• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conducte din metale feroase

Rezultate pentru

Conducte din metale feroase - Import export

 1. COPIER MACHINERY

  Olanda

  Verified by europages badge

  Founded in 1997, Copier Machinery has come a long way from its beginning in Giessen, The Netherlands. We are dedicated to providing the best solution for metal pipe fabrication, along with rapid service and support worldwide. We have a wide range of pipe preparation machinery portfolio for cutting, beveling, end working, welding, and roll grooving with an emphasis on innovation, stability, reliability, and high quality. Our expertise lies in machinery for industrial pipe preparations. We are specialized in Rotating Tool Lathes (RTL) that operate oppositely compared to the traditional tool lathes: the workpiece is fixed and the tool is rotating. The ambition of identifying and analysing the problems of our customers and offering a solution accordingly is our main key to success. We are not only providing a machine but a complete solution. To do so, our standard machines can be modified according to our customers’ complex pipe preparation requirements. By the means of our market knowledge, experience, customer-centric approach, and resources we have successfully engineered, manufactured, and delivered over 400 pipe preparation machinery to more than 40 countries.

 2. STEEL GATE

  Romania

  Societatea noastra specializata in comertul cu produse metalurgice a dezvoltat o vasta retea internationala de parteneri industriali pentru a va putea oferi gama de produse din otel carbon si otel inox, precum si produse conexe. Experienta noastra in domeniul materialelor din otel carbon si otel inox, cunostintele aprofundate ale pietei , dovedita in tehnicile de import-export ne permit sa va ajutam lucrand alaturi de dumneavoastra de la definirea cerintelor dumneavoastra pana la livrarea unui produs care sa indeplineasca pe deplin specificatiile si termenele convenite si la cel mai bun preț de piață. .Va punem la dispozitie o gama de produse cum ar fi : - Teava laminata pentru temperaturi inalte conform EN 10216-2 din otel aliate si nealiat - Teava laminata pentru instaltii de presiune conform EN 10216-1 - Teava laminata pentru instalatii de gaz si petroliere conform EN10208 - Teava sudata logitudinal neagra si zincata - Fitinguri pentru sudura - Flanse - Accesorii pentru baie si bucatarie - Gresie , faianta , pavaj - Tevi din cupru si aliaje - Conducte sudate elicoidal sau longitudinal pentru transport lichide - Rezevoare pentru gaz si oxigen Asteptam solicitarile dvs pe email , sau daca doriti mai multe informatii va stam la dipozitie pe telefon de la ora 8 -16 de luni pana vineri

 3. IVT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania IVT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cable gland conduits, Cable paths, Stainless steel cable raceway, și wire caps. Are sediul în Geseke, Germania.

 4. FRANCE CALFEUTRAGE

  Franta

  Compania FRANCE CALFEUTRAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii si garnituri de etansare, Conducte din metale feroase, Articulatii si garnituri de etansare, Conducte din metale feroase, și insulation. Are sediul în Fourqueux, Franta.

 5. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Wien, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Oftering, Austria.

 2. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Turcia

  Compania BIM CELIK & STEEL PIPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Tevi si conducte din otel, spiral-wound pipes, și welded pipes - pipe fittings - boilers. Are sediul în Hatay, Turcia.

 3. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Comert cu produse siderurgice, Tevi si conducte din otel inox, Tevi si conducte din otel, Comert cu produse siderurgice, stainless steel flanges, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Germania

  Compania BARAD KABELKANÄLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Cadolzburg, Germania.

 5. GUSTAV GRAAF GMBH

  Germania

  Compania GUSTAV GRAAF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Graz, Austria.

 2. VHL TECHNICS

  Belgia

  Compania VHL TECHNICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving work, și horizontal drilling operations. Are sediul în Manage, Belgia.

 1. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Polonia

  Compania MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel structural work, și industrial plumbing systems. Are sediul în Pastuchow, Polonia.

 2. AD IZOLIR

  Serbia

  Compania AD IZOLIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Zrenjanin, Serbia.

 3. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Italia

  Compania CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laying of load-bearing pipes, și air ducting for air conditioning systems. Are sediul în Corridonia, Italia.

 4. TUBOSIDER S.P.A.

  Italia

  Compania TUBOSIDER S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile installation of urban public street lighting, și installation of extraurban street lighting. Are sediul în Asti, Italia.

 5. VARESCO S.R.L.

  Italia

  Compania VARESCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Conducte din metale feroase, Demolare - antreprenori, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Egna, Italia.

 6. IDROMET SIDER SRL

  Italia

  Compania IDROMET SIDER SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes for water systems, și pipes for drainage. Are sediul în Bari, Italia.

 7. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Conducte din metale feroase, Constructii metalice usoare, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Praha 9, Republica Ceha.

 8. NKT FLEXIBLES I/S

  Danemarca

  Compania NKT FLEXIBLES I/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte din metale feroase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Broendby, Danemarca.

 1. STATS (UK) LTD.

  Regatul Unit

  Compania STATS (UK) LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte din metale feroase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 2. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Olanda

  Compania MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte din metale feroase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Papendrecht, Olanda.

 3. WESTAFLEX IBERICA SA

  Spania

  Compania WESTAFLEX IBERICA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte din metale feroase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. CENTROMET AD

  Bulgaria

  Compania CENTROMET AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte - metale neferoase, Conducte din metale feroase, Tevi si conducte - metale neferoase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Vratsa, Bulgaria.

 5. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Italia

  Compania PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laying of load-bearing pipes, și air ducting for air conditioning systems. Are sediul în Pasiano Di Pordenone, Italia.

 6. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Polonia

  Compania ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare metalice, și Rezervoare metalice. Are sediul în Plock, Polonia.

 7. ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED

  India

  Compania ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welded pipes. Are sediul în Thane, India.

 8. METALLITYO VAINIO OY

  Finlanda

  Compania METALLITYO VAINIO OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte din metale feroase, și Conducte din metale feroase. Are sediul în Iisalmi, Finlanda.

 9. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Polonia

  Compania GONSTAL KAROL WALENCIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Kazimierz Dolny, Polonia.

 10. RODINA BALTIC OÜ

  Estonia

  Compania RODINA BALTIC OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. Are sediul în Tallinn, Estonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Conducte din metale feroase - Import export

Număr de rezultate

7.294 Intreprinderile