• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sarma din metale feroase

Rezultate pentru

Sarma din metale feroase - Import export

 1. HELCA METALL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HELCA METALL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Ulm, Germania.

 2. LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania LUMPI-BERNDORF DRAHT- UND SEILWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Linz, Austria.

 3. VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VORNBÄUMEN STAHLSEILE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Bad Iburg, Germania.

 4. HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HIGH TECH ALLOYS SONDERWERKSTOFFE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. STEFAN MAIER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STEFAN MAIER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KOBILL SRL

  Romania

  Ne ocupam cu import si distributie a echipamentelor de sudare si taiere. Avem o gama larga de aparate de sudura, aparate taiere cu plasma, piese, consumabile pentru acestea. Va oferim cantitati mici si mari de sarma sudura pentru MIG, electrozi inveliti pentru sudare cu arc electric, baghete vergele pentru sudare TIG. De asemenea avem o varietate mare de echipamente de protectie pentru sudori, ca si masti sudura simple si automate, manusi sudor si lacatus, geci piele, sort si ochelari sudura si protectie. Pentru utilizatorii in regim industrial putem oferi aparate de inalta performanta si putere pentru sudari automatizate cu durata activa mare de lucru. Din stoc propriu, aparat de sudare sub strat de flux, statie sudare cu transformator triplu pentru sudarea cu arc electric. Pe partea solara, avem pe stoc tuburi, boilere, controlere solare si pompe pentru un set complet de incalzire a apei. Preturile noastre sunt negociabile si suntem deschisi la colaborari pe termen scurt sau lung, deasemenea produsele noastre pot fi livrate oriunde in tara cu curierat rapid. Va asteptam la magazinul din Brasov sau sa ne sunati pentru mai multe informatii.

 2. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Ungaria

  Compania ÁP-TECHNOLOGY KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie - utilaje si instalatii, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie - utilaje si instalatii, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Nyíregyháza, Ungaria.

 3. VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VOLME-DRAHT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania CEMKA TEL SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plate and sheet metal, iron wire lamination, și low carbon iron. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MIGAL.CO GMBH

  Germania

  Compania MIGAL.CO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Landau, Germania.

 1. ASA GLOBAL T,CARET

  Turcia

  Compania ASA GLOBAL T,CARET, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma din metale feroase, și Sarma din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania SONNE STAHLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 1. METALICPLAS IMPEX

  Romania

  Compania METALICPLAS IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Dej, Romania.

 2. TEWOO STEEL GROUP

  China

  Compania TEWOO STEEL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma din metale feroase, cold-rolled steel strips, galvanized steel sheet products, și Sarma din metale feroase. Are sediul în Shanghai, China.

 3. KAVIR STEEL

  Iran

  Compania KAVIR STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot-rolling. Are sediul în Isfahan, Iran.

 4. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgia

  Compania A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trefilarea metalelor feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma din metale feroase, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Sarma din metale feroase, și Bright steel. Are sediul în Beveren-waas, Belgia.

 5. BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE

  Germania

  Compania BEKAERT GMBH VERKAUF SPEZIALSTAHLDRÄHTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Neu-Anspach, Germania.

 6. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Germania

  Compania ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile laminate la rece. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cupru si aliaje de cupru, Sarma din metale feroase, Cupru si aliaje de cupru, și Sarma din metale feroase. Are sediul în Neunburg vorm Wald, Germania.

 7. LINCOLN ELECTRIC FRANCE

  Franta

  Compania LINCOLN ELECTRIC FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser - aparate si instrumente, Sarma din metale feroase, Laser - aparate si instrumente, și Sarma din metale feroase. Are sediul în Le Grand Quevilly, Franta.

 8. BS MAKINE

  Turcia

  Compania BS MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 1. TAIWAN RAINBOW CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania TAIWAN RAINBOW CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 2. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Compania FRIENDS INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din otel, Sarma ghimpata din metale feroase, Trefilarea metalelor feroase, și Sarma si cablu din metale feroase. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 3. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Romania

  Compania CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili lichizi, Sarma din metale feroase, Tabla profilata din metale feroase, Combustibili lichizi, Sarma din metale feroase, și Tabla profilata din metale feroase. Are sediul în Buzau, Romania.

 4. .

  Turcia

  Compania ., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white marble. Are sediul în ., Turcia.

 5. CELAL METAL

  Turcia

  Compania CELAL METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Istanbuk, Turcia.

 6. TOSYALI HOLDING

  Turcia

  Compania TOSYALI HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Osmaniye, Turcia.

 7. TREFO S. A.

  Romania

  Compania TREFO S. A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuie si piuneze, Lanturi transportoare, Cuie si piuneze, și Lanturi transportoare. Are sediul în Galati, Romania.

 8. SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C.

  Italia

  Compania SOTAR S.A.S. DI TARONI FILIPPO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrowelded panel networks. Are sediul în Maslianico, Italia.

 9. SUPRAGROUP

  Polonia

  Compania SUPRAGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. Are sediul în Rakszawa, Polonia.

 10. RUBIKON WALZSTAHL

  Germania

  Compania RUBIKON WALZSTAHL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolled. Are sediul în Augsburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sarma din metale feroase - Import export

Număr de rezultate

6.083 Intreprinderile