• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • trefilarea metalelor feroase

Rezultate pentru

Trefilarea metalelor feroase - Import export

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOLDENRIEDER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Bergkirchen/munich, Germania.

 2. RESTRADE AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania RESTRADE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Breitenbach, Elvetia.

 3. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Romania

  Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret materiale de constructii si produse din otel: - otel beton / fier beton brut si fasonat - plasa sudata standard si economica - sarma neagra, sarma zincata, sarma ghimpata, cuie - panouri de gard bordurate, plase de gard - teava patrata, teava rectangulara, teava rotunda neagra si zincata - tabla neagra, tabla decapata, tabla zincata lisa si cutata - profile pline din otel. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

 4. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Germania

  Compania C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Schwerte, Germania.

 5. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ucraina

  Compania UNIVERSAL CENTER LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Germania

  Compania SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Dorsten, Germania.

 2. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Romania

  Compania INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanized wire. Are sediul în Campia Turzii, Romania.

 3. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Turcia

  Compania BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, și hot-dip galvanising treatment. Are sediul în Hatay, Turcia.

 4. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, și Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Ledro, Italia.

 5. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Turcia

  Compania DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel wires, și drawn iron and steel wires. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Franta

  Compania FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, Trefilarea metalelor feroase, grilles, și fencing. Are sediul în Berthelming, Franta.

 2. ACIA SUD

  Tunisia

  Compania ACIA SUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Laminarea otelurilor si a metalelor, Trefilarea metalelor feroase, Sarma si cablu din metale feroase, Constructii metalice usoare, Laminarea otelurilor si a metalelor, Trefilarea metalelor feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în SFAX, Tunisia.

 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgia

  Compania A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma din metale feroase, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Sarma din metale feroase, și Bright steel. Are sediul în Beveren-waas, Belgia.

 2. METALURGIA SA

  Polonia

  Compania METALURGIA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, și bright wire. Are sediul în Radomsko, Polonia.

 3. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Germania

  Compania ROTHSTEIN DRAHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Gummersbach, Germania.

 4. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italia

  Compania TRAFILERIE GALLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shiny chromable wires, și zinc-coated wires. Are sediul în Torre De' Picenardi, Italia.

 5. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Regatul Unit

  Compania WEBSTER AND HORSFALL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, wire, steel wires for springs, wires for springs, și Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 6. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Franta

  Compania CONFLANDEY INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyes for dye plates. Are sediul în Port Sur Saône, Franta.

 7. SVISHCH V.B.

  Ucraina

  Compania SVISHCH V.B., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermohardening powder paint. Are sediul în Uman, Ucraina.

 8. BROWN EUROPE

  Franta

  Compania BROWN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drawing, steel wires, drawn wires, și drawing metals. Are sediul în Laval-de-cère, Franta.

 1. TAS

  Ucraina

  Compania TAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Improscare cu alice metalice - materiale, nails, și Improscare cu alice metalice - materiale. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. METIZ PLANT

  Ucraina

  Compania METIZ PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Kamenskoe, Ucraina.

 3. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italia

  Compania FRIGERIO & DURONI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cold drawn metal wires. Are sediul în Meda, Italia.

 4. ROIG MAPREM S.L.

  Spania

  Compania ROIG MAPREM S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel wire for cold pressing. Are sediul în Silla-Valencia-España, Spania.

 5. KEN-TRON MFG.

  Statele Unite ale Americii

  Compania KEN-TRON MFG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, Trefilarea metalelor feroase, și drawn wires. Are sediul în Owensboro, Statele Unite ale Americii.

 6. DESIMETAL

  Portugalia

  Compania DESIMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal wire objects, și utility and ornamental design. Are sediul în Mem Martins, Portugalia.

 7. ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY

  China

  Compania ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanized wire, și Stainless steel. Are sediul în Hengshui, China.

 8. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Compania FRIENDS INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 9. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spania

  Compania DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wire, și iron wire lamination. Are sediul în NAVARRETE(LA RIOJA), Spania.

 10. TRAFILERIE DI SAN GIOVANNI S.P.A.

  Italia

  Compania TRAFILERIE DI SAN GIOVANNI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laminarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trefilarea metalelor feroase, și Trefilarea metalelor feroase. Are sediul în Lecco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Trefilarea metalelor feroase - Import export

Număr de rezultate

5.522 Intreprinderile