI.

  Turcia

  Compania NMG SONDAJ MALZEMELERI LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, Sondaj - instalatii, drills, și pipes for drilling. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. STDS-JANTZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STDS-JANTZ GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Foraje si sondaje - echipamente, Sondaj - instalatii, Utilaje pentru constructii, Foraje si sondaje - echipamente, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Attendorn, Germania.

 2. VAN VULPEN B.V.

  Olanda

  Compania VAN VULPEN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Sondaj - instalatii, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Gorinchem, Olanda.

 1. ATLAS COPCO MCT GMBH

  Germania

  Compania ATLAS COPCO MCT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Sondaj - instalatii, Utilaje pentru constructii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Essen, Germania.

 2. EMCI

  Franta

  Compania EMCI, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Le Perray En Yvelines, Franta.

 3. VAN WIELE NICKY

  Belgia

  Compania VAN WIELE NICKY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. Are sediul în Sint-Gillis-Waas, Belgia.

 4. VAN DELFT INFRA B.V.

  Olanda

  Compania VAN DELFT INFRA B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza apelor si a solurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Sondaj - instalatii, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Capelle Aan Den Ijssel, Olanda.

 5. IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA

  Germania

  Compania IFTEK INNOVATIVE FERTIGUNGSTECHNIK GMBH UNNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Unna, Germania.

 6. VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V.

  Olanda

  Compania VAN DEN HEUVEL HANDEL EN TECHNIEK B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Werkendam, Olanda.

 7. LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania LFA WERKZEUGVERTRIEB GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Baden-Baden, Germania.

 8. KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V.

  Olanda

  Compania KUSTERS METAALBEWERKING OSS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Oss, Olanda.

 1. TERRA AG FUR MASCHINENBAU

  Elvetia

  Compania TERRA AG FUR MASCHINENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Zofingen, Elvetia.

 2. FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRIEDRICH DUSS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Neubulach, Germania.

 3. COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH

  Germania

  Compania COMDRILL BOHRAUSRÜSTUNGEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Untereisesheim, Germania.

 4. ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania ARTEC MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Kaufering, Germania.

 5. RTG RAMMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania RTG RAMMTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Schrobenhausen, Germania.

 6. GN SOLIDS CONTROL

  China

  Compania GN SOLIDS CONTROL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. Are sediul în Beijing, China.

 7. E + M BOHR-GMBH

  Germania

  Compania E + M BOHR-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Hof, Germania.

 8. IDEAL DIGGER HIRE ESSEX

  Regatul Unit

  Compania IDEAL DIGGER HIRE ESSEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 9. INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT

  Turcia

  Compania INKA MACHINA DRILLING EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sondaj - instalatii. Are sediul în Manisa, Turcia.

 10. NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NORDMEYER GRUNDSTÜCKS-GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sondaj - instalatii, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Peine, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit