• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi funerare

Rezultate pentru

Transporturi funerare - Import export

 1. PILATO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PILATO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Transporturi funerare, Caroserii - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Transporturi funerare. Are sediul în Nervesa Della Battaglia, Italia.

 2. FUNERARIA LA PALMA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FUNERARIA LA PALMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile UNDERTAKERS, funeral services, provincial funeral transfers, cremation and burial services, tenerife funeral directors, și funeraria la palma. Are sediul în Santa Cruz De La Palma-Tenerife, Spania.

 3. SERVICII FUNERARE APUSUL SRL

  Romania

  Servicii Funerare Apusul din Oradea va ofera servicii funerare complete de calitate la un pret accesibil. Servicii Funerare Apusul va ofera urmatoarele produse si servicii: - Medic constatator gratuit NON STOP in Oradea si in judetul Bihor - Sicrie ieftine - Sicrie de lux - Frigider mortuar si capac frigorific - Incinerare la cerere - La cerere asiguram echipa pentru saparea gropii in afara orasului Oradea - Transport mortuar intern - Transport mortuar international - repatriere - Imbracaminte si incaltaminte decedati: costum dama, costum barbati, pantofi, palarie - Cruce de lemn sau de fier - Alte accesorii pentru inmormantare. Pentru mai multe informatii va oferim urmatoarele modalitati: Ne puteti vizita la magazinul situat la adresa: Oradea, strada Louis Pasteur, nr.51, judetul Bihor Sau ne puteti contacta telefonic la urmatorul numar de telefon: 0757 748 406 Site: Servicii Funerare Apusul Oradea

 4. TOTAL CAR

  Romania

  Transport marfa, transporturi urgente oferite in UE Uk si Turcia. Efectuam transporturi pe tot teritoriul Europei, la cele mai bune preturi, rapid si sigur. Societate noastra, va pune la dispozitie servicii de transport intern si international, la preturi avantajoase, cu plata in lei sau euro, totul conform normelor in vigoare. Transporturile se efectueaza cu CMR conform normelor internationale in vigoare. Servicii - repatriere decedati Transporturi funerare internationale, ofera servicii funerare, nationale si internationale, inclusiv transport funerare international, si repatriere decedati pe tot teritoriul Europei (inclusiv in/din Marea Bitranie), din orice tara in orice tara, cat si transport funerar intern, toate, la cele mai avantajoase preturi si cele mai calitative servicii. Repatrierea decedatului se poate face numai in conformitate cu regulile internationale aplicabile si in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii respective.

 5. CENIZAS EN EL MAR BY VALKYRIAS

  Spania

  Compania CENIZAS EN EL MAR BY VALKYRIAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organising of funeral services, undertakers, international funerals, și Funeral ceremonies. Are sediul în El Puerto De Santa Maria, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FUNERARIA ROBLES NAVARRO

  Spania

  Compania FUNERARIA ROBLES NAVARRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international funeral transport. Are sediul în Málaga, Spania.

 2. FUNERARIA CARRILLO

  Spania

  Compania FUNERARIA CARRILLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile funeral transfers, și hearses. Are sediul în Puerto De La Cruz-Tenerife, Spania.

 3. F.LLI TATARANNI SERVIZI FUNEBRI SRL

  Italia

  Compania F.LLI TATARANNI SERVIZI FUNEBRI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante si transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi funerare, funeral transfers, funeral services, Transporturi funerare, și funeral decorations. Are sediul în Matera, Italia.

 4. LAPOLLA DOMENICO SERVIZI E TRASPORTI FUNEBRI

  Italia

  Compania LAPOLLA DOMENICO SERVIZI E TRASPORTI FUNEBRI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complete funeral services, funeral transfers, funeral services, și undertakers. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 5. REPATRISPAIN

  Spania

  Compania REPATRISPAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Huercal-Overa (almería), Spania.

 1. POMPE FUNEBRI ALFA DI TORRESI SERGIO

  Italia

  Compania POMPE FUNEBRI ALFA DI TORRESI SERGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile funeral articles, funerals organised, open 24 hours, și posting of death announcements, thanks and social announcements. Are sediul în Fermo, Italia.

 2. HICKTON FAMILY FUNERAL DIRECTORS - CRADLEY HEATH

  Regatul Unit

  Compania HICKTON FAMILY FUNERAL DIRECTORS - CRADLEY HEATH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Cradley Heath, Regatul Unit.

 1. GRUPO TANATORIO IRACHE

  Spania

  Compania GRUPO TANATORIO IRACHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole funerare, national funeral transport, Articole funerare, international funeral transport, și crematorium. Are sediul în Pamplona-Navarra, Spania.

 2. AGENZIA FUNEBRE VELLI

  Italia

  Compania AGENZIA FUNEBRE VELLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe funebre - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi funerare, funeral decorations, undertakers, Transporturi funerare, și funeral services. Are sediul în Artena, Italia.

 3. PREMIATA IMPRESA REMIGIO PRESCHERN SAS

  Italia

  Compania PREMIATA IMPRESA REMIGIO PRESCHERN SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile funeral articles, bronze accessories, open 24 hours, și preparation of mortuary chapels. Are sediul în Gradisca D'isonzo, Italia.

 4. ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC

  Italia

  Compania ONORANZE FUNEBRI DI BOSCO LUIGI & CAVALLI CLAUDIO SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Monumente funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi funerare, Pompe funebre - articole, Transport rutier - servicii logistice, Servicii informatice, Transporturi funerare, Pompe funebre - articole, Transport rutier - servicii logistice, și Servicii informatice. Are sediul în Caravaggio, Italia.

 5. POMPE FUNEBRI RUGO

  Italia

  Compania POMPE FUNEBRI RUGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile undertakers, funerals, funerals organised, și mortuary passports. Are sediul în San Daniele Del Friuli, Italia.

 6. O.F. MANSUTTI TRICESIMO SRL

  Italia

  Compania O.F. MANSUTTI TRICESIMO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cemetery arrangements, mortuary passports, open on public holidays, și open in august. Are sediul în Tricesimo, Italia.

 7. UC-CONVENTS

  Belgia

  Compania UC-CONVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe funebre - articole, Transporturi funerare, Pompe funebre - articole, Transporturi funerare, funerary monuments, și Funeral ceremonies. Are sediul în Beverlo, Belgia.

 8. FUNERVAL - SERVICIOS FUNERARIOS

  Spania

  Compania FUNERVAL - SERVICIOS FUNERARIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile funeral articles. Are sediul în Valladolid, Spania.

 1. AGENZIA ONORANZE FUNEBRI GIANNI GIBELLINI

  Italia

  Compania AGENZIA ONORANZE FUNEBRI GIANNI GIBELLINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe funebre - articole, Ambulante si transporturi funerare, cremation, document procedures for cremation, Pompe funebre - articole, și Ambulante si transporturi funerare. Are sediul în Modena, Italia.

 2. SARGÜBERFÜHRUNG

  Germania

  Compania SARGÜBERFÜHRUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. HICKTON FAMILY FUNERAL DIRECTORS HALESOWEN

  Regatul Unit

  Compania HICKTON FAMILY FUNERAL DIRECTORS HALESOWEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. IOF EUROPA SRL

  Romania

  Compania IOF EUROPA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Cluj-Napoca, Romania.

 5. KIRIMLI ASISTANCE

  Turcia

  Compania KIRIMLI ASISTANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international funeral assistance. Are sediul în Konya, Turcia.

 6. SORTIMO AS

  Norvegia

  Compania SORTIMO AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, Automobile - asigurari, Sasiuri pentru vehicule, și Automobile - asigurari. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 7. BE ASSISTANCE AGENCY

  Egipt

  Compania BE ASSISTANCE AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Cairo, Egipt.

 8. CENIZAS EN EL MAR

  Spania

  Compania CENIZAS EN EL MAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. Are sediul în Puerto De Santa Maria, Spania.

 9. ONORANZE FUNEBRI CHARITAS SRL

  Italia

  Compania ONORANZE FUNEBRI CHARITAS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile national transport, funeral transfers, burials, și transfer of corpses. Are sediul în Milazzo, Italia.

 10. S.O.S. AGENCJA FUNERALNA

  Polonia

  Compania S.O.S. AGENCJA FUNERALNA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international funeral transport, document procedures for cremation, cemetery arrangements, și national funeral transport. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit