• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • intretinere fluviala

Rezultate pentru

Intretinere fluviala - Import export

 1. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Franta

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION provides revised used and new standard maritime, refrigerated and specific containers from our various warehouses. We'll help you benefit from our experience spanning almost 30 years to satisfy your port handling needs. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. FLUVIARENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FLUVIARENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari fluviale, Intretinere fluviala, Lucrari fluviale, și Intretinere fluviala. Are sediul în Eckbolsheim, Franta.

 3. SA SURVEYFERT

  Franta

  Compania SA SURVEYFERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Intretinere fluviala, și Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în St Aubin Les Elbeuf, Franta.

 4. WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. Are sediul în Wertheim, Germania.

 5. AIRPART GMBH

  Germania

  Compania AIRPART GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalatori pentru transportul aerian, Intretinere maritima, Ambalatori pentru transportul aerian, și Intretinere maritima. Are sediul în Nürnberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH

  Germania

  Compania HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. MARSEILLE MANUTENTION

  Franta

  Compania MARSEILLE MANUTENTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti maritimi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, Intretinere fluviala, și containerised shipments by sea. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. AHMET GECGIN TRANSPORTUNTERNEHMEN E. K

  Germania

  Compania AHMET GECGIN TRANSPORTUNTERNEHMEN E. K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, și Intretinere maritima. Are sediul în Senden, Germania.

 4. OOGCHINA SHIPPING CO., LTD.

  China

  Compania OOGCHINA SHIPPING CO., LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. NORWEGIAN UNIVERSAL TECHNOLOGY AS

  Norvegia

  Compania NORWEGIAN UNIVERSAL TECHNOLOGY AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navlositori fluviali, Intretinere fluviala, Scufundari - echipamente, Navlositori fluviali, Intretinere fluviala, și Scufundari - echipamente. Are sediul în Haugesund, Norvegia.

 1. GANS CARGO OPERATIONS

  Olanda

  Compania GANS CARGO OPERATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Rhoon, Olanda.

 2. ERLANGER HAFENBETRIEBSGMBH

  Germania

  Compania ERLANGER HAFENBETRIEBSGMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in vrac, Intretinere fluviala, Transport in vrac, și Intretinere fluviala. Are sediul în Erlangen, Germania.

 1. ZWECKVERBAND DONAUHAFEN

  Germania

  Compania ZWECKVERBAND DONAUHAFEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Deggendorf, Germania.

 2. NEWBREED FREIGHT LIMITED

  Regatul Unit

  Compania NEWBREED FREIGHT LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, Intretinere maritima, Intretinere fluviala, și Intretinere maritima. Are sediul în Runcorn, Regatul Unit.

 3. DSV UKRAINE

  Ucraina

  Compania DSV UKRAINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, și Expeditori si consolidatori. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. COQUELLE GOURDIN

  Franta

  Compania COQUELLE GOURDIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Navlositori fluviali, Transport fluvial, și Navlositori fluviali. Are sediul în Dunkerque, Franta.

 5. VT MINERALS B.V.

  Olanda

  Compania VT MINERALS B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 6. CV GLOBAL LOGISTICS (SHENZHEN) CO.,LTD

  China

  Compania CV GLOBAL LOGISTICS (SHENZHEN) CO.,LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. Are sediul în SHENZHEN, China.

 7. HAFEN STRAUBINGSAND GMBH

  Germania

  Compania HAFEN STRAUBINGSAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere fluviala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, și Intretinere maritima. Are sediul în Straubing, Germania.

 8. MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V.

  Olanda

  Compania MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 1. STEMA SHIPPING (U K) LTD

  Regatul Unit

  Compania STEMA SHIPPING (U K) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Tilbury, Regatul Unit.

 2. ETABLISSEMENTS R. VIMBERT

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS R. VIMBERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Oudalle, Franta.

 3. HAFENGESELLSCHAFT BRUNSBÜTTEL MBH

  Germania

  Compania HAFENGESELLSCHAFT BRUNSBÜTTEL MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Brunsbüttel, Germania.

 4. TCL - TERMINAL DE CONTENTORES DE LEIXOES, S.A.

  Portugalia

 5. LINCO-FRAKT A/S

  Norvegia

 6. DIESEL POWER

  Franta

 7. SOCORAIL

  Franta

 8. O. D. B.-DUNA FOLYAMSZABALYOZASI ES VIZEPITESI KFT

  Ungaria

 9. F.BOSSE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania F.BOSSE GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Transport fluvial, Intretinere maritima, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Transport fluvial. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 10. GENERALE DE MANUTENTION PORTUAIRE

  Franta

  Compania GENERALE DE MANUTENTION PORTUAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Intretinere maritima, Transport fluvial, și Intretinere maritima. Are sediul în Le Havre Cedex, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit