• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • minereuri feroase

Rezultate pentru

Minereuri feroase - Import export

 1. LINOX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LINOX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Chimie organica - produse de baza si derivati, Import-export - agenti, Minereuri feroase, Oxizi si peroxizi organici, Minereuri, Cuart si nisip de cuart, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Chimie organica - produse de baza si derivati. Are sediul în Dinslaken, Germania.

 2. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Spania

  Compania ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Huelva, Spania.

 3. METALIMEX, A.S.

  Republica Ceha

  Compania METALIMEX, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Gaze naturale si petrol - exploatare, Minereuri feroase, Oteluri pentru constructii, Cupru si aliaje de cupru, Gaze naturale si petrol - exploatare, Minereuri feroase, și Oteluri pentru constructii. Are sediul în Praha 1 , Republica Ceha.

 4. PLUTO METAL

  Turcia

  Compania PLUTO METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferrous and non-ferrous metals - mining. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. NUDANT JEAN RENE

  Franta

  Compania NUDANT JEAN RENE, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, Vinuri - Franta, Minereuri feroase, și Vinuri - Franta. Are sediul în Ladoix Serrigny, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Turcia

  Compania KAZDAGI MINING LTD.CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 2. ARPZ GMBH

  Germania

  Compania ARPZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Seefeld, Germania.

 3. MINERA DE ROCAS SL

  Spania

  Compania MINERA DE ROCAS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, Marmura si piatra naturala, Minereuri feroase, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în A Cañiza, Spania.

 4. VICINI S.P.A.

  Italia

  Compania VICINI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Minereuri feroase, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Minereuri feroase. Are sediul în Firenze (Fi), Italia.

 5. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Grecia

  Compania STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recycling, și metal treatments. Are sediul în Mesogaia, Grecia.

 1. POLISI CHRYSOU

  Grecia

  Compania POLISI CHRYSOU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Athens, Grecia.

 2. KREMIKOVTZI AD

  Bulgaria

  Compania KREMIKOVTZI AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Minereuri feroase, Tole si tabla din staniu, și Minereuri feroase. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. WELLINGTON LLC

  Elvetia

  Compania WELLINGTON LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Ulisbach, Elvetia.

 2. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norvegia

  Compania RANA GRUBER MINERAL AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Mo I Rana, Norvegia.

 3. POSTALLI MINING

  Turcia

  Compania POSTALLI MINING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. SURUCUOGLU MINING LTD.

  Turcia

  Compania SURUCUOGLU MINING LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Slovacia

  Compania INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Bratislava 25 , Slovacia.

 6. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

  Olanda

  Compania VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 7. EGAMIN MINERAL

  Turcia

  Compania EGAMIN MINERAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. JERNSTOEBERIET DANIA A/S

  Danemarca

  Compania JERNSTOEBERIET DANIA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Aars, Danemarca.

 1. GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY

  Rusia

  Compania GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Orenburg Region, Rusia.

 2. DRENICA

  Germania

  Compania DRENICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. HIERROS COLMENAR SA

  Spania

  Compania HIERROS COLMENAR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Colmenar Viejo, Spania.

 4. HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O

  Polonia

  Compania HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 5. THE EGREMONT MINING CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE EGREMONT MINING CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Egremont, Regatul Unit.

 6. FERRAO & GUERRA, LDA

  Portugalia

  Compania FERRAO & GUERRA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Agueda, Portugalia.

 7. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Franta

  Compania SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Revel, Franta.

 8. IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A S

  Turcia

  Compania IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Izmir, Turcia.

 9. HIERROS MASAMAGRELL SL

  Spania

  Compania HIERROS MASAMAGRELL SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Massamagrell, Spania.

 10. MARJINAL A. S.

  Turcia

  Compania MARJINAL A. S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit