MIRFO MACHINE TOOLS

MIRFO MACHINE TOOLS

Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Manipulator sudura / Dispozitiv antrenare tabla sunt doua dintre numeroasele echipamente, utilaje si masini-unealta produse in MIRFO in cei peste 40 de ani de existenta.

Romania

Detalii structurale Panouri Sunt realizate in structura mecano-sudata din tevi, profile, tabla plana sau tabla ambutisata. Sunt protejate impotriva coroziunii prin acoperire cu grunduri si vopsele poliuretanice. Peretii laterali si peretii despartitori sunt realizati din panouri sandwich termoizolante, cu grosimi intre 40 si 80 mm, cu grosimi de tabla intre 0,35 – 0,50 mm la exterior si 0,35 – 0,4 mm la interior. Peretii sunt prevopsiti PE 15-25, in nuante Ral 7016, 9002 sau 9006. Acoperisul se realizeaza din tabla plana sudata etans, acoperita cu grund si vopsea poliuretanica, peste care se aplica un strat protector suplimentar, de membrana bituminata hidroizolanta. Pardoseala se sprijina pe tevi rectangulare sudate intre lonjeroanele inferioare, si se realizeaza din panouri sandwich sau placi tego, peste care se monteaza polistiren extrudat, folie termoizolanta si parchet cu plinta de rasinoase sau linoleum. ....

Romania

Atelierul de confectii metalice sudate, isi desfasoara activitatea intr-o hala de 6000mp, dotata cu patru poduri rulante, capacitate maxima 50 tone. In scopul optimizarii timpilor de productie si traseelor tehnologice, in cadrul sectiilor de productie utilizam echipamente de transport uzinal, alaturi de o platforma mobila intre sectii cu sarcina maxima 80 tone. Debitarea, pe masini cu comanda numerica , se realizeaza pana la maxim: 250x3000x6000 mm Oxigaz 16x3000x6000 mm Plasma Debitarea mecanica, este posibila, pana la maximum 13×3000 si Ø320mm. Indoirea se executa pe prese de indoit tabla, pentru piese de maxim L 4000 mm x 250 t.f. MIRFO s-a specializat pe o gama diversificata de procese de sudare, de tipul MIG-MAG/ WIG si TIG, avand sudori autorizati pentru toate procedeele de sudare realizate in firma. Calitatea sudurilor realizate in cadrul sectiei, este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US.

Romania

Frezarea reprezinta operatia cea mai frecventa. In cadrul sectiei, frezarea este realizata pe: Bohrwerk-uri CNC, cu diametrul pinolei pana la 200mm, pentru piese de prelucrat, de maxim 3.000 x 4.000 x10.000mm Freze portal cu distanta intre montanti de 2200mm Centre de prelucrare CNC –>> max 700 x 1500 x 900mm – gabarit piesa Freze clasice universale Operatiile de strunjire, sunt la fel de importante in procesul de realizare a produselor prelucrate mecanic. Strunjirea, in cadrul sectiei, se efectueaza pe: Strunguri paralele CNC si clasice: – frontal – Ømax 1000mm x 11.000mm – longitudinal – Ømax 680mm x L 14.000mm, 15 tone Strunguri carusel– Ømax 2200mm Rectificarea are un rol important in obtinerea unor suprafete cu o precizie dimensionala ridicata, esentiala pentru piesele componente ale produselor realizate in MIRFO. Plana: max 800x 4000 mm Rotund interior: max Ø800x 1000mm Rotund exterior: max Ø 600 x 4000mm ......

Ultimele actualitati ale intreprinderii

Avatar

NOU PRODUS MARCA MIRFO – CONTAINERE MODULARE DIN PANOURI TER

Lansare de produs ・ Feb 12, 2021 cititi mai mult Open In New icon

Incepand cu vara anului 2020, MIRFO a lansat pe piata UN NOU PRODUS –CONTAINTER METALIC DIN PANOURI TERMOIZOLANTE. Acestea sunt realizate din panouri sandwich termoizolante, cu lungimi de pana la 12m, latimi pana la 4m si inaltimi pana la 3m. Containerele fabricate de MIRFO Targu-Jiu, pot fi exploatate individual, alaturat sau chiar suprapus. Containerele raspund nevoilor utilizatorilor privati sau particulari, putand fi intrebuintate pentru birouri, vestiare, spatii de expunere/ depozitare, sau ca si spatii tehnice/ sanitare sau de locuit. Elementele dimensionale sunt personalizabile Suplimentar, pot fi dotate cu aer conditionat sau instalatii sanitare. Pretul de pornire este 2.000 Euro/Buc. Tehnologiile moderne de fabricatie din MIRFO Targu-Jiu, alaturi de profesionalismul personalului, sunt garantia calitatii, a pretului just si a termenelor de livrare fezabile.

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  101 – 200
 • Comercianti
  11 – 50
 • %CA la export
  40%

Organizare

 • Anul crearii
  1976
 • Natura intreprinderii
  Sediu social – Amandoua
 • Activitate principala
  Fabricant/ producator
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.
Site-ul Web