FLEXTIM INDUSTRY SRL

Romania

Factory icon Fabricant/ producator

FLEXTIM INDUSTRY SRL

Comercializam echipamente pentru ferme zootehnice, cresterea biosecuritatii. Asiguram intreaga gama de servicii vanzare si post-vanzare pentru incineratoarele destinate eliminarii deseurilor de origine animala, marca IncinerPro, roboti de spalare adaposturi, echipamente dezinfectie. Gama de incineratoare cuprinde: incineratoare stationare (IncinerPro i), incineratoare mobile omologate RAR, pe remorci de 3, 5-12 tone sau semiremorci 22 tone (IncinerPro a si u), incineratoare de mare capacitate (pentru epizootii /situatii in care este necesara incinerarea unor cantitati mari de deseu in timp scurt). Incineratorul IncinerPro este utilizat pentru a incinera deseuri de origine animala precum carcase, mortalitati din fermele de crestere a animalelor (porci, vaci, oi, capre, pasari, cai), deseuri de origine animala ce rezulta din activitatea abatoarelor, fabricilor de preparate din carne, deseuri de origine animala rezultate in urma activitatii de colectare a deseurilor, de la activitatile desfasurate de universitati veterinare/directii sanitar veterinare, /clinici veterinare, mortalitati rezultate ca urmare a epizootiilor (gripa aviara, persta porcina africana). Toate incineratoarele IncinerPro sunt echipate cu 2 incinte de ardere (primara pentru arderea deseurilor si secundara pentru arderea gazelor), sisteme avansate de control si monitorizare a parametrilor si ciclurilor de ardere, alarme. Asiguram Service, Piese de Schimb, Training, Instalare si Punere in functiune.

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

IncinerPro i500 este unul dintre cele mai cunoscute modele din gama IncinerPro de incineratoare cu camere de ardere principala stationara. Este un model versatil, disponibil in 2 variante: cu mod de incarcare frontal (prin fata) sau vertical (pe sus). In modul de incarcare vertical este un incinerator excelent pentru o gama mare de deseuri provenind din multe aplicatii precum: cresterea animalelor (pasare, oaie, porc), abatorizare, prelucrare a carnii, colectare a deseurilor, activitati veterinare etc. Este echipat standard cu 2 incinte de combustie (primara-pentru arderea deseurilor si secundara-pentru mentinerea emisiilor la minim 850 grade Celsius pentru 2 secunde (inainte de a le evacua, curate, in atmosfera), o usa separata pentru eliminarea cenusii care rezulta in urma arderii, panou pentru controlul parametrilor si ciclurilor de ardere, cos pentru evacuarea gazelor de ardere, sisteme de alarma, sisteme de siguranta pentru operator. Functioneaza cu gaz natural, GPL sau motorina.

Romania

IncinerPro i850 este un incinerator cu un design particular: in interiorul incintei principale de ardere este echipat cu un gratar special din beton care permite arderea deseurilor inclusiv de dedesubt. Acest lucru este posibil si datorita faptului ca este echipat cu 2 arzatoare, diametral opuse, complet automatizate, in incinta principala de combustie. In camera secundara functioneaza de asemenea un arzator separat, complet automatizat. Cele 2 termocuple controleaza permanent temperaturile in incintele de ardere, mentinand temperaturile setate. In camera secundara de ardere gazele sunt retinute pentru minim 2 secunde la minim 850 grade Celsius inainte de a fi evacuate in atmosfera - o cerinta impusa de regulamentele europene pentru a avea emisii curate. Procesul de incinerare este controlat prin intermediul unui display cu tehnologie touch-screen, HMI, capabil sa ofere informatii complexe si sa permita setari avansate ale paramentrilor de ardere si ciclurilor de combustie.

Romania

Incineratorul pentru deseurile de origine animala model IncinerPro i1000 este destinat eliminarii deseurilor de volum mediu si mare. Modul de incarcare vertical permite utilizarea unui mijloc mecanizat de incarcare a deseului, usa fiind de dimensiune mare, pemitand introducerea unor carcase mari. Procesul de incinerare a deseului este controlat usor prin intermediul unui panou de control dotat cu display touch screen, prin care sunt setati si monitorizati parametrii de combustie si cliclurile de ardere. Prin intermediul panoul de control sunt setate si monitorizate temperaturile de incinerare din cele 2 incinte de combustie. Incineratorul IncinerPro i1000 functioneaza cu 3 arzatoare complet automatizate (unul in camera secundara si doua arzatoare in incinta primara de ardere), ce pot fi alimentate cu gaz natural, motorina sau GPL. Incineratorul IncinerPro i1000 este un echipament fiabil si durabil, in constructia lui utilizandu-se beton refractar de cea mai buna calitate.

Romania

IncinerPro i1750 este un incinerator echipat cu pana la 5 arzatoare complet automatizate, cu functie de recunoastere a flacarii, care functioneaza cu o gama mare de combustibili (gaz natural, motorina, GPL). Aceste arzatoare permit atingerea unor rate mari de ardere, dar folosesc proprietatile calorifice ale deseului astfel incat consuma putin combustibil. Arzatorul din incinta secundara de ardere are rolul de a pastra o temperatura constanta de minim 850 grade Celsius, pentru minim 2 secunde, in deplina conformitate cu cerintele regulamentelor europene. Acest arzator arder gazele ce rezulta din prima incinta de ardere, unde este incinerat deseul. Datorita dimensiunilor mari ale incintei principale de ardere (unde este incarcat deseul), IncinerPro i1750 poate fi utilizat cu succes pentru incinerarea deseurilor de volum mare (inclusiv scroafe, vaci, cai). Este un model ideal pentru majoritatea aplicatiilor generatoare de deseuri de origine animala: ferme, abatoare, carmangerii.

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  11 – 50

Organizare

 • Activitate principala
  Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon Regional
 • Check Circle Outline icon National
 • Check Circle Outline icon European
 • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Cresterea animalelor - utilaje si materiale
 • Echipamente pentru zootehnie
 • Arderea deseurilor - instalatii
 • incineratoare
 • incinerator
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.