• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • curatare- decapare- imersare- degresare a otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Curatare- decapare- imersare- degresare a otelurilor si a metalelor - Import export

 1. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Gear cutting, Gear milling, Cold rolling, Steering systems, Tight-fitting gear cutting, Case hardening, și Inductor construction. Are sediul în Grävenwiesbach, Germania.

 2. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spania

  Compania LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for washing metals, Part cleaning, metal cleaning, și metal degreasing. Are sediul în Esplugues De Llobregat, Spania.

 3. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italia

  Compania G.M.A. PULITURA METALLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizarea otelurilor si a metalelor, metal working machinery, polishing machines for metals, și Polizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Vito D'asio, Italia.

 4. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Germania

  Compania WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Degresarea otelurilor si a metalelor, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, pulverisers, Contracted sand blasting, Degresarea otelurilor si a metalelor, și Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Leinfelden-Echterdingen, Germania.

 5. PROTEC TRADING GMBH

  Austria

  Compania PROTEC TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudare si brazare - aparate si materiale, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Sudarea electrica - aparate si materiale, Sudare si brazare - aparate si materiale, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și Sudarea electrica - aparate si materiale. Are sediul în Salzburg, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Austria

  Compania METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere menajera ecologica, façade cleaning, rustproofing, Produse de intretinere menajera ecologica, și cleaning rags. Are sediul în Biedermannsdorf, Austria.

 2. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  China

  Compania SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Suzhou, China.

 3. MICROSEMI

  Franta

  Compania MICROSEMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, ultrasound cleaning equipment, rinsing machines, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și ultrasound washing. Are sediul în Portet Sur Garonne, Franta.

 4. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spania

  Compania LEVALIM SERVICIOS SLU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, industrial cleaning services, cleaning companies, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și facelifts for facades. Are sediul în Novelda, Spania.

 5. ADEFY

  Franta

  Compania ADEFY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și ecological paint removers. Are sediul în Marseille, Franta.

 1. SINAPTEC

  Franta

  Compania SINAPTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Curatare cu jet - echipamente, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Curatare cu jet - echipamente, ultrasound cleaning equipment, și sonotrodes. Are sediul în Lezennes, Franta.

 2. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Taierea otelurilor si a metalelor, Indoirea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Nesselwang, Germania.

 1. LABORATOIRE ACI

  Franta

  Compania LABORATOIRE ACI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Detergenti si sapunuri profesionale, Curatarea grajdurilor - masini si materiale, Insecticide, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Detergenti si sapunuri profesionale, Curatarea grajdurilor - masini si materiale, și Insecticide. Are sediul în CABRIES, Franta.

 2. COUGARTRON

  Danemarca

  Compania COUGARTRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 3. PERO FRANCE SARL

  Franta

  Compania PERO FRANCE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Courtaboeuf Cedex, Franta.

 4. KSP MACHINE

  Turcia

  Compania KSP MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Curatare industriala - masini, și spare part washing. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spania

  Compania EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Sant Cugat, Spania.

 6. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Germania

  Compania EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Ceasornicarie, Echipamente de testare, Cauciuc - produse, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Ceasornicarie, și Echipamente de testare. Are sediul în Passau, Germania.

 7. GALVA HILD

  Franta

  Compania GALVA HILD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Galvanizarea otelurilor si a metalelor, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Galvanizarea otelurilor si a metalelor, galvanising, și Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Jebsheim, Franta.

 8. DREUMEX

  Franta

  Compania DREUMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Distribuitoare automate de servetele si sapun, occupational hygiene and safety, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și Distribuitoare automate de servetele si sapun. Are sediul în St Gregoire, Franta.

 1. POLYLASE

  Franta

  Compania POLYLASE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Decaparea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, paint stripping, Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Limoges, Franta.

 2. CVNINUSTRIES

  Belgia

  Compania CVNINUSTRIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Aalter, Belgia.

 3. AQUILA CONCEPT

  Franta

  Compania AQUILA CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Pickling - machinery, stainless steel pickling, Curatenie industriala, și wooden frame paint stripping. Are sediul în Seclin, Franta.

 4. ADC DUMOULIN

  Franta

  Compania ADC DUMOULIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Lesquin, Franta.

 5. ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH)

  Belgia

  Compania ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Papetarie - articole, și Produse de curatare si intretinere, uz industrial. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 6. YENITEK CORPORATE GROUP

  Turcia

  Compania YENITEK CORPORATE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. SINEA SARL

  Franta

  Compania SINEA SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor, și Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Florange, Franta.

 8. SN DECAP59

  Franta

  Compania SN DECAP59, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gravelling. Are sediul în Trith Saint Leger, Franta.

 9. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Italia

  Compania POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizarea otelurilor si a metalelor, și Polizarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Vignate, Italia.

 10. INTENSE CLEAN

  Regatul Unit

  Compania INTENSE CLEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning, și industrial washing. Are sediul în 14 Westerdale, Lu4 9ya, Luton, United Kingdom, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit