• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi exceptionale

Rezultate pentru

Transporturi exceptionale - Import export

 1. VIA DEL CAMPO

  Italia

  Verified by europages badge

  Via Del Campo's business is to transport goods and people with motor vehicles such as lorries, vans or busses. The company can provide local, regional, national and international transport services and can operate both in the private and public sectors. The company manages a fleet of reliable and safe vehicles, as well as the vehicle maintenance, repair and inspection. Our team entirely consists of professional drivers that are trained to drive the vehicles safely abiding by the road safety laws and regulations.

 2. TRANSPORTS BAIL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  TRANSPORTS BAILS specialises in transporting goods, bulk materials and containers by road. With locations in France (Valenciennes) and Luxembourg, the company offers custom transport solutions to and from France and Benelux. Long distance transport for bulk solids, container transport at the ports of Antwerp and Zeebrugge, general goods and pallets transported as full or part-loads. France - Luxembourg - Belgium - Netherlands - Germany - UK - Italy - Spain.

 3. CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare. Are sediul în Ravenna, Italia.

 4. AB TRANS LOG

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AB TRANS LOG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport marfuri, Transport in vrac, Transporturi exceptionale, Transport marfuri, Transport in vrac, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Lescheroux, Franta.

 5. GARANTIE TRANSPORTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GARANTIE TRANSPORTS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport in vrac, Transport marfuri, national road haulage, transport of trucks, international road haulage, lorry hire, și forwarding. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GROUPE BLONDEL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GROUPE BLONDEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transporturi exceptionale, Transport rutier, Transport expres, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transporturi exceptionale, Transport rutier, și Transport expres. Are sediul în Morcourt, Franta.

 2. BETTELLA CAV. MARINO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BETTELLA CAV. MARINO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de obiective industriale, machinery transport, machine loading Padua, crane hire, Mutari de obiective industriale, implementation of machinery, loading unloading, transfer of machines, și industrial relocation. Are sediul în Padova, Italia.

 3. HWO TRANSPORTTECHNIK OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HWO TRANSPORTTECHNIK OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Weyhe, Germania.

 4. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIDOLINI FRATELLI S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Porturi si servicii portuare, Macarale-consola, trucks with cranes for goods lifting, crane rental for suspended platforms, Transporturi exceptionale, crane trucks, Porturi si servicii portuare, și Macarale-consola. Are sediul în Udine, Italia.

 5. D'ANELLA AUTOTRASPORTI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania D'ANELLA AUTOTRASPORTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Marsico Nuovo, Italia.

 1. HASSLBERGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HASSLBERGER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. CAMION TRANSPORT AG WIL CT

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania CAMION TRANSPORT AG WIL CT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Wil, Elvetia.

 1. MCG LOGISTICS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MCG LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport marfuri, Transport frigorific, Transporturi securizate, Transporturi exceptionale, Transport marfuri, Transport frigorific, Transporturi securizate, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Colomiers, Franta.

 2. UNIVERSAL SPEDITION SRL

  Romania

  Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa , cat si spatiul extracomunitar ( peste 800 de firme partenere).Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri , avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.Gestionam un parc auto cu peste 80 de autoutilitare ( trailere 70 tone , camioane 20 tone , camionete 3, 5 tone , microbuse ) avand si parteneriate cu importante firme de profil din Europa si Asia.Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde , de tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi, garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile Dvs.Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Efectuam transport de marfuri in regim complet sau de grupaj pentru camioane de 20 to

 3. LOW LOADERS EUROPE

  Regatul Unit

  Compania LOW LOADERS EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Corby, Regatul Unit.

 4. ZTE.PL

  Polonia

  Compania ZTE.PL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transporturi de obiecte grele, Transport of heavy and bulky goods, și Exceptional loads transport. Are sediul în Siemianowice Slaskie, Polonia.

 5. TRANSPORT BELIN

  Belgia

  Compania TRANSPORT BELIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Special transport, special heavy plant road convoys, Transport rutier, și machine transport. Are sediul în Celles, Belgia.

 6. GARTNER KG

  Austria

  Compania GARTNER KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, soft top transport, containerized transport, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Lambach, Austria.

 7. KÜHNE + NAGEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania KÜHNE + NAGEL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Flughafen-Wien, Austria.

 8. LEGION-EXPRESS LLC

  Belarus

  Compania LEGION-EXPRESS LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, logistics, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Brest, Belarus.

 1. FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG

  Austria

  Compania FELBERMAYR TRANSPORT- UND HEBETECHNIK GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile suspended platform rental, mobile cranes, Exceptional loads transport, și telescopic cranes. Are sediul în Wels, Austria.

 2. VIPTRANS-SPEDITION OOO, KAPITAN

  Belarus

  Compania VIPTRANS-SPEDITION OOO, KAPITAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Expeditori si consolidatori, Transporturi exceptionale, Transport rutier - servicii logistice, Expeditori si consolidatori, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Minsk Region, Belarus.

 3. VIPTRANS-SPEDITION OOO (KAPITAN)

  Belarus

  Compania VIPTRANS-SPEDITION OOO (KAPITAN), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Expeditori si consolidatori, Transporturi exceptionale, Transport rutier - servicii logistice, Expeditori si consolidatori, Transporturi exceptionale, și Package freight. Are sediul în Minsk Region, Belarus.

 4. TRANSPORTS MARQUET

  Franta

  Compania TRANSPORTS MARQUET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Goods transport, railway equipment transportation, International road transport, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Mions, Franta.

 5. PRIMUM

  Belarus

  Compania PRIMUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport frigorific, Transport rutier - servicii logistice, Fret internaţional, Transport frigorific, international road transport, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Minsk, Belarus.

 6. EIBARTRANS

  Spania

  Compania EIBARTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, transport agency, Transporturi exceptionale, Express transport service, și transport. Are sediul în Eibar-Guipúzcoa, Spania.

 7. ALBERANI LOGISTICS LTD.

  Rusia

  Compania ALBERANI LOGISTICS LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Transport marfuri, Transporturi exceptionale, Transporturi maritime si fluviale, Transport aerian de marfuri, Transport marfuri, Transporturi exceptionale, și Transporturi maritime si fluviale. Are sediul în Moscow, Rusia.

 8. THURCARGO AG

  Elvetia

  Compania THURCARGO AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Tägerwilen, Elvetia.

 9. RUTH WEISNER GMBH

  Germania

  Compania RUTH WEISNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. Are sediul în Dinslaken, Germania.

 10. CERBARA TRANSPORTS

  Belgia

  Compania CERBARA TRANSPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi exceptionale, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi exceptionale, și transport. Are sediul în Grâce-Hollogne, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit