• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari publice

Rezultate pentru

Lucrari publice - Import export

 1. GEIS & CO STRASSEN- U. TIEFBAU GMBH&CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GEIS & CO STRASSEN- U. TIEFBAU GMBH&CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Wilnsdorf, Germania.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de forare de puţuri, Sondaj - instalatii, Servicii de forare de puţuri, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. SCHAKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHAKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Lucrari publice, Depozitare - materiale si sisteme, Bacuri pentru manipularea marfii, Construction equipment, road building, Constructii - finisaje, Mobile fences, și Lucrari publice. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. OCEAN TP

  Franta

  Compania OCEAN TP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile granite curb. Are sediul în Pont-Scorff, Franta.

 5. DEUTSCH-KOORDINATION SARL

  Maroc

  Compania DEUTSCH-KOORDINATION SARL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lifting gear. Are sediul în Casablanca, Maroc.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADENAMED SARL

  Maroc

  Compania ADENAMED SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, false ceiling assembly, sandwiches, și Lucrari publice. Are sediul în Tanger, Maroc.

 2. RESIMARK

  Franta

  Compania RESIMARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Vieux-Moulin, Franta.

 3. ATHOS ENERGIES

  Franta

  Compania ATHOS ENERGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ground-drilling for public works, excavations for public works, și helicopters. Are sediul în Saint Etienne Les Orgues, Franta.

 4. TTC ENGINEERING

  Turcia

  Compania TTC ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile concrete-mixing units. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. ROMDESIGN REFORMAS, SLU

  Spania

  Compania ROMDESIGN REFORMAS, SLU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile civil constructions, general renovation work, și ancillary work for building. Are sediul în L'hospitalet De L'infant, Spania.

 1. HOUSING DEVELOPMENT INVESTMENT

  Bolivia

  Compania HOUSING DEVELOPMENT INVESTMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Cochabamba, Bolivia.

 2. MARONE SARL

  Senegal

  Compania MARONE SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Dakar, Senegal.

 1. UVEN CORPORATE

  Senegal

  Compania UVEN CORPORATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Lucrari publice, Agrifood industry, Mine si cariere - utilaje si material, și Lucrari publice. Are sediul în Dakar, Senegal.

 2. TRALUX CONSTRUCTION

  Luxemburg

  Compania TRALUX CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, building construction, Civil engineering, Lucrari publice, și road and motorway viaduct construction. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 3. STE CUBILO

  Franta

  Compania STE CUBILO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice - antreprenori, Asanare - lucrari, Lucrari publice, Terasamente - lucrari, Lucrari publice - antreprenori, Asanare - lucrari, Lucrari publice, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Gagnac Sur Garonne, Franta.

 4. DENEIRE

  Belgia

  Compania DENEIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile demolitions, levelling, și hydraulic public works. Are sediul în Diksmuide, Belgia.

 5. GRECOGESTE - TRADING DE PRODUTOS E SERVIÇOS, SA

  Portugalia

  Compania GRECOGESTE - TRADING DE PRODUTOS E SERVIÇOS, SA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Lousada, Portugalia.

 6. JULES FARENZENA

  Luxemburg

  Compania JULES FARENZENA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road building, outdoor installations, building construction, și excavation. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 7. BERGER GMBH

  Germania

  Compania BERGER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Civil engineering, și industrial demolitions. Are sediul în Meßstetten, Germania.

 8. STRABAG AG

  Austria

  Compania STRABAG AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunele - lucrari, și Tunele - lucrari. Are sediul în Wien, Austria.

 1. RBS DEMOLICIÓN TÉCNICA

  Spania

  Compania RBS DEMOLICIÓN TÉCNICA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Paiporta, Spania.

 2. TRAMEX PRFV

  Spania

  Compania TRAMEX PRFV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Lalín, Spania.

 3. FERLIN - METALLIC CONSTRUCTIONS CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES

  Portugalia

  Compania FERLIN - METALLIC CONSTRUCTIONS CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, Lucrari publice, și residential building. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 4. IMPACT INTERIM

  Belgia

  Compania IMPACT INTERIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari publice, Temporary personnel - international recruitment, Lucrari publice, și appraisals. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 5. TECNOVIA - MADEIRA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A.

  Portugalia

  Compania TECNOVIA - MADEIRA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Lucrari publice, Drumuri - constructii, building engineering, și Lucrari publice. Are sediul în Funchal, Portugalia.

 6. MAIORANA COSTRUZIONI EDILI S.R.L.

  Italia

  Compania MAIORANA COSTRUZIONI EDILI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of buildings, civil building maintenance, road building, și restoration of old buildings and monuments. Are sediul în Roma, Italia.

 7. MICROZANJAS

  Spania

  Compania MICROZANJAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Mollet Del Vallès, Spania.

 8. MAR.SAL. RESTAURI S.R.L.

  Italia

  Compania MAR.SAL. RESTAURI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Napoli, Italia.

 9. DE CONINCK

  Belgia

  Compania DE CONINCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, working with natural stones, creation of parks, gardens and terraces, Gresie - placi si dale, și floor bricks. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 10. AUXENCO

  Maroc

  Compania AUXENCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. Are sediul în Bir Jdid, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari publice - Import export

Număr de rezultate

92.119 Intreprinderile

Tara