• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • feronerie industriala si pentru constructii

Rezultate pentru

Feronerie industriala si pentru constructii - Import export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Our family business in Südlohn has been making high-quality lights and wrought iron products since 1964. The ROBERS name stands for tradition, lasting quality and timeless design. We develop lights and wrought iron products in our own home and forge them carefully by hand to ensure that each piece is unique and meets our customers' individual requirements. We use only the highest-quality materials and resources. All of our glass products are hand-blown and are made specifically for us by glassblowers in Germany, Italy and Hawaii.

 2. FER & NOX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania FER & NOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, Garduri si portaluri, Feronerie artistica, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice usoare, și Garduri si portaluri. Are sediul în Evere, Belgia.

 3. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICUREZZA & STILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Castelnuovo Di Porto, Italia.

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spania

  Compania MANUFACTURAS MAESTRO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spania

  Compania SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule industriale, industrial supplies, wholesale hardware goods, machine tools, și Scule industriale. Are sediul în Miranda De Ebro, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spania

  Compania ALDACO AVANCE 2022 S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, hardware, occupational hygiene and safety, și industrial supplies. Are sediul în Gijon, Spania.

 2. METALGROUP

  Belgia

  Compania METALGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Indoirea otelurilor si a metalelor, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, metal stamping, Feronerie industriala si pentru constructii, Indoirea otelurilor si a metalelor, și Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. Are sediul în Marcinelle, Belgia.

 3. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spania

  Compania FERRETERÍA ACENTEJO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de echipamente industriale, miscellaneous machinery hire, trestles, Inchiriere de echipamente industriale, și hardware. Are sediul în La Victoria De Acentejo-Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 4. G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C.

  Italia

  Compania G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armoured doors, railings, iron railings, și fencing. Are sediul în Cadelbosco Di Sopra, Italia.

 5. SARL DUVERGT

  Franta

  Compania SARL DUVERGT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie artistica, Garduri si portaluri, Grile, grilaje si panze metalice, Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie artistica, Garduri si portaluri, și Grile, grilaje si panze metalice. Are sediul în Ribérac, Franta.

 1. ENCO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ENCO SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of plastics for residential construction. Are sediul în Rybnik, Polonia.

 2. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgia

  Compania FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie de precizie, Feronerie industriala si pentru constructii, Scari de evacuare, Tinichigerie de precizie, Feronerie industriala si pentru constructii, control cabinets - electricity, și Scari de evacuare. Are sediul în Namur, Belgia.

 1. DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA

  Italia

  Compania DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii, wrought iron articles for construction work, Cutout of reinforced concrete round slices, Materiale de constructii, și foundation pile cages. Are sediul în Novi Ligure, Italia.

 2. ETS BOURGEOIS FRERES

  Franta

  Compania ETS BOURGEOIS FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie industriala si pentru constructii, knick-knacks, thermo-lacquering, și waterjet cutting conversion centres. Are sediul în Vrigne-Aux-Bois, Franta.

 3. ALFAMETAL

  Belgia

  Compania ALFAMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, Feronerie industriala si pentru constructii, steel for metal construction, stainless steel construction, Tinichigerie grea, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Mont-De-Lenclus, Belgia.

 4. IMEPSA

  Franta

  Compania IMEPSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie industriala si pentru constructii, Plastic injection, și Mechanized welding. Are sediul în Montrem, Franta.

 5. TARIFER SERVICIOS,S.L.

  Spania

  Compania TARIFER SERVICIOS,S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - furnituri generale, diamond tools, și Aprovizionare - furnituri generale. Are sediul în Pinto (madrid), Spania.

 6. JEREMIE HYNDERICK

  Belgia

  Compania JEREMIE HYNDERICK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie artistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, Rampe si balustrade, staircase, forged iron, Feronerie industriala si pentru constructii, și Rampe si balustrade. Are sediul în Grand Leez, Belgia.

 7. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polonia

  Compania METALEX SZYMA SP. Z O. O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie artistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, farriery, Feronerie industriala si pentru constructii, și metal locksmithing. Are sediul în Komprachcice, Polonia.

 8. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Republica Ceha

  Compania WORKS L&W GROUP S. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice, Tevarie industriala, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Feronerie industriala si pentru constructii, Constructii metalice, Tevarie industriala, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Hradec Králové, Republica Ceha.

 1. MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES

  Franta

  Compania MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie metalica, feronerie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala si pentru constructii, metal structural work, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Morangis, Franta.

 2. SC UNIC ROTAREX SRL

  Romania

  Compania SC UNIC ROTAREX SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Crainimat, Romania.

 3. TAQUIN

  Belgia

  Compania TAQUIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari metalice, Grile metalice, Scari metalice, metal structural work, metal gates, și Grile metalice. Are sediul în Terte, Belgia.

 4. INDOOSTRIAL

  Spania

  Compania INDOOSTRIAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardware, hardware and tools sectors, și hardware. Are sediul în Abrera, Spania.

 5. V&V BUILDING LTD

  Regatul Unit

  Compania V&V BUILDING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 6. TERMINACIONES PARA CHIMENEAS

  Spania

  Compania TERMINACIONES PARA CHIMENEAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Galar, Spania.

 7. COMERÇ TURRÓ, S.A.

  Spania

  Compania COMERÇ TURRÓ, S.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Salt, Spania.

 8. SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L.

  Spania

  Compania SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardware, commercial agency and representation service in the hardware and tool sectors, hardware and tools sectors, și wholesale hardware goods. Are sediul în Torrejón De La Calzada, Spania.

 9. JOSE SANTIAGO VARGAS SA

  Spania

  Compania JOSE SANTIAGO VARGAS SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen accessories, și knobs. Are sediul în Lucena, Spania.

 10. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spania

  Compania FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala si pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial supplies, hardware, hardware and tools sectors, și cutting tools. Are sediul în Peligros - Granada, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Feronerie industriala si pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

11.303 Intreprinderile