• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • laminoare pentru metale feroase

Rezultate pentru

Laminoare pentru metale feroase - Import export

 1. METAL-TECH

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania METAL-TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse finite metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Polizarea otelurilor si a metalelor, Polizare - masini-unelte, Laminoare pentru metale feroase, Scule de filetat, Curbarea otelurilor si a metalelor, Masini-unelte pentru indoire, și Buloane. Are sediul în Gniezno, Polonia.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, Profile si bare din metale neferoase, Alama, Trefilarea metalelor neferoase, Profile din metale neferoase, și Profile si bare din metale neferoase. Are sediul în Chiari, Italia.

 3. METALL BK

  Belarus

  Compania METALL BK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile l angle drawn wires, u grooved drawn wires, metal profiles, și bracing for building. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES

  Franta

  Compania ACIÉRIES ET LAMINOIRS DE RIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Otel, manufacture of steel profiles, și Raw materials for metallurgy. Are sediul în Rives-Sur-Fure, Franta.

 5. YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania YUCESAN PROFESYONEL MAKINE SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele metalice, Profile si bare din metale feroase, roll-forming machines, Perdele metalice, și Profile si bare din metale feroase. Are sediul în Select Cityizmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INOX MARE S.R.L.

  Italia

  Compania INOX MARE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buloane, Buloane, și stainless steel. Are sediul în Rimini, Italia.

 2. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Germania

  Compania SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, Orfevrarie - utilaje si materiale, Laminoare pentru metale feroase, Fonta bruta, și rolled rings. Are sediul în Püttlingen, Germania.

 3. GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A.

  Elvetia

  Compania GALVANISATION INDUSTRIELLE S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Table si benzi din metale feroase, Laminoare pentru metale feroase, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Table si benzi din metale feroase, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Martigny, Elvetia.

 4. ALOIS MORADELLI

  Germania

  Compania ALOIS MORADELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale - colectare si reciclare, Santiere - materiale si echipamente, Laminoare pentru metale feroase, Metale - colectare si reciclare, Santiere - materiale si echipamente, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Kirchheim b. München, Germania.

 5. HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN

  Germania

  Compania HASCH PRÄZISIONSWERKZEUGE, HARTMUT SCHARMANN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Buloane, Robinetarie sanitara, Feronerie pentru constructii, Unelte de mana fara motor, Buloane, Robinetarie sanitara, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Heusenstamm, Germania.

 1. SEIL METAL CO.LTD

  Coreea de Sud

  Compania SEIL METAL CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi cu spirala, automobile seat belts, și Resorturi cu spirala. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 2. FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE

  Belgia

  Compania FONDERIES J MARICHAL KETIN ET CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnatoriii de otel, Turnatoriii de otel, și manufacture of rolled sections. Are sediul în Liege, Belgia.

 1. ALBERTI

  Italia

  Compania ALBERTI, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ferrous metals and alloys, și cast iron. Are sediul în Siena, Italia.

 2. D.F.U. S.R.L.

  Italia

  Compania D.F.U. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Laminoare pentru metale feroase, Unelte portabile cu motor, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Pesaro, Italia.

 3. PATURLE ACIERS

  Franta

  Compania PATURLE ACIERS, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Laminoare pentru metale feroase, Otel, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Saint Laurent Du Pont, Franta.

 4. SAFET S.P.A.

  Italia

  Compania SAFET S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of metal bridges, și construction of pedestrian catwalks. Are sediul în Torino, Italia.

 5. LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C.

  Italia

  Compania LA RETTIFICA LECCHESE S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten, și carbon steel. Are sediul în Lecco, Italia.

 6. METALL BOLOGNA S.R.L.

  Italia

  Compania METALL BOLOGNA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, Tabla perforata din metale feroase, Laminoare pentru metale feroase, și Tabla perforata din metale feroase. Are sediul în Calderara Di Reno, Italia.

 7. PROGOLD S.P.A.

  Italia

  Compania PROGOLD S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cast iron, și iron and alloys. Are sediul în Trissino, Italia.

 8. FERRO TUBI S.P.A.

  Italia

  Compania FERRO TUBI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Laminoare pentru metale feroase, Tevi si conducte din otel, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Padova, Italia.

 1. SECO TOOLS ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania SECO TOOLS ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Are sediul în Guanzate, Italia.

 2. ISCAR ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania ISCAR ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Laminoare pentru metale feroase, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Arese, Italia.

 3. ALMA TOOLS

  Italia

  Compania ALMA TOOLS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten, și industrial grinding work. Are sediul în SARONNO, Italia.

 4. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Germania

  Compania WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi - metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laminoare pentru metale feroase, Table laminate - metale neferoase, Laminoare pentru metale feroase, și Table laminate - metale neferoase. Are sediul în Quedlinburg, Germania.

 5. CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO

  Italia

  Compania CAMBIO ORO DI ANTANI FABIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Livorno, Italia.

 6. INDUSTRIA METALLI S.P.A.

  Italia

  Compania INDUSTRIA METALLI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Ardea, Italia.

 7. NICRO S.P.A.

  Italia

  Compania NICRO S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nickel and alloys. Are sediul în Vailate, Italia.

 8. METALLEGHE S.P.A.

  Italia

  Compania METALLEGHE S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale - utilaje si material, Laminoare pentru metale feroase, Metale - utilaje si material, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Flero, Italia.

 9. SINTER SUD S.P.A.

  Italia

  Compania SINTER SUD S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminoare pentru metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sintered metal products, și supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Are sediul în Sant'agata De' Goti, Italia.

 10. CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L.

  Italia

  Compania CEROSILLO RAG. DARIO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acumulatori, baterii si pile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colectare si reciclare - produse diverse, Laminoare pentru metale feroase, Colectare si reciclare - produse diverse, și Laminoare pentru metale feroase. Are sediul în Genova, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Laminoare pentru metale feroase - Import export

Număr de rezultate

5.754 Intreprinderile