• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi feroviare

Rezultate pentru

Transporturi feroviare - Import export

 1. PAGANELLA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  We offer solutions regarding transport, warehousing and value added services that are in line with the most modern logistics standards. Starting off from local road transport, a solid European network has been set up in the course of the years. Here the intermodal transport together with the rail and barge transport are playing an important role for the "green process". This can be seen from our latest investments and internally the connections within the Valdaro Mantova site have made this easily accessible and possible. The warehouse stands for innovation. Starting off from the initial requirement of expanding the storage capacity for the local producers, this activity has evolved in a range of value added services that are in line with the most modern logistics standards and with the needs dictated by globalisation. Thanks to our transport origin, we can combine our structures with the capability of connecting the customer's production sites as well as all the main ports.

 2. CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CON.S.A.R. SOC.COOP. CONSORTILE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare. Are sediul în Ravenna, Italia.

 3. BENTELO FREIGHT SERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BENTELO FREIGHT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari internationale, Transport aerian de marfuri, Transporturi feroviare, Mutari internationale, Transport aerian de marfuri, și Transporturi feroviare. Are sediul în Serris, Franta.

 4. UNITED CARRIERS COMPANY OÜ

  Estonia

  Verified by europages badge

  Compania UNITED CARRIERS COMPANY OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi la temperatura controlata, Transporturi feroviare, overseas transportation, Warehousing, cargo transport, și Fret internaţional. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. 2HM LOGISTICS D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania 2HM LOGISTICS D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi aeriane, Fret internaţional, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Docuri si antrepozite, Transporturi feroviare, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Koper / Capodistria, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEVA STEEL CORPORATION

  Romania

  Infiintata in 2016, dar cu un colectiv cu o experienta de peste 20 de ani in domenul constructiilor metalice, Deva Steel Corporation SRL se ocupa de mai mult decat structuri metalice: Pe langa certificarile necesare pentru realizarea sudurii (ex. ISO 9001), Deva Steel Corporation dispune si de EN 15085-2, ce permite constructia componentelor de rezistenta si structurale ale vagoanelor de marfa. Obiectivul companiei este satisfacerea clientilor prin solutii "la cheie" cu o calitate ridicata, si productia de elemente unice sau in serie bazate pe documentatia beneficiarilor. Cu spatii speciale dedicate sudurii, curatirii, vopsirii si a pre-asamblarii, Deva Steel Corporation poate construi de la piese din otel-carbon, pana la hale intregi, asigurand prin subcontractare montarea unde este nevoie. Datorita modului de lucru bazat pe documentatia furnizata de catre beneficiar, portofoliul Deva Steel Corporation este unul foarte variat, avand o experienta intr-o vasta gama de produse, de la rampe de incarcare, si componente pentru utilajele agricole, pana la hale intregi, si sasie pentru materialul rulant de marfa. Capacitatea lunara de 250t este asigurata de catre un ABKANT 220t forta, doua poduri rulante a 5t fiecare, un motostivuitor de capacitate similara, o masina de debitat cu plasma, 15 aparate de sudura, si mica mecanizare. Doriti sa aflati mai multe despre firma noastra? Nu ezitati sa ne contactati la adresele de e-mail disponibile pe pagina!

  Toate produsele pentru "transporturi feroviare"

 2. CAF TRANSPORT ENGINEERING

  Spania

  Compania CAF TRANSPORT ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. Are sediul în Iurreta-Bizkaia, Spania.

 3. GMBH BRESTVNESHTRANS

  Belarus

  Compania GMBH BRESTVNESHTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Docuri si antrepozite, Transporturi feroviare, Docuri si antrepozite, Road transport, Transporturi feroviare, și international forwarding. Are sediul în Brest, Belarus.

 4. ZTE SCHWERTRANSPORTE GMBH

  Germania

  Compania ZTE SCHWERTRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport fluvial, Transporturi feroviare, transport services, Heavy transport, Transport fluvial, și Transporturi feroviare. Are sediul în Vallendar, Germania.

 5. NEW LINK SOLUTIONS, LTD

  Kazahstan

  Compania NEW LINK SOLUTIONS, LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, Transporturi exceptionale, Transporturi feroviare, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Almaty, Kazahstan.

 1. DB CARGO

  Germania

  Compania DB CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics services, goods transport, goods freight by rail, și combined transport. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 2. GOBO TRANSPORT & LOGISTICS

  Belgia

  Compania GOBO TRANSPORT & LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi feroviare, containerized transport, multimodal transport, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Lanaken, Belgia.

 1. TRANS LOGISTIC CAUCASUS

  Armenia

  Compania TRANS LOGISTIC CAUCASUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare, și Transporturi mixte feroviare-autostrada. Are sediul în YEREVAN, Armenia.

 2. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, mixed road-rail freight, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 3. DAVIES TURNER AIR CARGO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER AIR CARGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, air freight, și mixed road-air transport. Are sediul în Newcastle-Upon-Tyne, Regatul Unit.

 4. DAVIES TURNER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER & CO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transport maritim de marfuri, și mixed road-air transport. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. B&L EXPRESS

  Belgia

  Compania B&L EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi feroviare, goods taxi, parcel shipment, și package delivery. Are sediul în Braine-Le-Comte, Belgia.

 6. ULTRA SPEED ŠPEDICIJA

  Serbia

  Compania ULTRA SPEED ŠPEDICIJA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, Transport fluvial, Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, transport of dangerous goods, și Transport fluvial. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 7. FERTAGUS - TRAVESSIA DO TEJO, TRANSPORTES, SA

  Portugalia

  Compania FERTAGUS - TRAVESSIA DO TEJO, TRANSPORTES, SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile public transport. Are sediul în Almada, Portugalia.

 8. IBB GROUP

  Belgia

  Compania IBB GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare. Are sediul în Tellin, Belgia.

 1. PREMIUM LOGISTIC, TOO

  Kazahstan

  Compania PREMIUM LOGISTIC, TOO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi la temperatura controlata, Transport de bani si valori, Mutari internationale, Transporturi feroviare, Transporturi la temperatura controlata, Transport de bani si valori, și Mutari internationale. Are sediul în M. TUIMEBAEVA COUNTRYSIDE, ALMATA, Kazahstan.

 2. MG-TRANS

  Ucraina

  Compania MG-TRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile railway tracking, bulkycargo, și transport and shipment. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. ASSTRA ASSOCIATED TRAFFIC AG

  Elvetia

  Compania ASSTRA ASSOCIATED TRAFFIC AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, transport, international transport, Transporturi feroviare, și Road transport. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 4. ONCUTRANS LOJISTIK VE GEMI KIRALAMA

  Turcia

  Compania ONCUTRANS LOJISTIK VE GEMI KIRALAMA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. INTERNATIONAL TRANSPORT VANHOVE BVBA

  Belgia

  Compania INTERNATIONAL TRANSPORT VANHOVE BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Transport rutier - camioane cisterna, containerized transport, și loader transport. Are sediul în Gent(desteldonk), Belgia.

 6. LEJOLY-POTHEN

  Belgia

  Compania LEJOLY-POTHEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Transport rutier - camioane cisterna, Camioane, camionete si vehicule utilitare, express delivery, și trailers for industrial and commercial vehicles. Are sediul în Bullange, Belgia.

 7. BAGAT SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BAGAT SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Fret internaţional, Transporturi feroviare, logistics services, și Fret internaţional. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 8. ZYGO LTD

  Regatul Unit

  Compania ZYGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalatori pentru transportul pe cale ferata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare in containere, Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, și Transporturi feroviare. Are sediul în Felixstowe, Regatul Unit.

 9. ALFERT, TOO

  Kazahstan

  Compania ALFERT, TOO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transporturi exceptionale, Mutari internationale, Docuri si antrepozite, Transport rutier, Transporturi exceptionale, Mutari internationale, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Almaty, Kazahstan.

 10. PROFMARIS, UAB

  Lituania

  Compania PROFMARIS, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport maritim de marfuri, Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transporturi feroviare - Import export

Număr de rezultate

2.801 Intreprinderile