• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi - barci

Rezultate pentru

Transporturi - barci - Import export

 1. BBQ BOAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BBQ BOAT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport si timp liber. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Transporturi - barci, Sale of barbecue boats, Sale of leisure boats, boats, No-permit boats, Ambarcatiuni de agrement, Watersport centre, și Gastro cruise. Are sediul în Nantes, Franta.

 2. UK WATER TAXI

  Regatul Unit

  Compania UK WATER TAXI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boats made of fibreglass-reinforced plastic, fibreglass for boats, și boats. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 3. ERHARDT MEDITERRANEO S.L.

  Spania

  Compania ERHARDT MEDITERRANEO S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consignatari, Transporturi - barci, Transport aerian de marfuri, Consignatari, Transporturi - barci, Transport aerian de marfuri, și goods transport by sea. Are sediul în Cartagena, Spania.

 4. SMARTKAT INTERNATIONAL

  Germania

  Compania SMARTKAT INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Munich, Germania.

 5. NAUTICA GALVAR

  Italia

  Compania NAUTICA GALVAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Barci cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, boating equipment, Transporturi - barci, și Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente. Are sediul în Pieve Al Toppo, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSPORTES NÁUTICOS Y ESPECIALES PROCITRANS

  Spania

  Compania TRANSPORTES NÁUTICOS Y ESPECIALES PROCITRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, Transporturi - barci, Sailing boat transport, boat transport by road, și Boat transport by road. Are sediul în Córdoba, Spania.

 2. REAL YACHT CHARTER

  Spania

  Compania REAL YACHT CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile charter boat rental, vessel for rent with crew, yacht rental, și catamaran hire. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 3. MARITIME SPORT

  Indonezia

  Compania MARITIME SPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Outboard motors, și outboard motor boats. Are sediul în Jakarta Utara, Indonezia.

 4. ECU-LINE ANTWERPEN

  Belgia

  Compania ECU-LINE ANTWERPEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, boat transport, integrated logistics services, containers, și Transporturi - barci. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. AZUL YACHTS PALMA S.L

  Spania

  Compania AZUL YACHTS PALMA S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 1. SEA-INVEST

  Belgia

  Compania SEA-INVEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porturi si servicii portuare, Transporturi - barci, Porturi si servicii portuare, și Transporturi - barci. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. MARMARIS TEEKNE TURU

  Turcia

  Compania MARMARIS TEEKNE TURU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Marmaris, Turcia.

 1. TRANSPORT DE VREESE

  Belgia

  Compania TRANSPORT DE VREESE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, international transport, containerised transport, transport company, și Transporturi - barci. Are sediul în Oostakker, Belgia.

 2. BOATCRUISE TURKEYE WITH CASPA LUXURY BOAT EVENTS

  Turcia

  Compania BOATCRUISE TURKEYE WITH CASPA LUXURY BOAT EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Marmaris, Turcia.

 3. PEGASUS TRADING

  Belgia

  Compania PEGASUS TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transporturi aeriane, Transport rutier, Transporturi aeriane, transport services, și storage service. Are sediul în Ruddervoorde, Belgia.

 4. BUBACCO TRASPORTI

  Italia

  Compania BUBACCO TRASPORTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Murano, Italia.

 5. ROSINA ROBERTO AUTOTRASPORTI

  Italia

  Compania ROSINA ROBERTO AUTOTRASPORTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, transport of boats, national road haulage, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Manerba Del Garda, Italia.

 6. FLOATYOURBOATIBIZA

  Spania

  Compania FLOATYOURBOATIBIZA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Illes Balears, Spania.

 7. RIO FRIO YACHT LEFKAS

  Grecia

  Compania RIO FRIO YACHT LEFKAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Preveza, Grecia.

 8. TRAILERSGROUP SRL

  Italia

  Compania TRAILERSGROUP SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automobile trailers, boat trailer, și Tow cars and trailers for luggage and freight. Are sediul în Perugia, Italia.

 1. TICKET TO THE THAMES

  Regatul Unit

  Compania TICKET TO THE THAMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Kent, Regatul Unit.

 2. LATREX BOATS

  Letonia

  Compania LATREX BOATS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Marupes Novads, Letonia.

 3. FJTT

  Tunisia

  Compania FJTT, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de automobile si de barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, Containere - trasnsport maritim, Customs commission, Transporturi - barci, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 4. NINGBO YINGZHOU YONGLIN ELECTRON ELECTRICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Compania NINGBO YINGZHOU YONGLIN ELECTRON ELECTRICAL EQUIPMENT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Ningbo, Zhejiang,, China.

 5. HALCYON YACHTS

  Regatul Unit

  Compania HALCYON YACHTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. Are sediul în Penryn, Regatul Unit.

 6. YACHTRANS D.O.O.

  Slovenia

  Compania YACHTRANS D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exceptional freight haulage, și permits for exceptional loads. Are sediul în Ig, Slovenia.

 7. INTERGATE POLSKA

  Polonia

  Compania INTERGATE POLSKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport and overland shipment of merchandise, și vehicle transport. Are sediul în Kielce, Polonia.

 8. KULJETUSLIIKE R. NIEMINEN OY

  Finlanda

  Compania KULJETUSLIIKE R. NIEMINEN OY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Transporturi de obiecte grele, Transporturi - barci, Transporturi exceptionale, Transporturi de obiecte grele, și Transporturi - barci. Are sediul în Turku, Finlanda.

 9. RABAC EXCURSIONS

  Croatia

  Compania RABAC EXCURSIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boat excursions. Are sediul în Labin, Croatia.

 10. TOUTATIS TRANS RÉGATE

  Franta

  Compania TOUTATIS TRANS RÉGATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi - barci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile any type of transport. Are sediul în Saint-Pierre Quiberon, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit