• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • geotermie - instalatii

Rezultate pentru

Geotermie - instalatii - Import export

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PERFOITALIA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe centrifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cazane industriale, Tablouri de comanda - electrictate, Geotermie - instalatii, Tevi si conducte din otel inox, underwater pumps, wall-fitted boilers, electropumps, Cazane industriale, și electric compressors for air. Are sediul în Bari, Italia.

 2. BURKHARDT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BURKHARDT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Neuweiler, Germania.

 3. TIPFOR SRL

  Romania

  Tipfor srl Timisoara executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

 4. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Austria

  Compania TERAMEX AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Radenthein, Austria.

 5. RAINER GMBH & CO KG

  Austria

  Compania RAINER GMBH & CO KG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Villach, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POWERSAFE SRL

  Italia

  Compania POWERSAFE SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie solara - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, Geotermie - instalatii, Deseuri radioactive - retratare si depozitare, Energie solară, Lucrari publice - antreprenori, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Limbadi, Italia.

 2. WE PLUS GROUP

  Turcia

  Compania WE PLUS GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, Geotermie - instalatii, Pellet heating, pellet heaters, și electric generators. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. TERRAVOLT

  Belgia

  Compania TERRAVOLT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat pumps, household air conditioners, și air conditioning system installation. Are sediul în Zele, Belgia.

 4. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Spania

  Compania GEOTERMIA Y BIOMASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biomass, air heater, advice for solar energy, și prefabricated heated floors. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. EPD

  Franta

  Compania EPD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, special foundations, well drilling, Foraje si sondaje - echipamente, și Boring auger. Are sediul în Brest, Franta.

 1. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Franta

  Compania POMPES A CHALEUR - VELUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de caldura - incalzirea locuintelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Bischoffsheim, Franta.

 2. SCHELDIMMO

  Belgia

  Compania SCHELDIMMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, villa design, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Schelderode, Belgia.

 1. AQUALE

  Belgia

  Compania AQUALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - consiliere si control. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, hydrogeology, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Noville-Les-Bois, Belgia.

 2. VERHELST LUC

  Belgia

  Compania VERHELST LUC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Geotermie - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, horizontal drilling operations, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Warneton, Belgia.

 3. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Italia

  Compania CHIARINI E FERRARI ENERGIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, photovoltaic systems, solar panel maintenance, Geotermie - instalatii, și solar power. Are sediul în Anzola Dell'emilia, Italia.

 4. NAVEN INGENIEROS

  Spania

  Compania NAVEN INGENIEROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, air-conditioning system design, industrial system design, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Mutilva, Spania.

 5. GEOPARTNER

  Luxemburg

  Compania GEOPARTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, Analiza apelor si a solurilor, Asanare soluri, Analiza apelor si a solurilor, geotechnical surveys, și Geotechnical solutions for ground surfaces. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 6. HIFI WIND SPA

  Italia

  Compania HIFI WIND SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie eoliana - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, wind power generator, environmental protection, Geotermie - instalatii, și alternative energy sources. Are sediul în Salerno, Italia.

 7. GUILLE ONTIVERO

  Spania

  Compania GUILLE ONTIVERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire, climatizare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, air conditioned, Air conditioning and heating, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Albacete, Spania.

 8. SANTORO DM

  Italia

  Compania SANTORO DM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, Geology - studies and research, artesian well maintenance, Geotermie - instalatii, și water lifting systems. Are sediul în Milano, Italia.

 1. LOGOTECH

  Franta

  Compania LOGOTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geothermics. Are sediul în Faulquemont, Franta.

 2. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  Statele Unite ale Americii

  Compania MCCOMMONS GEOTHERMAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geothermal heating, și geothermal energy consultants. Are sediul în Mechanicsburg, Statele Unite ale Americii.

 3. AM CONSTRUCTIONS

  Grecia

  Compania AM CONSTRUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. HOLVEN LTD

  Ucraina

  Compania HOLVEN LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Italia

  Compania GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Soave, Italia.

 6. SARL DASSONVILLE

  Franta

  Compania SARL DASSONVILLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, Incalzire, climatizare - lucrari, Geotermie - instalatii, și Incalzire, climatizare - lucrari. Are sediul în Fleurbaix, Franta.

 7. KRAFT GEOTHERMIE

  Franta

  Compania KRAFT GEOTHERMIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geothermics, și heat pump heating. Are sediul în gigean, Franta.

 8. GALAICONTROL S.L.

  Spania

  Compania GALAICONTROL S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geothermics. Are sediul în Vigo, Spania.

 9. JONSTAR ENERGY BROKERS

  Regatul Unit

  Compania JONSTAR ENERGY BROKERS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 10. MAESTRAT GLOBAL SL

  Spania

  Compania MAESTRAT GLOBAL SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Energii alternative - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geotermie - instalatii, Geothermics, și Geotermie - instalatii. Are sediul în Castellon, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit