• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor

Rezultate pentru

Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor - Import export

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Turcia

  Verified by europages badge

  BF BLAST is a prestigious Turkish sandblasting machines manufacturer with a rich history since its establishment in 2019, backed by over 15 years of industry experience. Our product portfolio boasts cutting-edge solutions catering to various applications, ensuring unparalleled customer satisfaction through innovative technological advancements. As a prominent global brand, we take immense pride in delivering top-notch sandblasting machines. Our portfolio: •Shot Blasting Room •Portable Shot Blasting Pot •Sandblasting Cabinet •Marble & Natural Stone Blasting Machine •Hanger Type Sandblasting Machine •Drum Type Shot Blasting Machine •Rotary Table Blasting Machine •Sheet Metal & Profile Shot Blasting Machine •Hanger Type Continuous System Shot Blasting Machine •Pipe & Tube Shot Blasting Machine At BF BLAST, craftsmanship is at the core of our values, ensuring that each sandblasting machine embodies the highest quality, providing exceptional value to our esteemed customers. Our trajectory in the international market continues to soar as we steadfastly maintain the highest industry standards. Contact us for more information!

 2. CHORRO NAVAL

  Spania

  Compania CHORRO NAVAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Franta

  Compania BASUYAU METAL SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Plasma cutting, Taierea otelului si a metalelor, oxygen cutting, și Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Solesmes, Franta.

 4. MCI

  Franta

  Compania MCI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsire - utilaje si instalatii, Cuptoare pentru vopsea, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Vopsire - utilaje si instalatii, suction cases, Cuptoare pentru vopsea, și Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Dompierre Les Ormes, Franta.

 5. E2TN

  Franta

  Compania E2TN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, anti-corrosion metal coating, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Cryogenic cleaning, și industrial resin coatings. Are sediul în Lapeyrouse-Mornay, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WINOA / W ABRASIVES

  Franta

  Compania WINOA / W ABRASIVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Abrazive naturale, și Abrazive naturale. Are sediul în Le Cheylas, Franta.

 2. ENDUSTRI GM

  Turcia

  Compania ENDUSTRI GM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehumidifiers for industrial use, anti corrosion protection for tankers, sandblasting, și dust removal for the iron and steel industry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. UKRMINGLASS LLC

  Ucraina

  Compania UKRMINGLASS LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal satinizing, și manual sand blasting. Are sediul în Brovary, Ucraina.

 4. JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania JX SHOT BLASTING MACHINE MANUFACTURER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

 5. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Germania

  Compania BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalizarea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sablare - oteluri si metale, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Improscare cu alice metalice - materiale, Anticorozive - produse chimice, Sablare - oteluri si metale, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Improscare cu alice metalice - materiale, și Anticorozive - produse chimice. Are sediul în Kloster Lehnin, Germania.

 1. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Franta

  Compania PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sablare - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Metalizarea, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, metal shot blasting, Metalizarea, și industrial painting. Are sediul în Ecouflant, Franta.

 2. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania TURBOTECNICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru sablare, Aparate de curatat cu inalta presiune, Sablare - oteluri si metale, Material pentru sablare, Aparate de curatat cu inalta presiune, chipping machines, și Sablare - oteluri si metale. Are sediul în Legnano, Italia.

 1. RÖCHLING RODING GMBH

  Germania

  Compania RÖCHLING RODING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Roding, Germania.

 2. CORROSION PROTECTION

  Ungaria

  Compania CORROSION PROTECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Hodmezovasarhely, Ungaria.

 3. SONOPOL

  Franta

  Compania SONOPOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, și Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Vendome Cedex, Franta.

 4. SAMEP SAS

  Franta

  Compania SAMEP SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, metallization of plastic materials, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, și painting. Are sediul în Saint-Berthevin, Franta.

 5. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Elvetia

  Compania JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Schmidigen-Mühleweg, Elvetia.

 6. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Germania

  Compania WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Part cleaning, și laser marking. Are sediul în Lengenfeld, Germania.

 7. OSK-KIEFER GMBH

  Germania

  Compania OSK-KIEFER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal shot blasting. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 8. MR ENTREPRISE

  Franta

  Compania MR ENTREPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sablare - oteluri si metale, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Sablare - oteluri si metale, și Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Istres, Franta.

 1. BRETON INDUSTRIE

  Franta

  Compania BRETON INDUSTRIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, și steel processing. Are sediul în Laneuveville Devant Nancy, Franta.

 2. MECAMOB

  Franta

  Compania MECAMOB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermo-lacquering, și metallization. Are sediul în Coarraze, Franta.

 3. SARL HAMON CLAUDE

  Franta

  Compania SARL HAMON CLAUDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, treatment of wood surfaces, și Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Tinchebray, Franta.

 4. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Franta

  Compania GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, sandblasting of metals, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, industrial paintings, și lacquering. Are sediul în Dannemarie-Sur-Crete, Franta.

 5. DAMA DECOLLETAGE

  Franta

  Compania DAMA DECOLLETAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Bar turning steel and metals, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, și sandblasting. Are sediul în Cluses, Franta.

 6. MELCHIOR FRÈRES

  Franta

  Compania MELCHIOR FRÈRES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, shotblasting equipment, shot blasting machines for metal, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, și chipping machines. Are sediul în Metz, Franta.

 7. SAYGILI MAKINA

  Turcia

  Compania SAYGILI MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. GM FINISHING SRL

  Italia

  Compania GM FINISHING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sandblasting, metal vibration, și machining. Are sediul în Sarezzo, Italia.

 9. KLEIN LUX

  Luxemburg

  Compania KLEIN LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sablare - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Metalizarea, Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor, Metalizarea, și industrial painting. Are sediul în Differdange, Luxemburg.

 10. BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES

  Italia

  Compania BV SRL SHOT BLASTING AND WASHING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shot blasting machines for metal, și sandblasting of metals. Are sediul în Legnano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Prelucrarea cu alice metalice a otelurilor si metalelor - Import export

Număr de rezultate

7.194 Intreprinderile