• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • arderea deseurilor - instalatii

Rezultate pentru

Arderea deseurilor - instalatii - Import export

 1. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  Comercializam echipamente pentru ferme zootehnice, cresterea biosecuritatii. Asiguram intreaga gama de servicii vanzare si post-vanzare pentru incineratoarele destinate eliminarii deseurilor de origine animala, marca IncinerPro, roboti de spalare adaposturi, echipamente dezinfectie. Gama de incineratoare cuprinde: incineratoare stationare (IncinerPro i), incineratoare mobile omologate RAR, pe remorci de 3, 5-12 tone sau semiremorci 22 tone (IncinerPro a si u), incineratoare de mare capacitate (pentru epizootii /situatii in care este necesara incinerarea unor cantitati mari de deseu in timp scurt). Incineratorul IncinerPro este utilizat pentru a incinera deseuri de origine animala precum carcase, mortalitati din fermele de crestere a animalelor (porci, vaci, oi, capre, pasari, cai), deseuri de origine animala ce rezulta din activitatea abatoarelor, fabricilor de preparate din carne, deseuri de origine animala rezultate in urma activitatii de colectare a deseurilor, de la activitatile desfasurate de universitati veterinare/directii sanitar veterinare, /clinici veterinare, mortalitati rezultate ca urmare a epizootiilor (gripa aviara, persta porcina africana). Toate incineratoarele IncinerPro sunt echipate cu 2 incinte de ardere (primara pentru arderea deseurilor si secundara pentru arderea gazelor), sisteme avansate de control si monitorizare a parametrilor si ciclurilor de ardere, alarme. Asiguram Service, Piese de Schimb, Training, Instalare si Punere in functiune.

 2. INCINER8 LIMITED

  Regatul Unit

  Compania INCINER8 LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Gestionarea deseurilor industriale, și waste incinerator design. Are sediul în Southport, Regatul Unit.

 3. EUROPEM

  Belgia

  Compania EUROPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile incinerators and combustion plants with energy recovery, și incinerators. Are sediul în Lier, Belgia.

 4. INCIPROM LLC

  Rusia

  Compania INCIPROM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri rezultate din ingrijiri medicale, Arderea deseurilor - instalatii, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, și Gestionarea deseurilor industriale. Are sediul în Krasnodar, Rusia.

 5. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile incinerators. Are sediul în Cannock, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Austria

  Compania ENVIRON ENGINEERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas oil burner maintenance. Are sediul în Engelmannsbrunn, Austria.

 2. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italia

  Compania ECOLOGIA INFORMATICA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste incineration for energy, ecological ovens, purification, ecology and waste disposal plants and equipment, și waste management. Are sediul în Treviglio, Italia.

 3. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Franta

  Compania SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. CREANERGY

  Belgia

  Compania CREANERGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, Biogas cogeneration plant, cogeneration plant, biogas energy consultants, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Winksele, Belgia.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italia

  Compania KAPA ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Mercallo, Italia.

 1. ECOTHERM SRL

  Italia

  Compania ECOTHERM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fume scrubbers. Are sediul în Scandicci, Italia.

 2. SANTES INCINERATOR

  Turcia

  Compania SANTES INCINERATOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste incineration for energy, și waste incineration plants and equipment. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italia

  Compania FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Francolise, Italia.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgia

  Compania VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Mouscron-dottignies, Belgia.

 3. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Turcia

  Compania OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sludge composting plants, și vertical packing machines. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. DUMAG GES.M.B.H.

  Austria

  Compania DUMAG GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Gumpoldskirchen, Austria.

 5. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovacia

  Compania STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Arderea deseurilor - instalatii, și Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente. Are sediul în Bratislava - Ruzinov, Slovacia.

 6. EXTINTORES GIRALDA

  Spania

  Compania EXTINTORES GIRALDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office fire extinguishers. Are sediul în Sevilla, Spania.

 7. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Regatul Unit

  Compania THE WASTEPACK GROUP LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Harlow, Regatul Unit.

 8. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ucraina

  Compania KOTLOENERGO M.Y.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste incineration plants and equipment, și steam boilers. Are sediul în Tatiev, Ucraina.

 1. ARN B.V.

  Olanda

  Compania ARN B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Weurt, Olanda.

 2. BUITEX RECYCLAGE

  Franta

  Compania BUITEX RECYCLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Cours La Ville, Franta.

 3. FOR.TEC. SRL

  Italia

  Compania FOR.TEC. SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Arderea deseurilor - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incineratoare, și Incineratoare. Are sediul în Francolise (Ce), Italia.

 4. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Overath, Germania.

 5. SLUDGEBUSTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania SLUDGEBUSTERS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 6. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norvegia

  Compania NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arderea deseurilor - instalatii, și Arderea deseurilor - instalatii. Are sediul în Vagseidet, Norvegia.

 7. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 9. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Regatul Unit

 10. ERDWICH ZERKLEINERUNGS-SYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Crushers, shredders and individual recycling systems – that is the world of ERDWICH. We are a highly specialized engineering and production firm in the field of recycling and shredder technology. Our core areas of competence are crushing machines, complete systems and comprehensive services. Whether for industry or energy supply companies – if you need crushing and recycling services, ERDWICH is your contact partner. Our single-, dual- and triple-shaft shredders and complete solutions ensure efficient material disintegration – as individual crushing machines or integrated in complete shredders and recycling systems. In the field of LCD monitor recycling, ERDWICH is also setting new standards and provides support by means of two different processes for health-friendly processing of LCD monitors up to 55". ERDWICH shredders impress with their reliability and durability.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit