BOSPORAS - Leader In Metal Processing Sector

Turcia

Factory icon Fabricant/ producator

BOSPORAS
Web icon
8 Produse

Turcia

Verificat de Europages

Caruciorul mulinetei permite încărcarea/descărcarea rapidă în timpul derulării. Datorită tamburului circular pe care îl folosim în derulatoarele noastre hidraulice, rolele pot fi derulate fără deteriorare. Cu cardul electronic și senzorul laser, viteza de lucru a liniilor și derulatoarele pot fi reglate automat.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Modelul nostru Servo Feeder permite clienților să economisească energie, spațiu și să reducă costurile de întreținere. Modelele AS nu au nevoie de extern ghidare deoarece reduc la minimum distanța dintre corpul presei și șablon.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Derulator hidraulic Prindere și descărcare interioară hidraulică Partea superioară a brațului Redresor Servo Motor Bobină Reglarea dispozitivului de îndreptare și funcție de poziționare precisă Grup de role și funcție de transmisie a angrenajului Funcția de detectare a distanței și senzor de proximitate Sistem de memorie Matrix Opțiuni multiple de ieșire externă Funcția de control al automatizării presei Funcții de asistență pentru operarea cu ecran tactil și conexiunea de la distanță

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Presele mecanice excentrice sunt utilizate pe scară largă, printre altele: în industria electrică, auto, produse de uz casnic și multe alte industrii. Dintre presele mecanice, în funcție de caroserie, distingem între prese de extensie și prese de tip portal. Corpul de extensie permite accesul ușor la spațiul de lucru datorită designului său deschis. Acest lucru determină restricții asupra presiunii maxime, deoarece corpul absoarbe toate forțele generate în timpul funcționării mașinii. Presele excentrice cantilever constituie cel mai mare grup de dispozitive pentru formarea metalelor. Aceste prese sunt echipate cu manșoane excentrice care permit manipularea mărimii cursei glisorului. Prin urmare, este posibil să se stabilească o valoare care să corespundă nevoilor curente de producție. Accesul la zona de lucru din trei sau patru laturi facilitează operarea mașinii.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Linia de tăiere cu bobine din seria ADM BOSPORAS, permite tăierea cu ușurință a materialelor din tablă, efectuarea lucrărilor de tonaj mare și operatorului utilizatorului să lucreze mai rapid, mai ușor și mai productiv datorită echipei noastre tehnice care o dezvoltă cu tehnologii de ultimă generație.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Mașinile noastre de tăiat la lungime de bobine au capacitatea de a îndeplini nevoia de tăiere a tablelor cu lățime între 600 și 1600 de milimetri și, 6.000 și 30.000 de kilograme de greutate.

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

O mașină de formare tablă este o mașină specială pentru formarea profilelor din foi sau benzi de oțel, precum și din alte materiale. Permite obținerea unor forme de profil precise, adesea complexe, pe întreaga lungime a materialului prelucrat. Materialul format poate fi furnizat atât sub formă de plăci, cât și desfășurat dintr-o bobină. Merită subliniat faptul că practic orice metal poate fi profilat - aluminiu, oțel, oțel inoxidabil, alamă, cupru etc., inclusiv materiale acoperite sau vopsite. Unde sunt utilizate mașinile de profilat oferite: producerea materialelor de constructii, Construcții de drumuri, Fabricarea de acoperișuri și jgheaburi, Arhitectură, industria mobilei, tehnologie de stocare, auto

Solicitați o ofertă

Turcia

Verificat de Europages

Deformațiile care sunt create prin utilizarea procesului de tăiere termică fac ca materialele metalice să își piardă forma plană. Materialele care sunt tăiate cu un laser, cu plasmă sau cu oxigen care utilizează un proces termic poate deveni aproape imposibil să fie din nou într-o formă plată dorită. Asta nu mai este o problemă cu tehnologia de nivelare de nouă generație. Nivela noastră de nouă generație atinge aproape fiecare punct al materialului din tablă și poate procesa inteligent. În acest fel, materialul înclinat sau strâmb poate fi îndreptat.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

BOSPORAS

Dudullu OSB.Des Sanayi Sitesi 101 sokak No 36 Ümraniye/Istanbul

34927 Istanbul - Turcia

Contact