• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tocuri din piele

Rezultate pentru

Tocuri din piele - Import export

 1. VANESSA RÉVEILLON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VANESSA RÉVEILLON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri pentru marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, Genti, genti diplomat si genti de dama, Obiecte de buzunar din piele, Tocuri din piele, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Paris, Franta.

 2. POZZI CERRINA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania POZZI CERRINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi si tocuri - servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru magazine, Ambalaje din plastic, Tocuri din piele, Cutii din material plastic, Vitrine pentru magazine, Ambalaje din plastic, Tocuri din piele, și Cutii din material plastic. Are sediul în Fubine Monferrato, Italia.

 3. HONGKONG ZALSON LEATHER CO ; LTD

  China

  Compania HONGKONG ZALSON LEATHER CO ; LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile phone cases, și mobile phone accessories. Are sediul în Changan, China.

 4. GUANGZHOU JINFU TRADING CO., LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU JINFU TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti, genti diplomat si genti de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, Bags and purses, fashion accessories, Tocuri din piele, și handbag manufacturer. Are sediul în Guangzhou, China.

 5. MALAGUTI SERGIO SNC

  Italia

  Compania MALAGUTI SERGIO SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii pentru bijuterii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, jewellery cases and rolls, jewellery boxes, Tocuri din piele, și watch cases. Are sediul în Bologna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRAUNE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania BRAUNE KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Straufhain, Germania.

 2. OPTEO MAROQUINERIE

  Franta

  Compania OPTEO MAROQUINERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Onet-Le-Château, Franta.

 3. WERNER JILG LEDERWARENFABRIKATION GMBH

  Germania

  Compania WERNER JILG LEDERWARENFABRIKATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Leonberg, Germania.

 4. ASPHAN LEATHER

  Pakistan

  Compania ASPHAN LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mica marochinarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, Portmonee din piele, Tocuri din piele, Portmonee din piele, leather accessories, și leather handbags. Are sediul în WAZIRABAD, Pakistan.

 5. VOSKRESINNIA U

  Ucraina

  Compania VOSKRESINNIA U, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genti, genti diplomat si genti de dama, și Genti, genti diplomat si genti de dama. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. MAPI LEATHER

  Turcia

  Compania MAPI LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MABE SKINNFASONER

  Suedia

  Compania MABE SKINNFASONER, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile production of leather belts. Are sediul în Ramnäs, Suedia.

 1. GLOWLEATHER DERI SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania GLOWLEATHER DERI SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FUMORS

  Turcia

  Compania FUMORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather bags and accessories, interior decoration projects, și women's handbags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GUARD LEATHER ISTANBUL

  Turcia

  Compania GUARD LEATHER ISTANBUL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fine leather bags, leather key fobs, leather accessories, și leather diaries. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ASTA BOX DI MASSANO GUIDO

  Italia

  Compania ASTA BOX DI MASSANO GUIDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hand-crafted production. Are sediul în Catsello Di Annone, Italia.

 5. SAMRAT PRESENTATION

  India

  Compania SAMRAT PRESENTATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - obiecte din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, wallets, folders, Tocuri din piele, și leather accessories. Are sediul în Mumbai, India.

 6. NEDUS LEATHER

  Turcia

  Compania NEDUS LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, leather bags and accessories, și Tocuri din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. MERITALLI TECHNOLOGY CO ., LTD

  China

  Compania MERITALLI TECHNOLOGY CO ., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Guangdong Shenzhen, China.

 8. PIONEER LEATHER FACTORY

  China

  Compania PIONEER LEATHER FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. OZGU LEATHER

  Turcia

  Compania OZGU LEATHER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti, genti diplomat si genti de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, leather bags and accessories, Tocuri din piele, fine leather bags, și leather goods and luggage. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LE ART LEATHER

  Turcia

  Compania LE ART LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, Curele, skins, bags and sachets, Tocuri din piele, și Curele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MYGSM.EU

  Bulgaria

  Compania MYGSM.EU, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefoane mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri din piele, și Tocuri din piele. Are sediul în Pleven, Bulgaria.

 4. LIFA TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania LIFA TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. ASIL CANTA

  Turcia

  Compania ASIL CANTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crocodile bags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. FOX PELLETTERIE S.R.L.

  Italia

  Compania FOX PELLETTERIE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marochinarie de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mica marochinarie, Tocuri din piele, Mica marochinarie, și Tocuri din piele. Are sediul în San Sebastiano Al Vesuvio, Italia.

 7. DIVANE ÇANTA

  Turcia

  Compania DIVANE ÇANTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags for carrying pets, și women's handbags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. AKIN SARACIYE

  Turcia

  Compania AKIN SARACIYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. ARTECA S.C.

  Spania

  Compania ARTECA S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocuri din piele. Are sediul în Ubrique, Spania.

 10. HODONSKY - VYROBA SPORTOVNICH POTREB

  Republica Ceha

  Compania HODONSKY - VYROBA SPORTOVNICH POTREB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, Tocuri din piele, Voiaj - articole, Dresuri si sosete, Tocuri din piele, și Voiaj - articole. Are sediul în Breclav, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit