• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piatra si minereuri

Rezultate pentru

Piatra si minereuri - Import export

 1. CARMEUSE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania CARMEUSE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellular concrete, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, și pollution control. Are sediul în Andenne, Belgia.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra si minereuri, Pietre de moara, Granit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, și Granite cubes. Are sediul în Penafiel, Portugalia.

 3. DERELI MADEN

  Turcia

  Compania DERELI MADEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Marmura, Marmura si piatra naturala, Marmura, white marble, și calacatta marble. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Regatul Unit

  Compania LITTLER BULK HAULAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, building gravel, Materiale pentru constructii, și crushed stone. Are sediul în Chester., Regatul Unit.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Franta

  Compania LES TRÉSORS DU BRÉSIL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii si podoabe, Bijuterii si podoabe, și craft made stone jewellery. Are sediul în Manosque, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spania

  Compania PRIMUS TASK ARRATIA S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minerals, și amethysts. Are sediul în Dima, Spania.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Turcia

  Compania KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, și refractory material. Are sediul în Malatya, Turcia.

 3. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Turcia

  Compania THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Marmura si piatra naturala, Natural stone tiles, basalt, și Marble tiles. Are sediul în Kayseri̇, Turcia.

 4. PEDRA JARDIM

  Portugalia

  Compania PEDRA JARDIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covering stones, decorative stones, limestone, și stone tile floorings. Are sediul în Serro Ventoso, Portugalia.

 5. POLSEP MINING

  Turcia

  Compania POLSEP MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sepiolyte, și absorbents. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 1. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Regatul Unit

  Compania SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural talc, și talc dusters. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Polonia

  Compania ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, și stone portals. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 1. OOO ETALON-SERVIS

  Turcia

  Compania OOO ETALON-SERVIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zeolite, urea resins, și potassium and derivatives. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polonia

  Compania P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Aggregates, sand, Mine si cariere - utilaje si material, și transport company. Are sediul în Lublin, Polonia.

 3. MARCOFLEX

  Belgia

  Compania MARCOFLEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasives, și sandblasting. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 4. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Regatul Unit

  Compania DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Derbyshire, Regatul Unit.

 5. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turcia

  Compania ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. TORKAN LTD.

  Turcia

  Compania TORKAN LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zeolite, și building materials. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania X-RAY MINERAL SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Colwyn Bay, Regatul Unit.

 8. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Franta

  Compania BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Piatra si minereuri, trading advice, Agricultura - servicii, și Piatra si minereuri. Are sediul în Cachan, Franta.

 1. HOMAAN CO

  Spania

  Compania HOMAAN CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural asphalt rock, și Natural bitumens. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. POLSTONE MARBLE

  Turcia

  Compania POLSTONE MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul pizza cuptor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra refractara, Materiale si produse refractare, Piatra si minereuri, Piatra refractara, Materiale si produse refractare, oven refractors, și Piatra si minereuri. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Polonia

  Compania ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, big tables, granita, Monumente funerare, și funerary monuments. Are sediul în Pyrzyce, Polonia.

 4. APLUS GALVANIZ

  Turcia

  Compania APLUS GALVANIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron-zinc ingots, și aluminium alloys. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PROVENTO GROUP GMBH

  Germania

  Compania PROVENTO GROUP GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile talcs, bentonite, și granite. Are sediul în Herzberg Am Harz, Germania.

 6. AMBER BALTIC

  Polonia

  Compania AMBER BALTIC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 7. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Turcia

  Compania THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Materiale pentru constructii, Brosare, legare si finisaje, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 8. INA MINERALS

  Turcia

  Compania INA MINERALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumice stone, și zeolite. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 9. KRISTAL KARTEL

  Olanda

  Compania KRISTAL KARTEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amethysts. Are sediul în Halsteren, Olanda.

 10. LLC "PODILSKIY STONE"

  Ucraina

  Compania LLC "PODILSKIY STONE", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile granite, și sandstone. Are sediul în Khmelnitsky, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piatra si minereuri - Import export

Număr de rezultate

11.729 Intreprinderile