• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor - Import export

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania FONTANA & FONTANA AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Rapperswil-Jona, Elvetia.

 2. TEHROTECH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TEHROTECH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 3. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Turcia

  Compania A PLUS TRADING GROUP LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Ash firewood, tractors for earthmoving, frozen foods, și Agricultura - import-export. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. BRUNO WELZ GMBH

  Germania

  Compania BRUNO WELZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Placate cu aur - orfevrarie, Aur, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și precious metal working. Are sediul în Schwäbisch Gmünd, Germania.

 5. IP ART SRL

  Republica Moldova

  Compania IP ART SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole religioase, Orfevrarie, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Articole religioase, silver icon, Orfevrarie, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Floresti, Republica Moldova.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Italia

  Compania ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver-plating metals, galvanising, silver galvanising treatment, și gold galvanising treatment. Are sediul în Pollenza, Italia.

 2. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Germania

  Compania GALVANIK HORSTMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 3. IRIDIUM GMBH

  Germania

  Compania IRIDIUM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Kottmar Ot Eibau, Germania.

 4. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Franta

  Compania ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electroliza - tratament la suprafata, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Electroliza - tratament la suprafata, electrolysis equipment, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Vitreux, Franta.

 5. CTE - PARADOXE

  Franta

  Compania CTE - PARADOXE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Orfevrarie si argintarie, costume jewellery - production, metal polishing, și chroming and nickel plating. Are sediul în Saint Astier, Franta.

 1. HANS MAYRHOFER GMBH

  Germania

  Compania HANS MAYRHOFER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Unterschleißheim, Germania.

 2. MARTIN FURRER GMBH

  Elvetia

  Compania MARTIN FURRER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Mobilier pentru locuinte, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Brig, Elvetia.

 1. VIBRO PLATING S.R.L.

  Italia

  Compania VIBRO PLATING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Galvanizarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, galvanising, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și gilding metals. Are sediul în Verdellino, Italia.

 2. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Germania

  Compania PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Table pentru matritare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și Table pentru matritare. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 3. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Elvetia

  Compania ENCADREMENTS COÏ SÀRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Rame si ancadramente, Rame, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Rame si ancadramente, și Rame. Are sediul în Neuchâtel, Elvetia.

 4. MANFRED BLENINGER

  Germania

  Compania MANFRED BLENINGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Windach, Germania.

 5. TAKI YILDIZIM

  Turcia

  Compania TAKI YILDIZIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gold plated jewellery. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Germania

  Compania SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Finisari, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, și Finisari. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. MICRONDOR

  Elvetia

  Compania MICRONDOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Biel/bienne, Elvetia.

 8. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Germania

  Compania ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Metale pretioase si speciale, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Potsdam, Germania.

 1. ALRET

  Bulgaria

  Compania ALRET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver-plating, silver, platinum, palladium, și rhodium plating. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. REAL GOLD DELUXE

  Germania

  Compania REAL GOLD DELUXE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Fürth, Germania.

 3. NICOLE KÖLBL GMBH

  Germania

  Compania NICOLE KÖLBL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Pocking, Germania.

 4. N.T.FROST LTD

  Regatul Unit

  Compania N.T.FROST LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bronzarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Electroliza - tratament la suprafata, Zincarea electrolitica, Bronzarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Electroliza - tratament la suprafata, și Zincarea electrolitica. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. RIDI & MADON

  Italia

  Compania RIDI & MADON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass and crystal silver-plating, și lead coating metals. Are sediul în Roma, Italia.

 6. GALVANOTECNICA

  Italia

  Compania GALVANOTECNICA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zincarea electrolitica, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Zincarea electrolitica, și Galvanizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Mirabello Monferrato, Italia.

 7. REAL GOLD GROUP

  Germania

  Compania REAL GOLD GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, și Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Regensburg, Germania.

 8. ESTOPPEY-REBER SA

  Elvetia

  Compania ESTOPPEY-REBER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, și Galvanizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Aegerten, Elvetia.

 9. FROSINI GIULIANO S.R.L.

  Italia

  Compania FROSINI GIULIANO S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass and crystal silver-plating, și silver-plating metals. Are sediul în Signa, Italia.

 10. DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C.

  Italia

  Compania DAFFARA DORATURE S.A.S. DI DAFFARA MARCO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Serravalle Sesia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit