• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • piatra si minereuri

Rezultate pentru

Piatra si minereuri - Import export

 1. CARMEUSE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania CARMEUSE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile processing and extraction of limestone, dolomitic lime, limestone for industry, dolomitic lime for environmental services, Cellular concrete, cellular concrete for construction, products for agri-foods, calcium for the steel industry, și pollution control. Are sediul în Andenne, Belgia.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra si minereuri, Pietre de moara, Granit, marketing of granite, Granite sales, Granite Guides, provision of labor, subcontracting staff management, și Granite cubes. Are sediul în Penafiel, Portugalia.

 3. LITTLER BULK HAULAGE

  Regatul Unit

  Compania LITTLER BULK HAULAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, building gravel, Materiale pentru constructii, și crushed stone. Are sediul în Chester., Regatul Unit.

 4. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spania

  Compania PRIMUS TASK ARRATIA S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minerals, și amethysts. Are sediul în Dima, Spania.

 5. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Turcia

  Compania KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spray guns for painting, sandblasting granules, nozzles for sandblasting, și refractory material. Are sediul în Malatya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EMADISTONE

  Iran

  Compania EMADISTONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Isfahan, Iran.

 2. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Turcia

  Compania THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura si piatra naturala, Marmura si piatra naturala, Natural stone tiles, basalt, și Marble tiles. Are sediul în Kayseri̇, Turcia.

 3. IDA-ORE

  Statele Unite ale Americii

  Compania IDA-ORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Nampa, Statele Unite ale Americii.

 4. SPADANASTONE

  Iran

  Compania SPADANASTONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Esfahan, Iran.

 5. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polonia

  Compania P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Aggregates, sand, Mine si cariere - utilaje si material, și transport company. Are sediul în Lublin, Polonia.

 1. POLSEP MINING

  Turcia

  Compania POLSEP MINING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sepiolyte, și absorbents. Are sediul în Eskişehir, Turcia.

 2. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Regatul Unit

  Compania DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. Are sediul în Derbyshire, Regatul Unit.

 1. PEDRA JARDIM

  Portugalia

  Compania PEDRA JARDIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covering stones, decorative stones, limestone, și stone tile floorings. Are sediul în Serro Ventoso, Portugalia.

 2. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Polonia

  Compania ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pebbles, construction stone, decorative stones for gardens, și stone portals. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 3. MARDAN REVESTIMENTOS

  Brazilia

  Compania MARDAN REVESTIMENTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quartz, quartzite, granite, și kaolin. Are sediul în Campina Grande, Brazilia.

 4. MARCOFLEX

  Belgia

  Compania MARCOFLEX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasives, și sandblasting. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 5. OOO ETALON-SERVIS

  Turcia

  Compania OOO ETALON-SERVIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zeolite, urea resins, și potassium and derivatives. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Regatul Unit

  Compania SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural talc, și talc dusters. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turcia

  Compania ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. PROVENTO GROUP GMBH

  Germania

  Compania PROVENTO GROUP GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile talcs, bentonite, și granite. Are sediul în Herzberg Am Harz, Germania.

 1. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Polonia

  Compania ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Monumente funerare, big tables, granita, Monumente funerare, și funerary monuments. Are sediul în Pyrzyce, Polonia.

 2. KRISTAL KARTEL

  Olanda

  Compania KRISTAL KARTEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amethysts. Are sediul în Halsteren, Olanda.

 3. INA MINERALS

  Turcia

  Compania INA MINERALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumice stone, și zeolite. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 4. HAKADA

  Olanda

  Compania HAKADA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Miere, Import-export de carbune, Miere, organic honey, masterbatch for plastics, și Import-export de carbune. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. APLUS GALVANIZ

  Turcia

  Compania APLUS GALVANIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron-zinc ingots, și aluminium alloys. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Turcia

  Compania THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Materiale pentru constructii, Brosare, legare si finisaje, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 7. TORKAN LTD.

  Turcia

  Compania TORKAN LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zeolite, și building materials. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. HOMAAN CO

  Spania

  Compania HOMAAN CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural asphalt rock, și Natural bitumens. Are sediul în Malaga, Spania.

 9. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Franta

  Compania BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Piatra si minereuri, trading advice, Agricultura - servicii, și Piatra si minereuri. Are sediul în Cachan, Franta.

 10. ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL )

  Oceanul indian, Teritoriul britanic

  Compania ALI EXIM ( AA INTERNATIONAL ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piatra si minereuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perfumed talcum powder, și natural talc. Are sediul în Jodhpur, Oceanul indian, Teritoriul britanic.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Piatra si minereuri - Import export

Număr de rezultate

12.106 Intreprinderile