• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cauciuc - produse pentru constructii

Rezultate pentru

Cauciuc - produse pentru constructii - Import export

 1. HEMOGUM

  Serbia

  Verified by europages badge

  Compania HEMOGUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de cauciuc si material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Sigilii din cauciuc, Import-export de cauciuc si material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Čačak, Serbia.

 2. SC PRELAST PROD SRL

  Romania

  Sintem firma producatoare de produse din cauciuc- placi si covoare cauciuc, garnituri profilate, cu o experienta de 25 ani.Intentionam o colaborare pentru distributie produse cauciuc.

 3. SCTE NORMANDE D'APPLICATION DU CAOUTCHOUC (SNAC)

  Franta

  Compania SCTE NORMANDE D'APPLICATION DU CAOUTCHOUC (SNAC), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile support equipment for street scaffolding, Vulcanised rubber, building materials and products, și plastics processing. Are sediul în Rânes, Franta.

 4. TEDESCHI GOMMA SINTETICA S.R.L.

  Italia

  Compania TEDESCHI GOMMA SINTETICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sigilii din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, rubber bearings, și industrial gaskets. Are sediul în Cadelbosco Di Sopra, Italia.

 5. PROFIS LTD

  Grecia

  Compania PROFIS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic gaskets, pvc profiles, Plastic profiles, extruded, și rubber profiles. Are sediul în Oinofyta, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EKO SISTEM

  Serbia

  Compania EKO SISTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, rubber tiles, Roti si rotite din cauciuc, și recycled rubber. Are sediul în Petrovaradin, Serbia.

 2. YOUNG URETHANE CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Compania YOUNG URETHANE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane foam. Are sediul în Gyeongsangsam-Do, Coreea de Sud.

 3. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, Servicii în larg (offshore), Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, Servicii în larg (offshore), și rubber articles for the mining industry. Are sediul în Nørresundby, Danemarca.

 4. GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA

  Germania

  Compania GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, anti-slip mats, și Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Aalen-Ebnat, Germania.

 5. PROTEZIONI IN GOMMA DI CAZZARO

  Italia

  Compania PROTEZIONI IN GOMMA DI CAZZARO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Merlengo Di Ponzano Veneto, Italia.

 1. INTEREXPRESS

  Olanda

  Compania INTEREXPRESS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Wapenveld, Olanda.

 2. MPC

  Belgia

  Compania MPC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si derivate, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc si derivate, silicone, polyurethane rubber, și Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Battice, Belgia.

 1. EAC GROUP HOLDINGS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania EAC GROUP HOLDINGS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Greater Manchester, Regatul Unit.

 2. CPLC - COMPAGNIE PARISIENNE DE LINOLÉUM ET DE CAOUTCHOUC

  Franta

  Compania CPLC - COMPAGNIE PARISIENNE DE LINOLÉUM ET DE CAOUTCHOUC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flooring laid, Floor covering, și wall coverings. Are sediul în Neuilly sur Seine, Franta.

 3. FLEXIRUB

  Franta

  Compania FLEXIRUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing. Are sediul în Saint-Thurial, Franta.

 4. JANSSEN TRACK

  Belgia

  Compania JANSSEN TRACK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile actuators, welding, și hydraulic systems. Are sediul în Gent-Zeehaven, Belgia.

 5. RESINE INDUSTRIALI

  Italia

  Compania RESINE INDUSTRIALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Roma, Italia.

 6. SADIK PLASTIK

  Turcia

  Compania SADIK PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. TRIGO,SA

  Spania

  Compania TRIGO,SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. TINAZ KAUCUK

  Turcia

  Compania TINAZ KAUCUK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epdm. Are sediul în 4 Levent, Turcia.

 1. VULKANIZACIJA KOREN - GUMA KOREN

  Slovenia

  Compania VULKANIZACIJA KOREN - GUMA KOREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - transformare in produse intermediare, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole medicale, Cauciuc si plastic - prelucrare, Cauciuc - transformare in produse intermediare, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole medicale, și Cauciuc si plastic - prelucrare. Are sediul în Cirkovce, Slovenia.

 2. E-COVA SRL

  Italia

  Compania E-COVA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Casalmaggiore, Italia.

 3. UNION FOAM SPA

  Italia

  Compania UNION FOAM SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru constructii, Izolare termica - materiale, Cauciuc - produse pentru constructii, acoustic insulation - materials, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Bellusco, Italia.

 4. ACTIVE SURFACES CB

  Spania

  Compania ACTIVE SURFACES CB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Almoradi, Spania.

 5. CMC CASA SAS

  Italia

  Compania CMC CASA SAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse pentru constructii, Parchet, Pardoseli suprainaltate, Covoare si mochete, Cauciuc - produse pentru constructii, Parchet, Pardoseli suprainaltate, și Covoare si mochete. Are sediul în Grosseto (gr), Italia.

 6. EGUIA MANUFACTURAS DE GOMA

  Spania

  Compania EGUIA MANUFACTURAS DE GOMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - transformare in produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Cauciuc - produse, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, Cauciuc - produse pentru constructii, și Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. MULTI PARK LTD

  Bulgaria

  Compania MULTI PARK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

 8. SHANGHAI NANGEST MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI NANGEST MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber conveyor belts, și pvc belts for conveyors. Are sediul în Shanghai, China.

 9. JAROSLAV VASIN

  Republica Ceha

  Compania JAROSLAV VASIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Parchet, Covoare si mochete, Cauciuc - produse pentru constructii, Pardoseli industriale, Parchet, Covoare si mochete, și Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Brno-Bystrc, Republica Ceha.

 10. SANHE 3A RUBBER AND PLASTIC CO.,LTD.

  China

  Compania SANHE 3A RUBBER AND PLASTIC CO.,LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. Are sediul în Sanhe, Hebei, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cauciuc - produse pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

13.989 Intreprinderile