• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cofraje - lucrari

Rezultate pentru

Cofraje - lucrari - Import export

 1. MÉTHOCAD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MÉTHOCAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Macarale mobile, Cofraje - lucrari, Fundatii, Macarale mobile, și Cofraje - lucrari. Are sediul în Paris, Franta.

 2. SASU BET CETEBA LTD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SASU BET CETEBA LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Cofraje - lucrari, building construction, consultants on major building works, reinforced concrete, general renovation work, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. Are sediul în Paris, Franta.

 3. 2LI SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania 2LI SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme rulante, Esafodaje din otel, Santiere - materiale si echipamente, Cofraje, Cofraje - lucrari, Fabricarea placajului - utilaje si echipamente, Building, site building, și Platforme rulante. Are sediul în La Roche Blanche, Franta.

 4. SAREM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAREM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie pentru aeronautica, Cofraje - lucrari, Intretinere industriala, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie pentru aeronautica, și Cofraje - lucrari. Are sediul în Anglet, Franta.

 5. DG CONCEPT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DG CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, major building works, reinforced concrete, metal structures, special foundations and walls, structural work construction, Zidarie - lucrari, construction site equipment, și structural work, buildings. Are sediul în Vinon-Sur-Verdon, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YAGMUR ISKELE SISTEMLERI

  Turcia

  Compania YAGMUR ISKELE SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje si scari, Platforme telescopice, Esafodaje din otel, scaffolding accessories, Esafodaje si scari, Platforme telescopice, și Esafodaje din otel. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH

  Germania

  Compania PASCHAL-WERK G. MAIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concrete formwork, tunnel formwork, și Control panels. Are sediul în Steinach, Germania.

 3. KBC DIFFUSION

  Franta

  Compania KBC DIFFUSION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje, și Cofraje. Are sediul în Aix-En-Provence, Franta.

 4. STABILO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania STABILO SP. Z O.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Cofraje - lucrari, Concrete formwork, Santiere - materiale si echipamente, și Cofraje - lucrari. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. C.M.L. SRL

  Italia

  Compania C.M.L. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. Are sediul în Aviano, Italia.

 1. MAEL DISTRIBUTION

  Franta

  Compania MAEL DISTRIBUTION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - constructii si lucrari publice, industrial films, scaffolding accessories, Import-export - constructii si lucrari publice, și Work site signage. Are sediul în Le Pian Medoc, Franta.

 2. G.B.M. BUILDING EQUIPMENTS SRL

  Italia

  Compania G.B.M. BUILDING EQUIPMENTS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building shores, scaffolding for the construction industry, symmetrical flexible hose couplings, și cases for the building industry. Are sediul în Porzano Di Leno, Italia.

 1. VARIANT FACTORY

  Ucraina

  Compania VARIANT FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile formwork, și i-beams. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. ISCHEBECK FRANCE

  Franta

  Compania ISCHEBECK FRANCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje, land reclamation works, Cofraje, pull props, și building shores. Are sediul în SARTROUVILLE, Franta.

 3. AGREMARCO CONSTRUÇÃO CIVIL, LDA

  Portugalia

  Compania AGREMARCO CONSTRUÇÃO CIVIL, LDA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. Are sediul în Trofa, Portugalia.

 4. COFRASUD

  Franta

  Compania COFRASUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Constructii din beton, Cofraje - lucrari, construction boxes, Civil engineering, și Constructii din beton. Are sediul în Bressols, Franta.

 5. CONSTRUCTORA ESHOR

  Spania

  Compania CONSTRUCTORA ESHOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, Osaturi si schelete din beton, Constructii industriale - antreprenori, Fundatii - lucrari, Cofraje - lucrari, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Laraxe - Cabanas - A Coruña, Spania.

 6. IZOTECH GROUP SA

  Bulgaria

  Compania IZOTECH GROUP SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, formwork, metal formwork, Concrete formwork, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 7. DEUTSCHE SCHALUNG

  Germania

  Compania DEUTSCHE SCHALUNG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile all types of framework, metal formwork, prestressed concrete lintel for formwork, și forms for bridge arches. Are sediul în Augsburg, Germania.

 8. HARDCOFRA - CONSTRUCTION SOLUTIONS

  Olanda

  Compania HARDCOFRA - CONSTRUCTION SOLUTIONS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of reinforced-concrete structures for public works. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 1. NOE-PL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania NOE-PL SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Constructii din beton, machine housing, multipurpose formwork, Cofraje - lucrari, și Constructii din beton. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. ACROPOL LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania ACROPOL LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile formwork sheets for the building trade, și rock barriers. Are sediul în Rodange, Luxemburg.

 3. TENARD YAPI VE INSAAT SISTEMLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania TENARD YAPI VE INSAAT SISTEMLERI SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LOVELD

  Belgia

  Compania LOVELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, concrete, architectural modelling, foundry, și Cofraje - lucrari. Are sediul în Aalter, Belgia.

 5. SUMINISTROS EVANA

  Spania

  Compania SUMINISTROS EVANA, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje si scari, Utilaje pentru constructii, Esafodaje si scari, Utilaje pentru constructii, building shores, și scaffolding for the construction industry. Are sediul în SAN MARTIN DE LA VEGA - MADRID, Spania.

 6. INDUSTRIE TRAVAUX ENTREPRISE

  Franta

  Compania INDUSTRIE TRAVAUX ENTREPRISE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Adaposturi antiatomice - constructie, Cofraje - lucrari, Constructii din beton, Constructii industriale - antreprenori, Adaposturi antiatomice - constructie, Cofraje - lucrari, Constructii din beton, și Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Chanteloup Les Vignes, Franta.

 7. JEAN FOUR

  Franta

  Compania JEAN FOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete formwork panels, și Swimming pool formwork. Are sediul în Orbigny, Franta.

 8. CHAB

  Franta

  Compania CHAB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Geotextile, special foundations, injection, Cofraje - lucrari, și Geotextile. Are sediul în Saint-Romain-De-Popey, Franta.

 9. BOUYGUES BATIMENT GRAND OUEST

  Franta

  Compania BOUYGUES BATIMENT GRAND OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Forari si taierea betonului armat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Demolare - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, Fundatii, Cofraje - lucrari, Demolare - antreprenori, Acoperisuri - lucrari, și Fundatii. Are sediul în Rouen Cedex 1, Franta.

 10. ALBIZZATI PERE ET FILS

  Franta

  Compania ALBIZZATI PERE ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cofraje - lucrari, Adaposturi antiatomice - constructie, Etanseizare si izolare - antreprenori, Demolare - antreprenori, Cofraje - lucrari, Adaposturi antiatomice - constructie, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Demolare - antreprenori. Are sediul în Danjoutin, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit