• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari de intretinere - firme

Rezultate pentru

Lucrari de intretinere - firme - Import export

 1. MLD DÉMOLITION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MLD DÉMOLITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Courmelles, Franta.

 2. IMAC MONTAJE MANTENIMIENTO Y COMISIONAMIENTO ELECTRICO

  Mexic

  Compania IMAC MONTAJE MANTENIMIENTO Y COMISIONAMIENTO ELECTRICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electromechanical equipment maintenance, și system startup. Are sediul în Tampico, Mexic.

 3. WIR ABT GMBH

  Germania

  Compania WIR ABT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Ravensburg, Germania.

 4. P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH

  Austria

  Compania P & R² FACILITY MANAGEMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Ma. Enzersdorf, Austria.

 5. PINTORES BOADILLA

  Spania

  Compania PINTORES BOADILLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Boadilla Del Monte, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OBRAS Y REFORMAS JUMIAL

  Spania

  Compania OBRAS Y REFORMAS JUMIAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minor building jobs, maintenance and restructuring works, bathrooms remodelled, și floor renovation. Are sediul în Fuengirola, Spania.

 2. XOOC

  Olanda

  Compania XOOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Lucrari de intretinere - firme, major project and infrastructure building companies, și plumber. Are sediul în Zoetermeer, Olanda.

 3. BOMBFORM

  Spania

  Compania BOMBFORM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Salt-Girona, Spania.

 4. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, Lucrari de intretinere - firme, general renovation work, Restaurari si renovari de imobile, Tencuieli - antreprenori, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. BEST HANDYMAN OXFORD

  Regatul Unit

  Compania BEST HANDYMAN OXFORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electricians, plumber, Locksmithing, și painting. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 1. ANGUS

  Polonia

  Compania ANGUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stafaj si stuc, decorative columns, cement posts, Stafaj si stuc, și turrets. Are sediul în Marki, Polonia.

 2. CESCAF

  Italia

  Compania CESCAF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Lucrari de intretinere - firme, și prefabricated houses. Are sediul în Ronco Briantino, Italia.

 1. BOUWSERVICE CORRECT

  Olanda

  Compania BOUWSERVICE CORRECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Etanseizare si izolare - antreprenori, Constructii industriale - antreprenori, consulting for the creation of infrastructures for residential housing, Lucrari de intretinere - firme, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Eijsden, Olanda.

 2. AREAL TOMASZ MACIEJEWSKI

  Polonia

  Compania AREAL TOMASZ MACIEJEWSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Łęczyca, Polonia.

 3. ANTWERPSE RUIMDIENST

  Belgia

  Compania ANTWERPSE RUIMDIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, sewage cleaning, drain clearing, Lucrari de intretinere - firme, și cesspool drainage. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. DÉBOUCHAGE RIGA

  Belgia

  Compania DÉBOUCHAGE RIGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Battice, Belgia.

 5. SKYWORKERS

  Franta

  Compania SKYWORKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Paris, Franta.

 6. TASKER UK SURREY

  Regatul Unit

  Compania TASKER UK SURREY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building maintenance, painters, plumber, și furniture disassembly and reassembly. Are sediul în Guildford, Regatul Unit.

 7. E.G.T.B.

  Belgia

  Compania E.G.T.B., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Acoperirea constructiilor - lucrari, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Fundatii, Acoperirea constructiilor - lucrari, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Floreffe, Belgia.

 8. JANSON FLOOR

  Belgia

  Compania JANSON FLOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Parchet, și carpet washing. Are sediul în Vichte (anzegem), Belgia.

 1. TERMOBILD EOOD

  Bulgaria

  Compania TERMOBILD EOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, Tencuieli - antreprenori, Constructii - finisaje, Placi pentru izolare termica fara azbest, Lucrari de intretinere - firme, și Tencuieli - antreprenori. Are sediul în varna, Bulgaria.

 2. ARALEA

  Belgia

  Compania ARALEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Tunsul si taierea arborilor, Delimbing, Lucrari de intretinere - firme, Tunsul si taierea arborilor, și lawnmowers. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 3. ECOBA

  Belgia

  Compania ECOBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, concrete balconies, și concrete flooring. Are sediul în Forest, Belgia.

 4. E.T.S. SRL

  Italia

  Compania E.T.S. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, maintenance of industrial machines, valve revision, quality system control and verification consultants, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Statte, Italia.

 5. STUDIO GULLO SRL

  Italia

  Compania STUDIO GULLO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri industriale - servicii de depoluare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, hazardous waste disposal, și Lucrari de intretinere - firme. Are sediul în Monreale, Italia.

 6. SMARTER SURFACES

  Irlanda

  Compania SMARTER SURFACES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Magnetic boards, Tapet, și Whiteboard sheet. Are sediul în Rathgar, Irlanda.

 7. H B S

  Belgia

  Compania H B S, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Lucrari de intretinere - firme, Magazine - amenajare, Fundatii, Lucrari de intretinere - firme, turnkey offices, și Magazine - amenajare. Are sediul în Geel, Belgia.

 8. BETOTEC

  Belgia

  Compania BETOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Constructii din beton, Ciment si aditivi, Lucrari de intretinere - firme, Constructii din beton, și façade repairs. Are sediul în Schoten, Belgia.

 9. ENTREPRISES DEUMER BERNARD

  Belgia

  Compania ENTREPRISES DEUMER BERNARD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari de intretinere - firme, Drumuri - constructii, Lucrari de intretinere - firme, general renovation work, și building work. Are sediul în Houffalize, Belgia.

 10. BUILDING VISION LONDON

  Regatul Unit

  Compania BUILDING VISION LONDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari de intretinere - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction, building maintenance work, și plumbing and bathroom fixtures. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari de intretinere - firme - Import export

Număr de rezultate

12.927 Intreprinderile