• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari fluviale

Rezultate pentru

Lucrari fluviale - Import export

 1. FLUVIARENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FLUVIARENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari fluviale, Intretinere fluviala, Lucrari fluviale, și Intretinere fluviala. Are sediul în Eckbolsheim, Franta.

 2. RAMID SP. Z O.O. (LTD. GMBH, BV) WWW.AZBEST.CO

  Polonia

  Compania RAMID SP. Z O.O. (LTD. GMBH, BV) WWW.AZBEST.CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asbestos, și asbestos removal. Are sediul în Raszyn-Warszawa, Polonia.

 3. PONTOON PROVIDER

  Regatul Unit

  Compania PONTOON PROVIDER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari fluviale. Are sediul în West Mersea, Regatul Unit.

 4. SUPRAMECA

  Franta

  Compania SUPRAMECA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scufundari - echipamente, Lucrari fluviale, Scufundari - echipamente, și Lucrari fluviale. Are sediul în Ollioules, Franta.

 5. SUMERGIA, S.A.

  Spania

  Compania SUMERGIA, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari fluviale. Are sediul în Collado Villalba, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EVROPSKÁ VODNÍ DOPRAVA-SPED.,S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EVROPSKÁ VODNÍ DOPRAVA-SPED.,S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari fluviale, Transport rutier, Lucrari fluviale, și Transport rutier. Are sediul în Praha 8 , Republica Ceha.

 2. SHANDONG QINGYUN YITONG TUBES AND FITTING MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania SHANDONG QINGYUN YITONG TUBES AND FITTING MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile counter flange. Are sediul în Beijing, China.

 3. SLOVENSKY VODOHOSPODARSKY PODNIK, S. P.

  Slovacia

  Compania SLOVENSKY VODOHOSPODARSKY PODNIK, S. P., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - productie si distributie, Lucrari fluviale, Apa - productie si distributie, și Lucrari fluviale. Are sediul în Banska Stiavnica, Slovacia.

 4. AUTODOPRAVA SMÍD

  Republica Ceha

  Compania AUTODOPRAVA SMÍD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Lucrari fluviale, Terasamente - lucrari, Comisionari pentru transporturi internationale, Lucrari fluviale, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Praha 5 , Republica Ceha.

 5. INICO TREBISOV SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania INICO TREBISOV SPOL. S R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie pentru gaz, Lucrari fluviale, Lucrari publice - antreprenori, Utilaje pentru constructii, Robinetarie pentru gaz, Lucrari fluviale, Lucrari publice - antreprenori, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Trebisov, Slovacia.

 1. BIO-GEO-EKO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania BIO-GEO-EKO, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari fluviale, și Lucrari fluviale. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 2. FLUORCHEMIE GMBH FRANKFURT

  Germania

  Compania FLUORCHEMIE GMBH FRANKFURT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari fluviale, și Lucrari fluviale. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. VODOSPOL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania VODOSPOL S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Klatovy , Republica Ceha.

 2. COSTRUZIONI DI LEO SRL

  Italia

 3. BRITISH WATERWAYS PENSION TRUSTEES LIMITED

  Regatul Unit

 4. AUTOSTEP KLADNO, S.R.O.

  Republica Ceha

 5. SLOVAKSTAV, S.R.O.

  Slovacia

 6. EDEMI, S.R.O.

  Slovacia

 7. MURPHIE WALKER LTD

  Regatul Unit

 8. SETO, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

 1. O'CAN

  Franta

 2. GEBR. GRIESHABER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania GEBR. GRIESHABER GMBH & CO.KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nisip si pietris, Transport fluvial, Nisip si pietris, și Transport fluvial. Are sediul în Ludwigshafen, Germania.

 3. RHEIN-, MAAS- UND SEE-SCHIFFAHRTSKONTOR GMBH

  Germania

  Compania RHEIN-, MAAS- UND SEE-SCHIFFAHRTSKONTOR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Duisburg, Germania.

 4. CONSORZIO GLOBAL TRANSPORT

  Italia

  Compania CONSORZIO GLOBAL TRANSPORT, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Transporturi maritime si fluviale, Lucrari publice - antreprenori, și Transporturi maritime si fluviale. Are sediul în San Vito Dei Normanni, Italia.

 5. NORDIO ITALO & C.

  Italia

  Compania NORDIO ITALO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi maritime si fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Lucrari maritime, portuare si submarine, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Chioggia, Italia.

 6. EUROSTRADE S.R.L.

  Italia

  Compania EUROSTRADE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi maritime si fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Transport rutier - camioane cisterna, Lucrari publice - antreprenori, și Transport rutier - camioane cisterna. Are sediul în Soriano Nel Cimino, Italia.

 7. GABARDI CESARE

  Italia

 8. ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L.

  Italia

  Compania ITALIASCAVI ED ECOLOGIA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi maritime si fluviale, Transport rutier - camioane cisterna, Transporturi maritime si fluviale, și Transport rutier - camioane cisterna. Are sediul în Martina Franca, Italia.

 9. ANGELETTI ROBERTO

  Italia

 10. BELTRAMI COSTANTE

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit