• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matritarea otelurilor si metalelor

Rezultate pentru

Matritarea otelurilor si metalelor - Import export

 1. FORVASA

  Spania

  Compania FORVASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Forged steel parts, Drop-forged parts for industrial applications, forging metals, și customised forged parts. Are sediul în Bedia (vizcaya), Spania.

 2. METALPRESS S.P.A.

  Italia

  Compania METALPRESS S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cold pressing of metals, dished heads, metal stamping, tank heads, steel moulding, carbon steel heads, brioche moulds, flanged heads, și sheet shearing and pressing. Are sediul în San Giovanni Lupatoto, Italia.

 3. STM SRL

  Italia

  Compania STM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare la cald, spark erosion, gear moulding, Turnare la cald, extrusion moulding, crown forging, satellite forging, și flat coat moulding. Are sediul în Maniago, Italia.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Prelucrarea otelului si a metalelor, Unelte de mana fara motor, Matritarea otelurilor si metalelor, Laminarea otelurilor si a metalelor, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, și Capace metalice. Are sediul în Olpe, Germania.

 5. MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH

  Germania

  Compania MFD - KUNSTSTOFFTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Neustadt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH

  Austria

  Compania AFC - ALU & FUTURE COMPONENTS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în St. Pölten, Austria.

 2. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Wutöschingen, Germania.

 3. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italia

  Compania O.L.M.E.C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambutisarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - modelare si taiere, Matritarea otelurilor si metalelor, Matrite si modele, Taierea otelului si a metalelor, sheet shearing and pressing, manufacture of shearing irons, deep drawing moulds, și Ambutisarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Grassobbio, Italia.

 4. ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG

  Germania

  Compania ROBERT SCHULTE GMBH & CO KG METALLVERARBEITUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Plettenberg, Germania.

 5. HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -

  Germania

  Compania HÄFNER GMBH - PRESS-, ZIEH-, STANZTEILE -, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Dermbach Ot Diedorf, Germania.

 1. VARESINA STAMPI SPA

  Italia

  Compania VARESINA STAMPI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel moulding, hot steel pressing, hot forming, metal moulding, iron forging, alloy forging, moulding, cold pressing of metals, și moulding of rolled bushings. Are sediul în Sumirago, Italia.

 2. MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania MASTRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Wies, Austria.

 1. FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL

  Italia

  Compania FIGLI DI NAVA LEONARDO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel moulding, FLANGES, hot forging, CONNECTORS, forged steel accessories, joints for building, și metal moulding. Are sediul în Erba, Italia.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  China

  Compania DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - modelare si taiere, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Laser - aparate de sudura si de taiat, Tinichigerie industriala, Matritarea otelurilor si metalelor, metal stamping, sheet metal, Die stamping, și Deep drawn stamping. Are sediul în Dongguan, China.

 3. PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE

  Germania

  Compania PRESS- UND STANZWERK PAUL GARTHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. MERONI FRATELLI

  Italia

  Compania MERONI FRATELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matritarea otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welding, FRESA, metal stamping, cold pressing of metals, metal shearing work, metal moulding, sheet shearing and pressing, metal stamping, și metal punching. Are sediul în Dolzago, Italia.

 5. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italia

  Compania P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mici piese metalice, Matritarea otelurilor si metalelor, ball valves, taps and safety valves for inflammable liquids, mici piese metalice, hydraulic valves, Matritarea otelurilor si metalelor, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, și taps and fittings. Are sediul în Sarezzo, Italia.

 6. SHEAN (CANGZHOU) CORP. LTD

  China

 7. UNTERSCHÜTZ SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Germania

 8. ESS GROUP ENGINEERING TECHNICAL CENTER S.L.

  Spania

 1. NINGBO JIANGDONG ROOTS INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

 2. LAMIPRESS S.R.L.

  Italia

 3. WORLD PRECISE MACHINERY (NANJING) CO.,LTD.

  China

 4. IMORTAS A.S.

  Turcia

 5. TONY'S PAPPEN DESIGN GMBH & CO. KG

  Germania

 6. KLEIN UMFORMTECHNIK GMBH

  Germania

 7. PAPPEN- UND KARTONAGENWERK HIRSCHLEITHE RUDOLF BRÄUER GMBH

  Germania

 8. ESTA - E.STAHL METALLWARENFABRIK GMBH

  Germania

 9. SIMPAC EUROPE GMBH

  Germania

 10. ELMETA ELEKTRIK METAL INS.ITH. IHR. SAN. VE TIC.LTD.STI

  Turcia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Matritarea otelurilor si metalelor - Import export

Număr de rezultate

32.287 Intreprinderile