• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii - utilaje si material

Rezultate pentru

Constructii - utilaje si material - Import export

 1. MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  MANGUENGA STEEV CONSTRUCTION, is a multi-service agent, founded in 2013 and working in the building, machinery and equipment sectors. We are also present in the construction equipment, sales of various products and DIY item sectors. We are based in Le Kremlin-Bicetre, France. Over the years, the company has dedicated itself to extending its range of services and today we also support your import-export projects, as well as your sales needs and vehicle rentals, private vehicle rentals, private people transport, publishing and distribution of literary works and more. Do you have a construction, publishing project or do you need a multi-services agent? Don't hesitate to contact our team by message or telephone to discuss your projects!

 2. EDIL TORINO

  Italia

  Verified by europages badge
 3. RUPF INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge
 4. ROMTEHNOCHIM

  Romania

  Experienta dobandita incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca ROMTEHNOCHIM, producatoare a marcilor “EMEX” si “NEOMATT” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001. Gama de produse oferite acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice etc.

 5. MAROLA GENERAL ACTIVITIES

  Romania

  MesteruManole.ro este dedicat unei filosofii ce pretuieste importanta oricarui proiect, fie ca este vorba despre demararea unei constructii sau de o simpla renovare. Scopul nostru este de a va ajuta in luarea unei decizii, scurtandu-va astfel timpul petrecut la cumparaturi. Cu noi, nu trebuie sa mai alergati dupa consilieri de raft si informatii legate de produse sau pret, acum toate acestea sunt la un click distanta. Echipa Mesterului va sta la dispozitie prin departamente dedicate pe parcursul intregului drum, de la alegera solutiilor potrivite pentru dumneavoastra, pana la punerea lor in practica. Alaturi de noi orice proiect de constructie sau renovare devine o experienta placuta! Va garantam preturi corecte si livrare la timp! Avem disponibile in stoc si gata de livrare peste 15.000 de articole din domeniul constructiilor, metalurgiei, amenajarilor, instalatiilor si bricolajului. Consultanta gratuita, tel: 0800 470 770

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SITECH ROMANIA CONSTRUCTION TECHNOLOGY

  Romania

  SITECH Romania Construction Technology, parte a retelei internationale SITECH, este unicul dealer Trimble pentru sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii, pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova. De la sistemele 2D care ghideaza utilajul in lucrarile de nivelare (crearea de pante sau nivelare la o anumita cota) pana la sistemele 3D cu receptoare GPS sau cu Statie Totala Universala, sistemele Trimble sunt robuste, flexibile, usor de utilizat, pe deplin upgradabile si portabile intre diferitele utilaje din flota constructorului, pentru a satisface o gama larga de aplicatii si cerinte ce apar pe santier. Prin SITECH - Romania, beneficiati de o echipa de ingineri prezenti pe teritoriul intregii tari, de tehnicieni cu experienta, de formatori profesionisti si de asistenta tehnica disponibila permanent pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra. Contactati-ne si aflati cat de usor este sa utilizati tehnologia Trimble pentru a va imbunatati semnificativ fluxul de lucru,

 2. SC CORECT CONSTRUCT COMPANY SRL

  Romania

  Intr-o perioada in care primeaza frumusetea noi incercam sa va convingem sa alegeti calitatea in locul cantitatii. Daca esti decis sa faci economii atunci cand iti construiesti casa, trebuie sa stii ca realizarea structurii de rezistenta nu este momentul potrivit pentru a cauta chilipiruri. Folosim numai materiale de constructie omologate si certificate, calitate premium, care ofera garantia lucrului bine facut.

 3. S.C ALELID CONSULTING S.R.L.

  Romania

  Executam lucrarii de constructii civile si industriale complexe.

 4. PET HANDELS GMBH

  Austria

 5. SHANGHAI WHITELAI MACHINERY CO.,LTD

  China

 1. SAWINMAK PVC MACHINES

  Turcia

 2. LLC TPC INNTECHGROUP

  Rusia

 3. DESOI GMBH

  Germania

 4. GOCMAKSAN MAKINA A.S

  Turcia

 5. SYNERGY

  Turcia

 6. TERMA

  Polonia

 7. UAB PROLAIN

  Lituania

 8. 2M YAPI MARKET

  Turcia

 9. VERVAEKE BV

  Belgia

 10. INTECKER SP. Z O. O.

  Polonia

 1. ZIM MÜHENDISLIK CONCRETE MACHINES

  Turcia

 2. OFFICINE CARLINO FERNANDO

  Italia

 3. TECMOR SRL

  Italia

 4. SYSHTOS EUROPE S.L.

  Spania

 5. ATALIK CONSTRUCTION MACHINERIES SPARE PARTS IN-EXPORT

  Turcia

 6. WESTERHOF SEBALDEBUREN

  Olanda

 7. PILING EQUIPMENT LTD

  Regatul Unit

 8. LUSOPEDRA

  Portugalia

 9. BLKEXPORT ITHALAT VE IHRACAT TIC LTD.ŞTI

  Turcia

 10. INDUSGER

  Spania

Filtre

Rezultate pentru

Constructii - utilaje si material - Import export

Număr de rezultate

34.395 intreprinderile