FLEXTIM INDUSTRY SRL

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

FLEXTIM INDUSTRY SRL
Web icon
10 Produse

Romania

Incineratorul IncinerPro i2000 este unul dintre modelele de mari dimensiuni din gama standard de incineratoare cu incinta principala de ardere stationara. Este un incinerator recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mare, precum carcasele de vaci sau cai, dar si pentru cantitati mari de deseu provenind de la abatoare sau fabrici de preparate din carne, carmangerii. Echipat cu 6 arzatoare, 2 incinte de ardere, 3 usi pentru eliminarea cenusii, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemnte de siguranta, IncinerPro i2000 este un incinerator creat pentru lucrul in conditii grele. Echipamentul de incinerare a deseurilor de origine animala IncinerPro i2000 functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001.

Solicitați o ofertă

Romania

Incineratoarele mobile IncinerPro u, sunt montate pe semiremorci, fiind omologate RAR ca si "incinerator mobil". Recomandat pentru incinerare deseuri de origine animala in situatii de urgenta (pesta porcina, gripa aviara), pentru porci, pasari, oi, vaci, cai, deseu de abator sau de la fabrici de preparate din carne, daca incineratoarele conventionale nu fac fata. Echipat cu 2 incinte de ardere, usa electrica pentru incarcare cu deseu, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemente de siguranta, generator de curent, rezervor de combustibil, turn de lumini, posibilitate de echipare cu sistem electric pentru incarcarea deseului, multiple optionale. Incineratorul mobil de mare capacitate IncinerPro u functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001. Asiguram garantie, service, training.

Solicitați o ofertă

Romania

Incineratorul mobil IncinerPro a2000, este montat pe remorca, fiind omologat RAR ca si "incinerator mobil". Este recomandat pentru incinerarea deseurilor de origine animala de la fermele de crestere a animalelor (porci, pasari, oi, vaci, cai, dar si pentru deseu provenind de la abatoare sau fabrici de preparate din carne, carmangerii. Echipat cu 2 incinte de ardere, usa pentru eliminarea cenusii, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemente de siguranta, IncinerPro a2000 este un incinerator modern, fiabil. Mobilitatea si autonomia sunt asigurate de genratorul de curent, rezorvorul de combustibil. Echipamentul de incinerare a deseurilor de origine animala IncinerPro a2000 functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001. Asiguram consultanta, garantie, instruire, piese schimb.

Solicitați o ofertă

Romania

Destinat cu precadere incinerarii deseurilor cu volum redus (pui, gaini, pasari si alte animale de talie semilara), modelul IncinerPro i150 asigura eliminarea rapida a deseurilor de origine animala. Incineratorul este echipat standard cu 2 incinte de combustie (primara si secundara), asigurand astfel emisii curate, in deplina concordanta cu Regulamentele Europene si legislatia nationala. Sistemele avansate pentru controlul ciclurilor de ardere si parametrilor de combustie permit automatizarea procesului de incinerare. Desi este unul dintre cele mai mici modele de incineratoare IncinerPro, modelul i150 beneficiaza de avantaje precum: usa separata pentru eliminarea cenusii, 2 arzatoare automatizate, sisteme de alarma vizuala si sonora etc. Deseurile sunt transformate in cenusa, existand si posibilitatea incarcarii cu deseu chiar in timpul unui ciclu de ardere. IncinerPro i150 functioneaza cu gaz natural, GPL sau motorina si are un volum de cc. 0,27 mc

Solicitați o ofertă

Romania

IncinerPro i200 este un incinerator de capacitate mica, cu 2 incinte de combustie: camera de ardere principala stationara si camera de ardere post-combustie (destinata retentiei gazelor la temperatura de minim 850 grade Celsius timp de 2 secunde pentru a respecta legislatia europeana privind emisiile curate). Este echipat standard cu 2 arzatoare performante, automatizate (cu functie de recunoastere a flacarii), o usa pentru incarcare a deseului cu sistem de siguranta, o usa speciala pentru eliminarea cenusii rezultate in timpul incinerarii, panou cu display cu touch screen pentru controlul parametrilor si ciclurilor de ardere, sistem de alarma sonora si vizuala (turn de lumini), cos de evacuare, izolatie refractara pentru temperaturi inalte. Recomandam IncinerPro i200 pentru eliminarea deseurilor de origine animala provenind din fermele mici de crestere a pasarilor, ovinelor precum si din activitati diverse, unde este generata o cantitate mai mica de deseu (abator, carmangerie, etc)

Solicitați o ofertă

Romania

IncinerPro i400 este un model de incinerator destinat deseurilor de origine animala, echipat cu incinta primara de ardere stationara. Este un model recomandat deseurilor de volum mic si mediu care provin din fermele de crestere a animalelor (pasari, oi, porci, animale de companie), abatoare si carmangerii, activitati veterinare si de colectare a deseurilor de origine animala. IncinerPro i400 functioneaza cu gaz natural, GPL sau motorina. Usa de incarcare cu deseu este actionata prin intermediul unui scripete. Incineratorul este echipat si cu o usa separata pentru a elimina cenusa care rezulta in urma incinerarii deseului. Incineratorul IncinerPro i400 este echipat standard cu 2 camere de ardere, 2 arzatoare complet automatizate, 1 usa pentru cenusa, panou de control cu tehnologie touch-screen, sisteme de alarma (vizuala si sonora), izolatie refractara pentru temperaturi inalte, sisteme de siguranta, cos de evacuare a gazelor arse.

Solicitați o ofertă

Romania

IncinerPro i500 este unul dintre cele mai cunoscute modele din gama IncinerPro de incineratoare cu camere de ardere principala stationara. Este un model versatil, disponibil in 2 variante: cu mod de incarcare frontal (prin fata) sau vertical (pe sus). In modul de incarcare vertical este un incinerator excelent pentru o gama mare de deseuri provenind din multe aplicatii precum: cresterea animalelor (pasare, oaie, porc), abatorizare, prelucrare a carnii, colectare a deseurilor, activitati veterinare etc. Este echipat standard cu 2 incinte de combustie (primara-pentru arderea deseurilor si secundara-pentru mentinerea emisiilor la minim 850 grade Celsius pentru 2 secunde (inainte de a le evacua, curate, in atmosfera), o usa separata pentru eliminarea cenusii care rezulta in urma arderii, panou pentru controlul parametrilor si ciclurilor de ardere, cos pentru evacuarea gazelor de ardere, sisteme de alarma, sisteme de siguranta pentru operator. Functioneaza cu gaz natural, GPL sau motorina.

Solicitați o ofertă

Romania

IncinerPro i850 este un incinerator cu un design particular: in interiorul incintei principale de ardere este echipat cu un gratar special din beton care permite arderea deseurilor inclusiv de dedesubt. Acest lucru este posibil si datorita faptului ca este echipat cu 2 arzatoare, diametral opuse, complet automatizate, in incinta principala de combustie. In camera secundara functioneaza de asemenea un arzator separat, complet automatizat. Cele 2 termocuple controleaza permanent temperaturile in incintele de ardere, mentinand temperaturile setate. In camera secundara de ardere gazele sunt retinute pentru minim 2 secunde la minim 850 grade Celsius inainte de a fi evacuate in atmosfera - o cerinta impusa de regulamentele europene pentru a avea emisii curate. Procesul de incinerare este controlat prin intermediul unui display cu tehnologie touch-screen, HMI, capabil sa ofere informatii complexe si sa permita setari avansate ale paramentrilor de ardere si ciclurilor de combustie.

Solicitați o ofertă

Romania

Incineratorul pentru deseurile de origine animala model IncinerPro i1000 este destinat eliminarii deseurilor de volum mediu si mare. Modul de incarcare vertical permite utilizarea unui mijloc mecanizat de incarcare a deseului, usa fiind de dimensiune mare, pemitand introducerea unor carcase mari. Procesul de incinerare a deseului este controlat usor prin intermediul unui panou de control dotat cu display touch screen, prin care sunt setati si monitorizati parametrii de combustie si cliclurile de ardere. Prin intermediul panoul de control sunt setate si monitorizate temperaturile de incinerare din cele 2 incinte de combustie. Incineratorul IncinerPro i1000 functioneaza cu 3 arzatoare complet automatizate (unul in camera secundara si doua arzatoare in incinta primara de ardere), ce pot fi alimentate cu gaz natural, motorina sau GPL. Incineratorul IncinerPro i1000 este un echipament fiabil si durabil, in constructia lui utilizandu-se beton refractar de cea mai buna calitate.

Solicitați o ofertă

Romania

IncinerPro i1750 este un incinerator echipat cu pana la 5 arzatoare complet automatizate, cu functie de recunoastere a flacarii, care functioneaza cu o gama mare de combustibili (gaz natural, motorina, GPL). Aceste arzatoare permit atingerea unor rate mari de ardere, dar folosesc proprietatile calorifice ale deseului astfel incat consuma putin combustibil. Arzatorul din incinta secundara de ardere are rolul de a pastra o temperatura constanta de minim 850 grade Celsius, pentru minim 2 secunde, in deplina conformitate cu cerintele regulamentelor europene. Acest arzator arder gazele ce rezulta din prima incinta de ardere, unde este incinerat deseul. Datorita dimensiunilor mari ale incintei principale de ardere (unde este incarcat deseul), IncinerPro i1750 poate fi utilizat cu succes pentru incinerarea deseurilor de volum mare (inclusiv scroafe, vaci, cai). Este un model ideal pentru majoritatea aplicatiilor generatoare de deseuri de origine animala: ferme, abatoare, carmangerii.

Solicitați o ofertă

Domain icon Fabricant/ producator

FLEXTIM INDUSTRY SRL

4th Nicolae Balcescu Sq., Timisoara

300229 Timisoara - Romania

Nr. de TVA
Contact
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit