• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • industria aeronautica si aerospatiala - constructie

Rezultate pentru

Industria aeronautica si aerospatiala - constructie - Import export

 1. COSMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COSMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica fina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, milling, precision grinding, precision turning, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, hydraulics, number control rolling, lapping, și turning. Are sediul în Veruno, Italia.

 2. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romania

  Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

  Toate produsele pentru "industria aeronautica si aerospatiala - constructie"

 3. INSTITUTUL NATIONAL CERCETARE DEZVOLTARE TURBOMOTOARE COMOTI

  Romania

  Directii principale de cercetare si dezvoltare : - motoare cu turbina pentru aviatie - programe de cooperare internationala si parteneriat tehnico-stiintific - producerea in conditii de eficienta ridicata a energiei electrice si termice - dezvoltarea de echipamente pentru industria spatiala - exploatarea ecologica, rationala si eficienta a resurselor naturale

 4. AIR SUPPORT

  Franta

  Compania AIR SUPPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for aeronautical maintenance, design of aeronautical parts, și Interior fittings. Are sediul în Pujaudran, Franta.

 5. INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL

  Portugalia

  Compania INEGI - INSTITUTO DE CIÊNCIA E INOVAÇÃO EM ENGENHARIA MECÂNICA E ENGENHARIA INDUSTRIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Porto, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AERA TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania AERA TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. INESPASA

  Spania

  Compania INESPASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, și Aeronautica - aparatura si echipamente. Are sediul în La Rinconada-Sevilla, Spania.

 3. TRATERCOM

  Spania

  Compania TRATERCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Oteluri speciale, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Coating - steel and metals, Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Oteluri speciale, și Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Bollullos De La Mitacion-Sevilla, Spania.

 4. HELICÓPTEROS SANITARIOS

  Spania

  Compania HELICÓPTEROS SANITARIOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Corpse repatriation, emergency unit, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și ambulance aircraft. Are sediul în Puerto Banús-Marbella-Málaga, Spania.

 5. EASICS

  Belgia

  Compania EASICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software tehnic si stiintific, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Software tehnic si stiintific, Electronic measuring devices, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și medical systems. Are sediul în Leuven, Belgia.

 1. ROCKWELL COLLINS FRANCE

  Franta

  Compania ROCKWELL COLLINS FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie informatica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și aerospace part. Are sediul în Blagnac, Franta.

 2. EXAMECA SA

  Franta

  Compania EXAMECA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision mechanical workshop, Mechanized welding, special tools constructed, și Aeronautical industry. Are sediul în Serres Castet, Franta.

 1. C3 TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania C3 TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compound materials, aeronautical engineering, Aircraft manufacturing, și design of aeronautical parts. Are sediul în Périgny, Franta.

 2. CENAERO

  Belgia

  Compania CENAERO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Testarea produselor si a materialelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Gosselies, Belgia.

 3. BJ ASSOCIATES LTD

  Regatul Unit

  Compania BJ ASSOCIATES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Masini-unelte de taiat, metal milling, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Masini-unelte de taiat, și tools made of tungsten carbide. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 4. PEGARD PRODUCTICS

  Belgia

  Compania PEGARD PRODUCTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal work. Are sediul în Andenne, Belgia.

 5. LOMA AIR

  Belgia

  Compania LOMA AIR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Motoare pentru avioane, supplies for aeronautical applications, accessories for aircraft, și supplies for aeronautical maintenance. Are sediul în Heist Op Den Berg, Belgia.

 6. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenia

  Compania PIPISTREL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Motoare pentru avioane, Tinichigerie pentru aeronautica, și Motoare pentru avioane. Are sediul în Ajdovščina, Slovenia.

 7. ARTS SOLUTIONS

  Germania

  Compania ARTS SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Dresden, Germania.

 8. GROUPE ROSSI AERO

  Franta

  Compania GROUPE ROSSI AERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Villeneuve-Lès-Bouloc, Franta.

 1. CLI

  Franta

  Compania CLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile butchering workshop. Are sediul în Toulouse, Franta.

 2. PALLADIAM

  Franta

  Compania PALLADIAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Inginerie - birouri de studii industriale, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, și aeronautical engineering. Are sediul în Colomiers, Franta.

 3. SUD AERO

  Franta

  Compania SUD AERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Tinichigerie pentru aeronautica, design of aeronautical parts, Oteluri si metale - prelucrare, Surface treatment, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Merville, Franta.

 4. SUPRAERO

  Franta

  Compania SUPRAERO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile High-frequency braids, Special screw, și o-rings. Are sediul în Bondoufle, Franta.

 5. MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER

  Republica Ceha

  Compania MORAVIAN AEROSPACE CLUSTER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerospace, aviation industry equipment, aviation industry supplies, și airplane design. Are sediul în Kunovice, Republica Ceha.

 6. STE POTEZ AERONAUTIQUE

  Franta

  Compania STE POTEZ AERONAUTIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - aparatura si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Birouri de studii industriale, design of aeronautical parts, Industria aeronautica si aerospatiala - constructie, Birouri de studii industriale, și aeronautical engineering. Are sediul în Aire-Sur-L'adour, Franta.

 7. LIEBHERR - AEROSPACE TOULOUSE SAS

  Franta

  Compania LIEBHERR - AEROSPACE TOULOUSE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pressure plants. Are sediul în Toulouse, Franta.

 8. GROUPE LPF

  Franta

  Compania GROUPE LPF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. Are sediul în Blagnac, Franta.

 9. ADDEV MATERIALS AEROSPACE & DEFENSE

  Franta

  Compania ADDEV MATERIALS AEROSPACE & DEFENSE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special adhesives. Are sediul în Castanet Tolosan, Franta.

 10. SHUR-LOK INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania SHUR-LOK INTERNATIONAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical parts. Are sediul în Petit-rechain, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Industria aeronautica si aerospatiala - constructie - Import export

Număr de rezultate

978 Intreprinderile