FLEXTIM INDUSTRY SRL

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

FLEXTIM INDUSTRY SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Incineratorul IncinerPro i2000 este unul dintre modelele de mari dimensiuni din gama standard de incineratoare cu incinta principala de ardere stationara. Este un incinerator recomandat pentru incinerarea deseurilor de volum mare, precum carcasele de vaci sau cai, dar si pentru cantitati mari de deseu provenind de la abatoare sau fabrici de preparate din carne, carmangerii. Echipat cu 6 arzatoare, 2 incinte de ardere, 3 usi pentru eliminarea cenusii, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemnte de siguranta, IncinerPro i2000 este un incinerator creat pentru lucrul in conditii grele. Echipamentul de incinerare a deseurilor de origine animala IncinerPro i2000 functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001.

Solicitați o ofertă

Romania

Incineratoarele mobile IncinerPro u, sunt montate pe semiremorci, fiind omologate RAR ca si "incinerator mobil". Recomandat pentru incinerare deseuri de origine animala in situatii de urgenta (pesta porcina, gripa aviara), pentru porci, pasari, oi, vaci, cai, deseu de abator sau de la fabrici de preparate din carne, daca incineratoarele conventionale nu fac fata. Echipat cu 2 incinte de ardere, usa electrica pentru incarcare cu deseu, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemente de siguranta, generator de curent, rezervor de combustibil, turn de lumini, posibilitate de echipare cu sistem electric pentru incarcarea deseului, multiple optionale. Incineratorul mobil de mare capacitate IncinerPro u functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001. Asiguram garantie, service, training.

Solicitați o ofertă

Romania

Incineratorul mobil IncinerPro a2000, este montat pe remorca, fiind omologat RAR ca si "incinerator mobil". Este recomandat pentru incinerarea deseurilor de origine animala de la fermele de crestere a animalelor (porci, pasari, oi, vaci, cai, dar si pentru deseu provenind de la abatoare sau fabrici de preparate din carne, carmangerii. Echipat cu 2 incinte de ardere, usa pentru eliminarea cenusii, sisteme avansate de control al parametrilor si ciclurilor de ardere, automatizari, alarme, elemente de siguranta, IncinerPro a2000 este un incinerator modern, fiabil. Mobilitatea si autonomia sunt asigurate de genratorul de curent, rezorvorul de combustibil. Echipamentul de incinerare a deseurilor de origine animala IncinerPro a2000 functioneaza in deplina conformitate cu legislatia europeana in vigoare (ex. : Regulamentele CE 1069/2009 , UE 142/2011) si este produs in Romania, in conformitate cu standardele ISO 9001, ISO 14001. Asiguram consultanta, garantie, instruire, piese schimb.

Solicitați o ofertă

Romania

Destinat cu precadere incinerarii deseurilor cu volum redus (pui, gaini, pasari si alte animale de talie semilara), modelul IncinerPro i150 asigura eliminarea rapida a deseurilor de origine animala. Incineratorul este echipat standard cu 2 incinte de combustie (primara si secundara), asigurand astfel emisii curate, in deplina concordanta cu Regulamentele Europene si legislatia nationala. Sistemele avansate pentru controlul ciclurilor de ardere si parametrilor de combustie permit automatizarea procesului de incinerare. Desi este unul dintre cele mai mici modele de incineratoare IncinerPro, modelul i150 beneficiaza de avantaje precum: usa separata pentru eliminarea cenusii, 2 arzatoare automatizate, sisteme de alarma vizuala si sonora etc. Deseurile sunt transformate in cenusa, existand si posibilitatea incarcarii cu deseu chiar in timpul unui ciclu de ardere. IncinerPro i150 functioneaza cu gaz natural, GPL sau motorina si are un volum de cc. 0,27 mc

Solicitați o ofertă

Comercializam echipamente pentru ferme zootehnice, cresterea biosecuritatii. Asiguram intreaga gama de servicii vanzare si post-vanzare pentru incineratoarele destinate eliminarii deseurilor de origine animala, marca IncinerPro, roboti de spalare adaposturi, echipamente dezinfectie. Gama de incineratoare cuprinde: incineratoare stationare (IncinerPro i), incineratoare mobile omologate RAR, pe remorci de 3, 5-12 tone sau semiremorci 22 tone (IncinerPro a si u), incineratoare de mare capacitate (pentru epizootii /situatii in care este necesara incinerarea unor cantitati mari de deseu in timp scurt). Incineratorul IncinerPro este utilizat pentru a incinera deseuri de origine animala precum carcase, mortalitati din fermele de crestere a animalelor (porci, vaci, oi, capre, pasari, cai), deseuri de origine animala ce rezulta din activitatea abatoarelor, fabricilor de preparate din carne, deseuri de origine animala rezultate in urma activitatii de colectare a deseurilor, de la activitatile desfasurate de universitati veterinare/directii sanitar veterinare, /clinici veterinare, mortalitati rezultate ca urmare a epizootiilor (gripa aviara, persta porcina africana). Toate incineratoarele IncinerPro sunt echipate cu 2 incinte de ardere (primara pentru arderea deseurilor si secundara pentru arderea gazelor), sisteme avansate de control si monitorizare a parametrilor si ciclurilor de ardere, alarme. Asiguram Service, Piese de Schimb, Training, Instalare si Punere in functiune.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

FLEXTIM INDUSTRY SRL

4th Nicolae Balcescu Sq., Timisoara

300229 Timisoara - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    11 – 50

Organizare

  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon European
  • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Activități ale FLEXTIM INDUSTRY SRL

  • Cresterea animalelor - utilaje si materiale
  • Echipamente pentru zootehnie
  • Arderea deseurilor - instalatii
  • incineratoare
  • incinerator
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit