• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi de mase indivizibile

Rezultate pentru

Transporturi de mase indivizibile - Import export

 1. M. LAMBERIGTS & A. VAN DAELEN

  Belgia

  Compania M. LAMBERIGTS & A. VAN DAELEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transporturi exceptionale, customs services, containerized transport, Transporturi de mase indivizibile, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. GOUDRIAAN TRANSPORT

  Olanda

  Compania GOUDRIAAN TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transport rutier, Transporturi de mase indivizibile, și Transport rutier. Are sediul în Ouderkerk Aan Den Ijssel, Olanda.

 3. TRUCKING

  Belgia

  Compania TRUCKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transport rutier, Transporturi de mase indivizibile, Transport rutier, containerized transport, și international road haulage. Are sediul în Evergem, Belgia.

 4. MERCIER LAVAULT - GROUPE BOVIS

  Franta

  Compania MERCIER LAVAULT - GROUPE BOVIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta pentru transporturi exceptionale, și Asistenta pentru transporturi exceptionale. Are sediul în Miribel, Franta.

 5. SARL SINTEX

  Franta

  Compania SARL SINTEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Case mobile, farm machinery, Transporturi exceptionale, și Case mobile. Are sediul în Nanteuil, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSPORTS SCHLICHTING

  Franta

  Compania TRANSPORTS SCHLICHTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automacarale, Transporturi de mase indivizibile, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transporturi de obiecte grele, Automacarale, Transporturi de mase indivizibile, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Velaine-En-Haye, Franta.

 2. TRANSPORT VANDENDORPE

  Belgia

  Compania TRANSPORT VANDENDORPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial moving, și transport company. Are sediul în Zwevegem, Belgia.

 3. MANUDEM ILE DE FRANCE - GROUPE BOVIS

  Franta

  Compania MANUDEM ILE DE FRANCE - GROUPE BOVIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Trappes, Franta.

 4. TRANSPORTS GESTAS OLIVIER SASU

  Franta

  Compania TRANSPORTS GESTAS OLIVIER SASU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jib crane flatbed trucks, Exceptional loads transport, express forwarding, și Container transport. Are sediul în Beyrie Sur Joyeuse, Franta.

 5. ÖZMEN

  Turcia

  Compania ÖZMEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în 79, Turcia.

 1. BOVIS COMETRA

  Franta

  Compania BOVIS COMETRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Mérignac, Franta.

 2. ME SPEDITION GMBH

  Germania

  Compania ME SPEDITION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transporturi de mase indivizibile, Transporturi de obiecte grele, Transporturi de mase indivizibile, și international forwarding agent. Are sediul în Hattersheim, Germania.

 1. NK-CARGO LTD.

  Kazahstan

  Compania NK-CARGO LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Goods transport, și transport and shipment. Are sediul în Petropavlovsk, Kazahstan.

 2. TMC COUTURIER

  Franta

  Compania TMC COUTURIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, exceptional freight haulage, technical consultants on lifting, handling and warehousing, Transporturi de mase indivizibile, și logistics coordination-international project. Are sediul în Macon, Franta.

 3. TRANSPORTS EXCEPTIONNELS DU SUD

  Franta

  Compania TRANSPORTS EXCEPTIONNELS DU SUD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în ARGENTON, Franta.

 4. EVIDA TRANS, TELEKI JÁNOS

  Ungaria

  Compania EVIDA TRANS, TELEKI JÁNOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Debrecen-Kismacs, Ungaria.

 5. LIMBA

  Belgia

  Compania LIMBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transporturi feroviare in containere, Transporturi de mase indivizibile, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în St-Gillis-Waas, Belgia.

 6. TLW TRANSPORTS LECLERC

  Franta

  Compania TLW TRANSPORTS LECLERC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci pentru utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Transporturi de mase indivizibile, Transporturi exceptionale, Transporturi de mase indivizibile, trucks with crane, și outsize load. Are sediul în Avesnes-sur-helpe Cedex, Franta.

 7. LANE GROUP PLC

  Regatul Unit

  Compania LANE GROUP PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transporturi rutiere in containere, Logistica in antrepozite, Transport in cisterne - granule si pulberi, Transporturi de mase indivizibile, Transporturi rutiere in containere, Logistica in antrepozite, și Transport in cisterne - granule si pulberi. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 8. PERRET SAS

  Franta

  Compania PERRET SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terminal cargo, Transporturi de mase indivizibile, Terminal cargo, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în L Aigle, Franta.

 1. MATTHIAS HEYER STRAßENBAUSTOFFE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania MATTHIAS HEYER STRAßENBAUSTOFFE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Ciment si aditivi, Transporturi de mase indivizibile, și Ciment si aditivi. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 2. SE DES ETS ANDRE WACK SEW

  Franta

  Compania SE DES ETS ANDRE WACK SEW, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Transport rutier, Transporturi de mase indivizibile, și Transport rutier. Are sediul în Rohrbach-Les-Bitche, Franta.

 3. TRIO TRANS

  Luxemburg

  Compania TRIO TRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transporturi de mase indivizibile, Transporturi de obiecte grele, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Wincrange, Luxemburg.

 4. COMPRARMICARRITO

  Spania

  Compania COMPRARMICARRITO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trucks. Are sediul în Llavaneres, Spania.

 5. IE MAMOTENKO

  Kazahstan

  Compania IE MAMOTENKO, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transporturi de mase indivizibile, Transport rutier, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Almaty, Kazahstan.

 6. OLIVERA LOGISTICS

  Mexic

  Compania OLIVERA LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în México, Mexic.

 7. JB CONSULTING , LDA

  Portugalia

  Compania JB CONSULTING , LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Porto, Portugalia.

 8. KURT JANS GMBH

  Germania

  Compania KURT JANS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Tönning, Germania.

 9. GUNTHER SPINDLER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania GUNTHER SPINDLER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, și Transporturi de mase indivizibile. Are sediul în Wien, Austria.

 10. ASB TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ASB TRANSPORTBETON GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de mase indivizibile, Ciment si aditivi, Transporturi de mase indivizibile, și Ciment si aditivi. Are sediul în Osterweddingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit