• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asanare - lucrari

Rezultate pentru

Asanare - lucrari - Import export

 1. PENZEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PENZEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Kehl, Germania.

 2. SOS ASSAINISSEMENT DEGORGEMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOS ASSAINISSEMENT DEGORGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Montreuil, Franta.

 3. HWP GMBH (DEMONREC)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HWP GMBH (DEMONREC), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 4. OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sewer rehabilitation sleeve, Inner sleeve, Inner rehabilitation, C-Mini / Circum-Mini, C-LEM / Circum LEM, Liner end sleeve, LEM sleeve, Trenchless sewer rehabilitation, și Pipe collar rehabilitation. Are sediul în Schömberg, Germania.

 5. SPEZIALMONTAGEN JOHN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPEZIALMONTAGEN JOHN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Obernzenn, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLOBALE RESEAUX

  Franta

  Compania GLOBALE RESEAUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, drainage of sewer pipes, Sanitation, Asanare - lucrari, și Soil analysis and clean-up. Are sediul în Montreuil, Franta.

 2. CAPDEVILA

  Spania

  Compania CAPDEVILA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, hardening and tempering, construction materials, și Asanare - lucrari. Are sediul în Burriana-Castellón, Spania.

 3. ZASS - STALLBODENSANIERUNG

  Austria

  Compania ZASS - STALLBODENSANIERUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse pentru amenajarea grajdurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, cages, cutting and drilling concrete and reinforced concrete, și Asanare - lucrari. Are sediul în Niedernsill, Austria.

 4. NODETECH/SIGNE JEAN

  Belgia

  Compania NODETECH/SIGNE JEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Terasamente - lucrari, machine rental with operator, septic tanks, și garden laying-out. Are sediul în Jemeppe Sur Sambre, Belgia.

 5. IMEC

  Italia

  Compania IMEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile videoinspection of pipe routes, pipe surveying by video camera, și leak detection by video camera. Are sediul în Treviso (tv), Italia.

 1. MUR EXPERT

  Belgia

  Compania MUR EXPERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Villers Le Ville, Belgia.

 2. WAIBEL GMBH

  Germania

  Compania WAIBEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, finish coat, și Asanare - lucrari. Are sediul în Waldkirch, Germania.

 1. MAC TP

  Franta

  Compania MAC TP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, Terasamente - lucrari, masonry work, sewage works, Asanare - lucrari, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Apremont, Franta.

 2. DECKX

  Belgia

  Compania DECKX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Asanare - lucrari, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, groundwater purification services, road and motorway asphalting, și Asanare - lucrari. Are sediul în Dessel, Belgia.

 3. SA LA GARONNE

  Franta

  Compania SA LA GARONNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, Asanare - lucrari, drinking water installations, și ducting systems. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. SA LAFOURCADE

  Franta

  Compania SA LAFOURCADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea rezervoarelor si a cisternelor, septic tanks, septic tank draining, și Curatarea rezervoarelor si a cisternelor. Are sediul în Hossegor, Franta.

 5. SMCE REHA

  Franta

  Compania SMCE REHA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building clearance, ducts, installation of channels for transporting water, și Pipeline construction. Are sediul în Wittelsheim, Franta.

 6. TSC DEMOLITION

  Belgia

  Compania TSC DEMOLITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Terasamente - lucrari, Asanare - lucrari, Demolare - antreprenori, building demolitions, Terasamente - lucrari, și Asanare - lucrari. Are sediul în Le Roeulx, Belgia.

 7. BERGEL & HINZ GMBH

  Germania

  Compania BERGEL & HINZ GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Fundatii, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și civil painting. Are sediul în Sinn, Germania.

 8. UMWELTSCHUTZ TECHNIK GRAF

  Luxemburg

  Compania UMWELTSCHUTZ TECHNIK GRAF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asbestos removal, roof renovation, și thermal insulation. Are sediul în Schengen, Luxemburg.

 1. ARTISAN PARTENAIRE

  Franta

  Compania ARTISAN PARTENAIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, și Instalatii - lucrari. Are sediul în Saint Maurice, Franta.

 2. CAP INDUSTRIES

  Franta

  Compania CAP INDUSTRIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Curatenie industriala, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri industriale - servicii de depoluare. Are sediul în Auchel, Franta.

 3. ENTRAPAULUS CONSTRUCTIONS

  Luxemburg

  Compania ENTRAPAULUS CONSTRUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Demolare - antreprenori, Asanare - lucrari, earthmoving work, Demolare - antreprenori, Asanare - lucrari, și outdoor installations. Are sediul în Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 4. SORGLOS24 IMMOBILIEN- UND SCHADENSANIERUNGS GMBH

  Austria

  Compania SORGLOS24 IMMOBILIEN- UND SCHADENSANIERUNGS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damp curing, Independent sewage system, și drying out flooded premises. Are sediul în Klosterneuburg, Austria.

 5. KORTE BAUTEILE GMBH

  Germania

  Compania KORTE BAUTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cement clearing, Epoxy resin applicator, Industrial floor coating, și baseboards. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 6. ISOSEC

  Franta

  Compania ISOSEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antirust, și moisture absorption. Are sediul în Nogent Le Rotrou, Franta.

 7. DELAMERE REHAB CLINIC

  Regatul Unit

  Compania DELAMERE REHAB CLINIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Northwich, Regatul Unit.

 8. HELP ME STOP

  Regatul Unit

  Compania HELP ME STOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. SOPINOR CONSTRUCTION

  Luxemburg

  Compania SOPINOR CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, building demolitions, earthmoving work, Asanare - lucrari, și outdoor installations. Are sediul în Schifflange, Luxemburg.

 10. AJET DRAIN SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania AJET DRAIN SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. Are sediul în Horncastle, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit