• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi aeriane

Rezultate pentru

Transporturi aeriane - Import export

 1. FIELCOM INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  With over 30 years' experience, FIELCOM INTERNATIONAL offers a broad range of products and services, we are confident you will find total satisfaction! It specialises in: - Transport and delivery all around the world of all types of cargo, by air, sea, land and river. - The import-export of food products (sunflower oil, colza oil and refined palm oil, Icumsa 45 sugar, frozen fish, 5% to 100% broken rice, etc.). All types of petroleum products (diesel, heavy oil, bitumen, JP54 LNG). All types of agricultural fertiliser (urea 46%, NPK all grades, DI-Ammonium Phosphate (DAP), etc. - Project finance brokering for private and governmental projects in any country, without limitation. Please don't hesitate to contact us for further details.

 2. TRANSPORTS DOUGLAS HUMBLOT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORTS DOUGLAS HUMBLOT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Metal product transport, Transit import export, logistics services, goods transport by sea, Transporturi aeriane, International express delivery service, Warehousing, și Cable drum truck transport. Are sediul în Lapalisse, Franta.

 3. DIRCO EXPRESS CARGO

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DIRCO EXPRESS CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - transport aerian, Fret internaţional, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Transporturi aeriane, Transporturi maritime si fluviale, Transport marfuri, sea transport, și door to door forwarding. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. RCM D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania RCM D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport maritim de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transporturi aeriane, Transport rutier, Transport rutier - servicii logistice, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, customs agents, Freight forwarding services, freight transportation, și Fret internaţional. Are sediul în Prevalje, Slovenia.

 5. TRASPORTI DANI & NARDI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRASPORTI DANI & NARDI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, Fret internaţional, Transporturi aeriane, Containere - trasnsport maritim, Tranzit portuar, Fret internaţional, Transporturi aeriane, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Bologna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. 2HM LOGISTICS D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania 2HM LOGISTICS D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi aeriane, Fret internaţional, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Docuri si antrepozite, Transporturi feroviare, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Koper / Capodistria, Slovenia.

 2. SPARBER GROUP

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania SPARBER GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, solar plant, projects, overland transports, Maritime transports, wind turbine, și Chartering. Are sediul în Bilbao, Spania.

 3. NUCO BUSINESS SRL

  Romania

  Sc Nuco Business Srl este o companie ce se ocupa cu transportul intern si international de marfuri generale, agabaritice, marfuri la temperatura controlata. echipa instruita special sa se ocupe in locul dvs de partea de logistica pentru ca dvs. sa va luati timpul inapoi! Misiunea noastra este de a oferi o varietate de alternative de transport rutier de marfuri in regim de grupaj sau la complet, in tara si in strainatate, transport maritim si transport aerian si servicii profesionale la standarde internationale, in scopul de a satisface clientii si partenerii nostri in modul cel mai rapid si mai eficient.Scopul nostru este de a ocupa in mod continuu pozitia de lider in piata transporturilor rutiere nationale si international de marfuri generale, in timp ce oferim o continua imbunatatire a calitatii companiei noastre dezvoltand si implementand retele de distributie si logistica in toata lumea. Organizam transportul marfurilor atat in Romania (oriunde in tara) si Europa, in special Austria.

 4. OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY

  Turcia

  Compania OCEANS GROUP LOGISTICS AND CONSULTANCY LIMITED COMPANY, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari in vama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, all types of customs operations, Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, și industrial logistics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. LUCA GLOBAL GROUP SRL - TRANSPORT

  Romania

  Compania LUCA GLOBAL GROUP SRL - TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transporturi securizate, Transporturi aeriane, Transport marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi securizate, Transporturi aeriane, și Transport marfuri. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 1. FUTURA CARGO LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania FUTURA CARGO LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, overland transports, sea transport, Transporturi aeriane, și international transport. Are sediul în Kayl, Luxemburg.

 2. QUEHENBERGER LOGISTICS BEL

  Belarus

  Compania QUEHENBERGER LOGISTICS BEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. INNOVA EXPRESS

  Peru

  Compania INNOVA EXPRESS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Lima, Peru.

 2. MOL LOGISTICS (NETHERLANDS)

  Olanda

  Compania MOL LOGISTICS (NETHERLANDS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transport maritim de marfuri, International road transport, all types of customs operations, Transporturi aeriane, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 3. TRAVELTURKEY24

  Turcia

  Compania TRAVELTURKEY24, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic hotel room reservation machines, advice on buying and selling real estate, și travel packages with convention attendance around the world. Are sediul în Trabzon, Turcia.

 4. FLYLINK.COM

  Canada

  Compania FLYLINK.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Edmonton, Ab, Canada.

 5. DARQUE LOGISTICS FRANCE TURKEY

  Franta

  Compania DARQUE LOGISTICS FRANCE TURKEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Tranzit portuar, Transporturi aeriane, overland transports, sea transport, și Tranzit portuar. Are sediul în Roissy Cdg, Franta.

 6. ENTREPRISE DE TRANSPORT INTERNATIONAL MULTIMODAL ETIM

  Tunisia

  Compania ENTREPRISE DE TRANSPORT INTERNATIONAL MULTIMODAL ETIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transport rutier, Transporturi aeriane, multimodal transport, Transport rutier - servicii logistice, Transport rutier, și Transporturi aeriane. Are sediul în Megrine, Tunisia.

 7. ULTRA SPEED ŠPEDICIJA

  Serbia

  Compania ULTRA SPEED ŠPEDICIJA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi feroviare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, Transport fluvial, Transporturi aeriane, Transport rutier international de marfuri, transport of dangerous goods, și Transport fluvial. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 8. LOT AIRCRAFT MAINTENANCE SERVICES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania LOT AIRCRAFT MAINTENANCE SERVICES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 1. QATAR AIRWAYS

  Belgia

  Compania QATAR AIRWAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Transporturi aeriane, Transport aerian de pasageri, passenger transport by scheduled airline flights, și Transporturi aeriane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. AIRMAX CARGO BUDAPEST ZRT.

  Ungaria

  Compania AIRMAX CARGO BUDAPEST ZRT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Transport maritim de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Transport rutier, Transport aerian de marfuri, Transport maritim de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, și Transport rutier. Are sediul în Vecsés, Ungaria.

 3. LEXSIS

  Luxemburg

  Compania LEXSIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transport fluvial, Transporturi aeriane, sea transport, Transport fluvial, și logistics services. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 4. WALLENBORN TRANSPORTS

  Luxemburg

  Compania WALLENBORN TRANSPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transporturi la temperatura controlata, Transporturi securizate, Transporturi aeriane, Transporturi la temperatura controlata, Transporturi securizate, și logistics. Are sediul în Munsbach, Luxemburg.

 5. WINFLY SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania WINFLY SRL UNIPERSONALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Salerno, Italia.

 6. PERRE LOJISTIK DENIZCILIK

  Turcia

  Compania PERRE LOJISTIK DENIZCILIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. LINDSKY AVIATION

  Belgia

  Compania LINDSKY AVIATION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, Transporturi aeriane, private aircraft, aircraft maintenance, și helicopter and airplane flight schools. Are sediul în Deurne, Belgia.

 8. TRANSITEX SA

  Portugalia

  Compania TRANSITEX SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - trasnsport maritim. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, overland transport services for goods, air transport of foodstuffs, Transporturi aeriane, și logistics. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 9. LINK AFRIKA

  Maroc

  Compania LINK AFRIKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi aeriane, road haulage services, goods transport by sea, și Transporturi aeriane. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 10. CARGOLAB

  Spania

  Compania CARGOLAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi aeriane. Are sediul în Madrid, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transporturi aeriane - Import export

Număr de rezultate

4.111 Intreprinderile