• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse din beton si aglomerate pentru constructii

Rezultate pentru

Produse din beton si aglomerate pentru constructii - Import export

 1. FAMENNE BETONS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania FAMENNE BETONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton gata preparat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 2. GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Prem, Germania.

 3. HINDEN AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania HINDEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Gipf-Oberfrick, Elvetia.

 4. KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în München, Germania.

 5. BITTORF & BAHLL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BITTORF & BAHLL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Seevetal, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LANGELOH BETONWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LANGELOH BETONWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Ellerbek, Germania.

 2. POROSIT-BETONWERKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POROSIT-BETONWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Felsberg, Germania.

 3. JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Eggendorf, Austria.

 4. BETON FRAGAPANE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BETON FRAGAPANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, și Dale - beton. Are sediul în Chatelet, Belgia.

 5. OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Langenlebarn, Austria.

 1. AGRILID ACTIV SRL

  Romania

  Executam prefabricate din beton: - tuburi prefabricate din beton , dale de beton , dala marginala, dala centrala, elemente tip V pentru rigole, - elemente prefabricate pentru ziduri de sprijin, elemente prefabricate pentru podete (L, P, D), elemente prefabricate pentru drumuri, borduri tip L, borduri 100x45x25, elemente capete podete, sant ranfort, placuta carosabila 49x30x15, stalp de gard , spalieri, placa plina , placa traforata tip II , I, blocuri zidarie, putem executa toate tipurile de prefabricate din beton conform desenelor de la beneficiar.

 2. BLOQUERAS GAGO

  Spania

  Compania BLOQUERAS GAGO, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Constructii din beton, Prefabricated concrete industry, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Constructii din beton. Are sediul în Culleredo-A Coruña, Spania.

 1. MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH

  Germania

  Compania MINERALIT - MINERALGUSSWERK LAAGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, stair treads, balconies, Mobila de gradina, și drying chambers. Are sediul în Laage, Germania.

 2. COLLINET GRES & BETON

  Belgia

  Compania COLLINET GRES & BETON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte pentru seminee in locuinte, Materiale pentru constructii, Conducte pentru seminee in locuinte, Concrete lintels, Prefabricated concrete components, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Wandre, Belgia.

 3. SAFRALIOTIS

  Grecia

  Compania SAFRALIOTIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cement manholes, și chimney stack. Are sediul în n.mixaniwna-thessaloniki, Grecia.

 4. PLASCORE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania PLASCORE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Waldlaubersheim, Germania.

 5. ACO AG

  Elvetia

  Compania ACO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Netstal, Elvetia.

 6. ALBO TÜREN GMBH

  Germania

  Compania ALBO TÜREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Ense, Germania.

 7. ANRIN GMBH

  Germania

  Compania ANRIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Anröchte, Germania.

 8. AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ

  Portugalia

  Compania AGLOU - CIMENTOS, LDA - BÉTON PRÉFABRIQUÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prefabricated concrete industry, prefabricated monobloc cement products, cement pipes, și cement blocks for street paving. Are sediul în Ortigosa, Portugalia.

 1. UBUILDER GROUP

  Belarus

  Compania UBUILDER GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. LABORATOIRES FAMA

  Belgia

  Compania LABORATOIRES FAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Alleur, Belgia.

 3. STAYCONCRETE GMBH

  Germania

  Compania STAYCONCRETE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Bucatarie - mobilier, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și kitchen work tops. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH

  Germania

  Compania LAUTERBACH WARTUNGSSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Seybothenreuth, Germania.

 5. BECK GMBH

  Germania

  Compania BECK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Bad Rappenau, Germania.

 6. WALLSTOP GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WALLSTOP GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Treis-Karden, Germania.

 7. LASSE-BETON GMBH

  Germania

  Compania LASSE-BETON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Querfurt, Germania.

 8. GRIS CLAIR

  Franta

  Compania GRIS CLAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Dale - beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Concrete blocks and breeze blocks for exterior works, și concrete insulating materials. Are sediul în Mathay, Franta.

 9. OTEP

  Franta

  Compania OTEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Pre-stressing processes, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Concrete structural beams, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Saint-Gaudens, Franta.

 10. INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH

  Germania

  Compania INNOTEC BAU GARDELEGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Gardelegen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit