• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje si material pentru constructia drumurilor

Rezultate pentru

Utilaje si material pentru constructia drumurilor - Import export

 1. MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MULAG FAHRZEUGWERK HEINZ WÖSSNER GMBH U. CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Oppenau, Germania.

 2. JADANECCO

  Croatia

  Verified by europages badge

  Compania JADANECCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule de transport in comun, Curatare industriala - masini, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Imprimare laser, Lemn - articole, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, și FEM calculation. Are sediul în Đurđevac, Croatia.

 3. ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS

  Turcia

  Compania ÜNSAM CONCRETE PAVER SOLUTIONS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Samsun, Turcia.

 4. HAMEVAC VACUUMTECHNIEK

  Olanda

  Compania HAMEVAC VACUUMTECHNIEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Haarlem, Olanda.

 5. B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH

  Germania

  Compania B&Z BAUMASCHINEN HANDELS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Kreuzau, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH

  Germania

  Compania BAW BAUMASCHINENVERTRIEB WARBURG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Warburg, Germania.

 2. WEISIG MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania WEISIG MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, containers, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, living space containers, și sprayers for the building trade. Are sediul în Alfeld, Germania.

 3. MEGA-MAT

  Belgia

  Compania MEGA-MAT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, protective boots, workwear, și protective kits. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 4. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgia

  Compania SNIJERS BOUWKRANEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Macarale pentru constructii, Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Macarale pentru constructii, și crane hire. Are sediul în Tessenderlo, Belgia.

 5. VAN HOOF W

  Belgia

  Compania VAN HOOF W, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gudroane si bitumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, asphalt cutting machines, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Drumuri - utilaje si material de intretinere, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în Hove, Belgia.

 1. HST

  Belgia

  Compania HST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Betoniere, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, excavators, motorbrushes, și Betoniere. Are sediul în Tessenderlo, Belgia.

 2. PORTAL DE MAQUINARIA

  Spania

  Compania PORTAL DE MAQUINARIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Granada, Spania.

 1. BONNE TRADING

  Belgia

  Compania BONNE TRADING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și industrial ladders. Are sediul în Destelbergen, Belgia.

 2. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  Belgia

  Compania BOBCAT CENTER ANTWERPEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, excavators, collapsible trolleys, și bobcat hire. Are sediul în Kontich, Belgia.

 3. ASPHALTCO

  Belgia

  Compania ASPHALTCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri si sosele - antreprenori, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, street building, Poduri si sosele - antreprenori, street building, și Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusia

  Compania TECHNOPARK IMPULSE LLC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cupe si gheare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Utilaje pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Hidraulice - echipamente si instalatii, Utilaje pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. SE DES ETS DUSCIO

  Franta

  Compania SE DES ETS DUSCIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, rental of machinery and equipment for public works, sales of new spare parts, și sales of used parts. Are sediul în Boe, Franta.

 6. DORELECTROMAH LTD

  Belarus

  Compania DORELECTROMAH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Pluguri pentru zapada, utility vehicles, Drage, excavators, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Smolevichi, Belarus.

 7. MEGABEL

  Belgia

  Compania MEGABEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, hydraulic hoses, miniexcavator hire, și dumpers. Are sediul în Arlon, Belgia.

 8. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Turcia

  Compania FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concasoare si corpuri de macinare, Betoniere, Concasoare si corpuri de macinare, Betoniere, Paving stone Machine, și mineral crushing systems. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. DE CEUSTER & CO

  Belgia

  Compania DE CEUSTER & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Macarale pentru constructii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Macarale pentru constructii, și used machines. Are sediul în Lommel, Belgia.

 2. INTERPARTS

  Belgia

  Compania INTERPARTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for building machines, hydraulic equipment, Hammers, hydraulic - demolition, și excavator repair. Are sediul în Evergem, Belgia.

 3. AVACO

  Belgia

  Compania AVACO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și tools. Are sediul în Melle, Belgia.

 4. SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA

  Portugalia

  Compania SOMEFE-SOCIEDADE DE METAIS E FUNDIÇAO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. Are sediul în Quinta Pupe,, Portugalia.

 5. HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM

  Belgia

  Compania HMB-HYUNDAI MACHINES BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavators, railroad loaders, și Crushers. Are sediul în Paal-Beringen, Belgia.

 6. KOLBERG GMBH

  Germania

  Compania KOLBERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road asphalting machines, street building, tar and bitumen spreaders on roads, și Machines, custom-built. Are sediul în Bispingen, Germania.

 7. MARCHANDISE

  Belgia

  Compania MARCHANDISE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Vehicule de teren, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Vehicule de teren. Are sediul în Clermont-Sous-Huy, Belgia.

 8. MAROPSA

  Spania

  Compania MAROPSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, street paving, road and motorway asphalting, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în Móstoles - Madrid, Spania.

 9. MISOM OP JSC

  Belarus

  Compania MISOM OP JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, spare parts for building machines, pavers, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, și mixers. Are sediul în Minsk, Belarus.

 10. ACQUISITIE BELIË

  Belgia

  Compania ACQUISITIE BELIË, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, construction vehicles, și Machines for the construction industry. Are sediul în Maasmechelen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Utilaje si material pentru constructia drumurilor - Import export

Număr de rezultate

5.769 Intreprinderile