• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari de intretinere - firme

Rezultate pentru

Lucrari de intretinere - firme - Import export

 1. SOCIÉTÉ ABBA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOCIÉTÉ ABBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Chanverrie, Franta.

 2. MLD DÉMOLITION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MLD DÉMOLITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Courmelles, Franta.

 3. P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH

  Austria

  Compania P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Ma. Enzersdorf, Austria.

 4. WIR ABT GMBH

  Germania

  Compania WIR ABT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Ravensburg, Germania.

 5. PINTORES BOADILLA

  Spania

  Compania PINTORES BOADILLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Boadilla Del Monte, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OBRAS Y REFORMAS JUMIAL

  Spania

  Compania OBRAS Y REFORMAS JUMIAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minor building jobs, maintenance and restructuring works, bathrooms remodelled, și floor renovation. Are sediul în Fuengirola, Spania.

 2. DEMIRS DIENSTLEISTUNGEN INH. DEMIR CEMAL

  Germania

  Compania DEMIRS DIENSTLEISTUNGEN INH. DEMIR CEMAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Roigheim, Germania.

 3. XOOC

  Olanda

  Compania XOOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Lucrari de intretinere - firme, major project and infrastructure building companies, și plumber. Are sediul în Zoetermeer, Olanda.

 4. BOMBFORM

  Spania

  Compania BOMBFORM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Salt-Girona, Spania.

 5. ANGUS

  Polonia

  Compania ANGUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, decorative columns, cement posts, Stafaj si stuc, și turrets. Are sediul în Marki, Polonia.

 1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, Lucrari de intretinere - firme, general renovation work, Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. BEST HANDYMAN OXFORD

  Regatul Unit

  Compania BEST HANDYMAN OXFORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electricians, plumber, Locksmithing, și painting. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 1. CESCAF

  Italia

  Compania CESCAF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Lucrari de intretinere - firme, și prefabricated houses. Are sediul în Ronco Briantino, Italia.

 2. LANE AIR CONDITIONING (UK)

  Regatul Unit

  Compania LANE AIR CONDITIONING (UK), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Bromyard, Regatul Unit.

 3. RIFEDA SCHILDERWERKEN

  Olanda

  Compania RIFEDA SCHILDERWERKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, painters, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Ammerzoden, Olanda.

 4. JANSON FLOOR

  Belgia

  Compania JANSON FLOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, și carpet washing. Are sediul în Vichte (anzegem), Belgia.

 5. KOOIKER ZUIGTECHNIEK

  Olanda

  Compania KOOIKER ZUIGTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Staphorst, Olanda.

 6. REHABILITACIONES DE FACHADAS

  Spania

  Compania REHABILITACIONES DE FACHADAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building roofing insulation, maintenance and restructuring works, facelifts for facades, și façade repairs. Are sediul în Polígono De Marratxí, Spania.

 7. CONSTRUIR A MEDIDA SITGES S.L.

  Spania

  Compania CONSTRUIR A MEDIDA SITGES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Etanseizare si izolare - antreprenori, energy-saving advice, Lucrari de intretinere - firme, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Olivella, Spania.

 8. TASKER UK SURREY

  Regatul Unit

  Compania TASKER UK SURREY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building maintenance, painters, plumber, și furniture disassembly and reassembly. Are sediul în Guildford, Regatul Unit.

 1. 2HIGH SRL

  Italia

  Compania 2HIGH SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial building maintenance, și building maintenance work. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. ESTUDIO CIVITA

  Spania

  Compania ESTUDIO CIVITA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial plant maintenance, site building, industrial painting facilities, și general renovation work. Are sediul în Loriguilla, Spania.

 3. FARMACON S.R.L.

  Italia

  Compania FARMACON S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Amenajari pentru farmacii, Mobilier profesional, și Amenajari pentru farmacii. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. ECOBA

  Belgia

  Compania ECOBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, concrete balconies, și concrete flooring. Are sediul în Forest, Belgia.

 5. TERMOBILD EOOD

  Bulgaria

  Compania TERMOBILD EOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, Tencuieli - antreprenori, Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în varna, Bulgaria.

 6. H B S

  Belgia

  Compania H B S, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Lucrari de intretinere - firme, Magazine - amenajare, Fundatii, Lucrari de intretinere - firme, turnkey offices, și Magazine - amenajare. Are sediul în Geel, Belgia.

 7. TRAVAUX EN HAUTEUR

  Franta

  Compania TRAVAUX EN HAUTEUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Puteaux, Franta.

 8. KATASKEVI - ANAKAINISI - TECHNOPRAXIS

  Grecia

  Compania KATASKEVI - ANAKAINISI - TECHNOPRAXIS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Peristeri, Grecia.

 9. G.PATERI CONTROLLI NON DISTRUTTIVI S.A.S. DI G.PATERI & C.

  Italia

  Compania G.PATERI CONTROLLI NON DISTRUTTIVI S.A.S. DI G.PATERI & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-destructive inspections, ultrasound equipment, și 24-hour service. Are sediul în Genova, Italia.

 10. ISOENERGY

  Regatul Unit

  Compania ISOENERGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Horley, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari de intretinere - firme - Import export

Număr de rezultate

12.917 Intreprinderile