• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • patinoare - instalatii

Rezultate pentru

Patinoare - instalatii - Import export

 1. ISS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ISS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dasher boards for ice hockey rinks, Cooling systems for ice sports facilities, Accessories for artificial ice rinks, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), Solar absorbers, Ice rinks for curling, Ice rinks for ice shows, Ice rinks for film sets, și Mobile ice rinks. Are sediul în Neu-Isenburg, Germania.

 2. FUN ON ICE BV

  Belgia

  Compania FUN ON ICE BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 3. ENERGY MODE GMBH

  Austria

  Compania ENERGY MODE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. Are sediul în Thiersee, Austria.

 4. SYNERGLACE

  Franta

  Compania SYNERGLACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice skating gear, și ice skates. Are sediul în Heimsbrunn, Franta.

 5. EWALD SPORT GMBH

  Germania

  Compania EWALD SPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plafoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Patinoare - instalatii, Papetarie - articole, Incaltaminte pentru sport, Fundatii, Patinoare - instalatii, Papetarie - articole, și Incaltaminte pentru sport. Are sediul în Kirchheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JIANGSU TOPTEK COMPOSITE MATERIALS CO., LTD.

  China

  Compania JIANGSU TOPTEK COMPOSITE MATERIALS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. Are sediul în Rugao, China.

 2. MAGIC ICE

  Belgia

  Compania MAGIC ICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport si timp liber, Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie, Sport si timp liber, și Utilaje si echipamente pentru parcuri de distractie. Are sediul în Liege, Belgia.

 3. LA PATI SA

  Elvetia

  Compania LA PATI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, Mediu inconjurator - servicii, și Colectare si reciclare - produse diverse. Are sediul în Ecuvillens, Elvetia.

 4. ICE BUSINESS AG

  Germania

  Compania ICE BUSINESS AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ARCTIC

  Croatia

  Compania ARCTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Patinoare - instalatii. Are sediul în Rijeka, Croatia.