• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • minereuri feroase

Rezultate pentru

Minereuri feroase - Import export

 1. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Spania

  Compania ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Huelva, Spania.

 2. PLUTO METAL

  Turcia

  Compania PLUTO METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferrous and non-ferrous metals - mining. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. METALIMEX, A.S.

  Republica Ceha

  Compania METALIMEX, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Gaze naturale si petrol - exploatare, Minereuri feroase, Oteluri pentru constructii, Cupru si aliaje de cupru, Gaze naturale si petrol - exploatare, Minereuri feroase, și Oteluri pentru constructii. Are sediul în Praha 1 , Republica Ceha.

 4. MIMETEX

  Statele Unite ale Americii

  Compania MIMETEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron ores, copper ores, lead ores, și manganese ores. Are sediul în San Francisco, Statele Unite ale Americii.

 5. BCMI RESOURCES

  Indonezia

  Compania BCMI RESOURCES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coal, și Nickel ores. Are sediul în Sangatta, Indonezia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECOCEMENTO S.A.C.

  Peru

  Compania ECOCEMENTO S.A.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Lima, Peru.

 2. HENAN YUANLONG AL. CO., LTD

  China

  Compania HENAN YUANLONG AL. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sale of aluminium sheets. Are sediul în Zhengzhou, China.

 3. SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA

  Tunisia

  Compania SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Jerissa, Tunisia.

 4. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Turcia

  Compania KAZDAGI MINING LTD.CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 5. ARPZ GMBH

  Germania

  Compania ARPZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Seefeld, Germania.

 1. BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD

  China

  Compania BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Nanjing,jiangsu,china, China.

 2. SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Shijiazhuang, China.

 1. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Grecia

  Compania STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recycling, și metal treatments. Are sediul în Mesogaia, Grecia.

 2. HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  China

  Compania HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Hengshui, China.

 3. GRUPO GLOBUS CA

  Venezuela

  Compania GRUPO GLOBUS CA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Maracaibo, Venezuela.

 4. VICINI S.P.A.

  Italia

  Compania VICINI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Minereuri feroase, Chimie minerala - produse de baza si derivati, și Minereuri feroase. Are sediul în Firenze (Fi), Italia.

 5. NUDANT JEAN RENE

  Franta

  Compania NUDANT JEAN RENE, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, Vinuri - Franta, Minereuri feroase, și Vinuri - Franta. Are sediul în Ladoix Serrigny, Franta.

 6. MINERA DE ROCAS SL

  Spania

  Compania MINERA DE ROCAS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, Marmura si piatra naturala, Minereuri feroase, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în A Cañiza, Spania.

 7. FERRAO & GUERRA, LDA

  Portugalia

  Compania FERRAO & GUERRA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Agueda, Portugalia.

 8. KREMIKOVTZI AD

  Bulgaria

  Compania KREMIKOVTZI AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Minereuri feroase, Tole si tabla din staniu, și Minereuri feroase. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norvegia

  Compania RANA GRUBER MINERAL AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Mo I Rana, Norvegia.

 2. ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD

  China

  Compania ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardware. Are sediul în shijiazhuang, China.

 3. ONSHOREMINERALS

  India

  Compania ONSHOREMINERALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron ores, și manganese ores. Are sediul în Ahmedabad, India.

 4. SURUCUOGLU MINING LTD.

  Turcia

  Compania SURUCUOGLU MINING LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Franta

  Compania SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Revel, Franta.

 6. VAN RAAK STAAL TILBURG B.V.

  Olanda

  Compania VAN RAAK STAAL TILBURG B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 7. HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O

  Polonia

  Compania HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 8. EGAMIN MINERAL

  Turcia

  Compania EGAMIN MINERAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Izmir, Turcia.

 9. GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY

  Rusia

  Compania GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Minereuri feroase, și Minereuri feroase. Are sediul în Orenburg Region, Rusia.

 10. ASIANET METALS CO., LTD

  China

  Compania ASIANET METALS CO., LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase. Are sediul în Dalian, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Minereuri feroase - Import export

Număr de rezultate

6.452 Intreprinderile