• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • forari si taierea betonului armat

Rezultate pentru

Forari si taierea betonului armat - Import export

 1. MESSKOM VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MESSKOM VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Mauern, Germania.

 2. GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEOTECHNISCHES BÜRO DR. STEFAN WEIGAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Würzburg, Germania.

 3. WINFRIED FELL

  Germania

  Compania WINFRIED FELL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Losheim, Germania.

 4. CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR

  Polonia

  Compania CIĘCIE W BETONIE WIERCENIE W BETONIE WALENTYŃSKI PIOTR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Toruń, Polonia.

 5. GEOGROUP KONRAD WANIK

  Polonia

  Compania GEOGROUP KONRAD WANIK, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Katowice, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEZIB

  Belgia

  Compania BEZIB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, well drilling for the building trade, saws for concrete and asphalt, și cutting and drilling concrete and reinforced concrete. Are sediul în Geluwe, Belgia.

 2. ATRON

  Polonia

  Compania ATRON, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Kraków, Polonia.

 3. AMG

  Belgia

  Compania AMG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, demolitions, openwork, și demolitions. Are sediul în St-Gillis-Waas, Belgia.

 4. STUBBE WADDINXVEEN

  Olanda

  Compania STUBBE WADDINXVEEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, saws for concrete and asphalt, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, Forari si taierea betonului armat, și precision milling. Are sediul în Zevenhuizen, Olanda.

 5. MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH

  Austria

  Compania MAIER BETONSCHNEIDETECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adaposturi antiatomice - constructie, Demolare - antreprenori, Forari si taierea betonului armat, Terasamente - lucrari, Adaposturi antiatomice - constructie, Demolare - antreprenori, Forari si taierea betonului armat, și Terasamente - lucrari. Are sediul în St. Leonhard Am Forst, Austria.

 1. COOLS

  Belgia

  Compania COOLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, saws for concrete and asphalt, și building grade seals. Are sediul în Lommel, Belgia.

 2. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgia

  Compania AANNEMINGEN A.B.W., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, road works, și Sanitation. Are sediul în Waregem, Belgia.

 1. FORALUX

  Luxemburg

  Compania FORALUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton - masini si instalatii pentru preparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Servicii de foraj, Forari si taierea betonului armat, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, și Servicii de foraj. Are sediul în Kehlen, Luxemburg.

 2. BOGAERTS ELECTRO

  Belgia

  Compania BOGAERTS ELECTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, INSTALATII ELECTRICE, Forari si taierea betonului armat, INSTALATII ELECTRICE, domotics, și garden lighting. Are sediul în Schriek, Belgia.

 3. BETONBORINGEN BENELUX

  Belgia

  Compania BETONBORINGEN BENELUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, anchorages, bush-hammering, și demolitions. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 4. R.V.L.

  Belgia

  Compania R.V.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Demolare - antreprenori, diamond blades, building demolitions, și drilling in rock. Are sediul în Soignies, Belgia.

 5. ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS

  Belgia

  Compania ALGEMENE BOOR- EN ZAAGWERKEN MERTENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, Manufacturing of tools for the building industry, Diamond drill bits, și diamond tools. Are sediul în Hamont-Achel, Belgia.

 6. PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN

  Belgia

  Compania PATTYN RENAAT GROND-& BETONWERKEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii din beton, Constructii din beton, și abrasive and polishing products. Are sediul în Keiem, Belgia.

 7. JULI-SPEC S.C.

  Polonia

  Compania JULI-SPEC S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Beton - masini si instalatii pentru preparare, armed injection stitching, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Beton - masini si instalatii pentru preparare, și electrical systems. Are sediul în Opole, Polonia.

 8. KRIS LANGERS

  Belgia

  Compania KRIS LANGERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, chemical anchorage agents, și demolitions. Are sediul în Maaseik, Belgia.

 1. SENFT GMBH

  Germania

  Compania SENFT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Grünwald, Germania.

 2. PRECISION CUTTING LTD

  Regatul Unit

  Compania PRECISION CUTTING LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Cross In Hand, Regatul Unit.

 3. TOMI-DIAM

  Polonia

  Compania TOMI-DIAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în Bielsko-Biała, Polonia.

 4. BOZAC

  Belgia

  Compania BOZAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Forari si taierea betonului armat, concrete flooring, și working with natural stones. Are sediul în Oelegem, Belgia.

 5. JÜRGEN HEYKES

  Germania

  Compania JÜRGEN HEYKES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, Finisari, Fundatii, Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, și Finisari. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 6. KARSTEN SCHULZ

  Germania

  Compania KARSTEN SCHULZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, Finisari, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Cottbus, Germania.

 7. BETONBOHR KRASEMANN GMBH

  Germania

  Compania BETONBOHR KRASEMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Forari si taierea betonului armat, Zidarie - lucrari, Finisari, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Rhede, Germania.

 8. BOUYGUES BATIMENT GRAND OUEST

  Franta

  Compania BOUYGUES BATIMENT GRAND OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Demolare - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, Fundatii, Cofraje - lucrari, Demolare - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, și Fundatii. Are sediul în Rouen Cedex 1, Franta.

 9. KAM GROUP UK LTD

  Regatul Unit

  Compania KAM GROUP UK LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. KREUTZBERGER BETONBOHREN SÄGEN UND ABBRUCH GMBH

  Germania

  Compania KREUTZBERGER BETONBOHREN SÄGEN UND ABBRUCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Forari si taierea betonului armat, Finisari, Lucrari publice - antreprenori, Fundatii, Forari si taierea betonului armat, Finisari, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Floh-Seligenthal, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit