• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor - Import export

 1. RB MÉCANIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania RB MÉCANIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Gaurire - masini-unelte, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Gaurire - masini-unelte, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bart, Franta.

 2. ALPM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Macon, Franta.

 3. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DELHOMME MECANIQUE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica generala - cu materialele clientului, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Mortezarea otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica generala - cu materialele clientului, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și Mortezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ciry Le Noble, Franta.

 4. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Hadersfeld / Wien, Austria.

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica fina, Aluminiu si aliaje, și precision machining. Are sediul în Pisogne, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania GILGEN GLEITSCHLEIFEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Thörishaus, Elvetia.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franta

 3. MW-DREHTEILE

  Germania

  Compania MW-DREHTEILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Geisingen, Germania.

 4. COMAT SRL

  Germania

  Compania COMAT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Westerheim, Germania.

 5. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Germania

  Compania MOBOTEC MANUEL GÖTZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 1. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, precision turning, CNC turned parts, Filetarea otelurilor si a metalelor, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 2. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Elvetia

  Compania FLURY DÉCOLLETAGE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Luterbach, Elvetia.

 1. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania F&O MASCHINENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Dernbach, Germania.

 2. ELLEMS AG

  Elvetia

  Compania ELLEMS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Hünenberg, Elvetia.

 3. TEK METAL

  Turcia

  Compania TEK METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MECAPLUS

  Franta

  Compania MECAPLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Mecanica generala - cu materialele clientului, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Lachapelle-Sous-Rougemont, Franta.

 5. MARECHAL & FILS

  Belgia

  Compania MARECHAL & FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, bar turning, all metals, Bar turning steel and metals, metal milling, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Theux, Belgia.

 6. INTER MECA

  Franta

  Compania INTER MECA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Sertizare - utilaje, Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Sertizare - utilaje, și metal deformation. Are sediul în Hericourt, Franta.

 7. LASER 49

  Franta

  Compania LASER 49, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laser - aparate de sudura si de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indoirea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, laser cutting units, Indoirea otelurilor si a metalelor, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ecouflant, Franta.

 8. FARGO METAL

  Turcia

  Compania FARGO METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Prelucrarea otelului si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Machining of steels and metals, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și Prelucrarea otelului si a metalelor. Are sediul în Çorlu, Turcia.

 1. HANS BAYER

  Germania

  Compania HANS BAYER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și filleting. Are sediul în Pottenstein, Germania.

 2. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Unterdießen, Germania.

 3. TEKNOMASYON

  Turcia

  Compania TEKNOMASYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tools and machinery for metalworking, hydraulic and pneumatic components, și tapping machines. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. MORTELETTE F

  Franta

  Compania MORTELETTE F, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, punching, aluminium accessories, și Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Lagrave, Franta.

 5. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Germania

  Compania GSR GUSTAV STURSBERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și threading tools. Are sediul în Remscheid, Germania.

 6. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Germania

  Compania MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Polizarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Polizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Dortmund, Germania.

 7. PROHANDLING

  Germania

  Compania PROHANDLING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filleting machines, hydraulic presses, și systems and machines for metal drilling. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 8. HARALD TENNIE OHG

  Germania

  Compania HARALD TENNIE OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Unelte portabile cu motor, Buloane, Robinetarie sanitara, Unelte de mana fara motor, Unelte portabile cu motor, Buloane, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 9. A + S ALBRECHT + SCHULTE

  Germania

  Compania A + S ALBRECHT + SCHULTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte portabile cu motor, Buloane, Unelte de mana fara motor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte portabile cu motor, și Buloane. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 10. TFC EUROPE LTD NL BOCHUM

  Germania

  Compania TFC EUROPE LTD NL BOCHUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, Magneti, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, și Magneti. Are sediul în Bochum, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit