• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mantouri din piele

Rezultate pentru

Mantouri din piele - Import export

 1. TERNOPOL LEATHER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania TERNOPOL LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, Moda - stilisti, Haute couture, confectii de lux, Haine de gata, Mantouri si impermeabile, Mantouri din piele, fur clothes, Haine de blana, și leather garment manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. JAPPA LEATHER

  Turcia

  Compania JAPPA LEATHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri din piele, Haine de piele, high fashion leather, high quality shearling coats, Mantouri din piele, și Haine de piele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CIELO DE MODA

  Spania

  Compania CIELO DE MODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's jackets, și men's outwear. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. MAVESTON E.U.

  Austria

  Compania MAVESTON E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele, Haine din piele, wholesale leather wear, women's coats, și leather jackets and coats for ladies. Are sediul în Wien, Austria.

 5. FRANCESCO BELLO

  Franta

  Compania FRANCESCO BELLO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather coats, overcoats, și men's jackets. Are sediul în Creteil, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PELETERÍA RAMIRO GUARDIOLA

  Spania

  Compania PELETERÍA RAMIRO GUARDIOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fur coats, și leather goods. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. LA CANADIENNE

  Franta

  Compania LA CANADIENNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pantaloni din piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele, Mantouri din piele, Haine din piele, și Mantouri din piele. Are sediul în Lyon, Franta.

 3. C EST UNIQUE SA

  Spania

  Compania C EST UNIQUE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri din piele, Haine de blana, Mantouri din piele, și Haine de blana. Are sediul în Molina De Segura, Spania.

 4. M16 FACTORY

  Franta

  Compania M16 FACTORY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri din piele. Are sediul în Marseille, Franta.

 5. LEDER FISCHER GMBH&COKG

  Germania

  Compania LEDER FISCHER GMBH&COKG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri din piele, și Mantouri din piele. Are sediul în München, Germania.

 1. MARIY-ITALIAN JOINT VENTURE MARITAL LLC

  Rusia

  Compania MARIY-ITALIAN JOINT VENTURE MARITAL LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de piele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri din piele, și Mantouri din piele. Are sediul în Ioshkar-Ola, Rusia.

 2. I MAESTRI S.P.A.

  Italia

 1. KARL HOHENSTEIN GMBH

  Germania

 2. BÖRCI KERESKEDELMI KFT.

  Ungaria

 3. NOBLE COLLECTION LIMITED

  Regatul Unit