• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara

Rezultate pentru

Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara - Import export

 1. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NUOVA DARIMPIANTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Pompe submersibile, magnetic pumps, pumps for acids, Pompe, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, Pompe submersibile, systems and equipment for the food and canning industry, și stirrers for the chemical industry. Are sediul în Flero, Italia.

 2. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NUOVA DARIMPIANTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Pompe submersibile, magnetic pumps, pumps for acids, Pompe, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, Pompe submersibile, systems and equipment for the food and canning industry, și stirrers for the chemical industry. Are sediul în Flero, Italia.

 3. EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania EDELMAK MAKINE SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk processing plants, și milk processing machines. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. TERLET B.V.

  Olanda

  Compania TERLET B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Orez - instalatii si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Orez - instalatii si materiale. Are sediul în Zutphen, Olanda.

 5. DEZINTEGRATOR CO

  Bulgaria

  Compania DEZINTEGRATOR CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, și equipment for the pharmaceutical industry. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

  Germania

  Compania MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, Conserve - instalatii si materiale, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Utilaje si materiale pentru industria cosmeticelor, Conserve - instalatii si materiale, și Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Neuenburg/zienken, Germania.

 2. DAIRY MACHINERY UK

  Regatul Unit

  Compania DAIRY MACHINERY UK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 3. VAIHINGER GMBH

  Germania

  Compania VAIHINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, cream for industrial use, cream whippers, și industrial whipping and heating machines. Are sediul în Bad Camberg-Erbach, Germania.

 4. PICCOLA PIZZERIA

  Germania

  Compania PICCOLA PIZZERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 5. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Regatul Unit

  Compania ADVANCED POULTRY SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea pasarilor - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și frozen poultry. Are sediul în Hereford, Regatul Unit.

 1. PROXES GMBH

  Germania

  Compania PROXES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Hameln, Germania.

 2. OZSTARMAKINA

  Turcia

  Compania OZSTARMAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasted peanuts. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. GREC S.R.L.

  Italia

  Compania GREC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixers for wines, și mixers for the food industry. Are sediul în Binasco, Italia.

 2. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Regatul Unit

  Compania FOOD MACHINERY ONLINE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare - masini si echipamente, Conserve - instalatii si materiale, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, used machines, Extracte alimentare - masini si echipamente, Conserve - instalatii si materiale, și Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Grimsby, Regatul Unit.

 3. MBS SRL

  Italia

  Compania MBS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manifold heat exchangers. Are sediul în Parma, Italia.

 4. ALMER LTD

  Bulgaria

  Compania ALMER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for dairy products, și homogenizers for the dairy industry. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. PIPERAILTROLLEY

  Turcia

  Compania PIPERAILTROLLEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Mersin, Turcia.

 6. SINITECH INDUSTRIES

  Croatia

  Compania SINITECH INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Sisak, Croatia.

 7. MAKINAKON

  Turcia

  Compania MAKINAKON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Selçuklu/konya, Turcia.

 8. PONIMAK MACHINES

  Turcia

  Compania PONIMAK MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mixers for the food industry. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. VEGA CONSULT LTD.

  Bulgaria

  Compania VEGA CONSULT LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 2. PASCO ENDUSTRIYEL GIDA MAKINALARI LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania PASCO ENDUSTRIYEL GIDA MAKINALARI LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Beylikduzu/istanbul, Turcia.

 3. GENERALE MECANIQUE APPLIQUEE

  Franta

  Compania GENERALE MECANIQUE APPLIQUEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Poligny, Franta.

 4. CARMEC SRL

  Italia

  Compania CARMEC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în NOCERA INFERIORE, Italia.

 5. ECO-MIX

  Italia

  Compania ECO-MIX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie diverse domenii - masini si materiale, mechanical stirrers for water systems, și Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 6. ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L.

  Spania

  Compania ELABORADOS INDUSTRIALES MEDITEC, S.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Mixere si rasnite pentru industria alimentara. Are sediul în Alberic, Spania.

 7. SINOKS MAKINE MUHENDISLIK METAL SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania SINOKS MAKINE MUHENDISLIK METAL SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blender, și vibrating screens. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. HERBORT MASCHINENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania HERBORT MASCHINENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Hannover, Germania.

 9. WIMBLEDON SEWING MACHINE CO.LTD

  Regatul Unit

  Compania WIMBLEDON SEWING MACHINE CO.LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. HRANINVEST HRANMASHCOMPLECT A D

  Bulgaria

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit